آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآِییییییییییییییییییییییییییییی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تا کی میخواید عین سگ و گربه به هم بپرین؟!
اونی که علم داره برای خودش داره ، پولی هم که ازش در میاره نوش جونش باشه... اگه هم علمش رو به بقیه میخواد بده ، اشکالی نداره ، ثوابش رو میبره...
اونی هم که فقط هارت و پورت میکنه ، برای خودش میکنه و بهش محل نزارید...
آخر عاقبت هر دو این افراد (که در بالا گفتم) در آینده مشخص میشه ، یا سود میبرن ، یا دودش تو چشمشون میره...
یه بار این میگه ، یه بار اون یکی ، هیچی هم گیر جفتتون نمیاد...
حالا که چی؟
ثابت کنید طرف مقابلتون هیچی حالیش نیس... چی گیر شما میاد؟!
مقام و منزلتتون بالاتر میره یا سود مادی میکنید؟!
بجای اینکه همش بشینید همدیگه رو رسوا کنید ، برید 4 تا کتاب بخرید یا دانلود کنید تا یه چیزی به معلوماتتون اضافه بشه...
اصلا یه چیزِی:
این vBulletin یه امکان خیلی خیلی خیلی خوب داره ، اون هم "
لیست چشم پوشی" هست...
بگیرید طرف مقابلتون رو که چشم دیدنش رو ندارید رو بفرستید تو لیست چشم پوشی تون ، هم خودتون راحت میشید و هم چند ده نفر دیگه که برای کسب علم به این انجمن میایند...
بخدا ثواب داره این کار...
تو رو جون عزیزتون سال جدید رو بیخیال بشید...
من قصد کوبیدن یا طرفداری از کسی رو ندارم ، ولی بخدا این چیزایی که شما تو محیط عمومی انجمن بیان میکنید از یه مبتدی هم سر نمیزنه ، چه برسه به اینکه همتون خودتون رو خدای برنامه نویسی و php و غیره میدونید...
بخدا اگه من جای مدیران انجمن بودم تا حالا 1000 باره شما ها رو بن میکردم ، نمیدونم چرا کسی به وضع شما چند نفر رسیدگی نمیکنه اینجا؟!
من نمیدونم شما اینجا اومدید که یه چیزی یاد بگیرید و یاد ملت بدید ، یا اینکه محیط سالم انجمن رو به گند بکشید؟!