phpBB 2.0.11 فارسی آماده شد.

Delphiran

Member
با سلام.

تغییرات این نسخه نسبت به نسخه های قبلی رفع اشکالهای امنیتی میباشد.

همچنین سیستم نصب phpBB فارسی اکنون اکثر داده های پیش فرض هنگام نصب را فارسی ایجاد میکند.

برای دریافت آخرین نسخه این سیستم به سایت phpBB فارسی در آدرس http://phpbb.delphishop.com مراجعه فرمایید.

از مدیران سایت تقاضا دارم این تاپیک را بصورت "موضوع مهم" قرار دهند تا در ابتدای این بخش در معرض دید همه کاربران قرار گیرد.

با تشکر،
مهدی کرامتی.

[align=right:8681b43a7b]
phpbb211_install_screen.gif
[/align:8681b43a7b]

4shir

Member
سلام خسته نباشيد ولي يك سوال !
مگر نسخه 11 با فارسي سازهاي قبلي مشكل داشتن؟
دوم بجز قالب اكوا كه اونهم مربوط به عكساش بود با قالب هاي ديگه مشكلي نداشتن
سوم براي فارسي شدن اينستال ميتونيد فايلهاي انگليسي رو پاك كنيد و فارسي رو تنها زبان بزاريد درست ميگم؟ و البته چپ به راستش هم بايد درست شه
بجز اينها مشكل ديگه اي نداشت براي فارسي شدن؟ اگر داره ممنون ميشم بهم بگيد چون دارم روش كار ميكنم اگر مشكل خاصي بجز ايناي كه گفتم داره تا اين رو دانلود كنم

Delphiran

Member
این نسخه تمامی امکانات مورد نیاز کاربر برای داشتن و نصب یک فوروم فارسی را تامین میکند، ضمن اینکه نیازی به انجام هیچکدام از تغییراتی که شما گفتید ندارد (تغییرات لازم از قبل انجام شده و فایلهای آماده در این نسخه تعبیه شده اند).

علاوه بر این، این فایل حاوی آخرین نسخه phpBB میباشد.

توضیح دیگری مورد نیاز است؟

4shir

Member
امير جان اينا رو كه ميدونم خود منم منظورم اين بود شما اين تغييرات رو دادين خواستم بدونم دليل خاصي داشت كه اينطوري داديد يا نه چون با فارسي ساز 10 هم مشكلي نداره يا اگر داره اين رو ميخوام بدونم

والا این نسخه اصالا با فارسی ساز قبلی مشکلی نداشته و نداره با هیچ قالبی هم مشکل نداره حتی قالب aqua من همین دیشب به طور کامل تست کردمش چون ساختار برنامه اصلا عوض نشده فقط چند جا تغییرات جزئی ایجاد شده برای رفع حفرههای امنیتی

S4DEGH

Well-Known Member
من روي فارسي سازي مجيد خان تست نكردم اگر كسي تست كرده (phpbb 2.0.11 ) نتيجه را بگه

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام..

مهدي جان ممنون .. دستتون درد نكنه مثل سابق خيلي خوب..

منم برام سوال پيش اومده مهدي جان !

من فايلهاي زبان (هم ترجمه شما و هم آقا مجيد ) را امنحان كرم و مشكلي نداشته. فرق اين نسخه چيه ؟
ترجمه ها فرقي كردند مهدي جان ؟

هك هاي اضافي روي اين نصب شده مهدي جان ؟ (شرمنده چون نميتونم دانلود كنم تا يكي دو روز دارم ميپرسم ;) )

من منظورتون را از داشتن تمام امكانات براي ايجاد فاروم فارسي متوجه نميشم :(

كلا منظورم اينه كه بيشتر توضيح بديد در موردش..

ممنون
سايان

kami_mz

Well-Known Member
اين مشکل خود منم هست. هيچ وقت نفهميدم از نظر ترجمه چه فرقي بين نسخه هاي 2.0.4 تا همين 2.0.11 بوده. آخه نه چيزي بهشون اضافه شده نه امکان جديدي دارند.

Delphiran

Member
از نظر ترجمه فرقی نداره.

تغییرات انجام شده بر روی این نسخه:
1- توابع تاریخ شمسی که روش نصب شده.
2- سیستم نصب که کاملا فارسی شده.
3- داده های پیش فرض که توسط سیستم نصب در دیتابیس درج میشوند فارسی شده اند.

تستش کنید متوجه میشوید. :)

خوش باشید.

Ghamnevis

Well-Known Member
مرسي..

شرمنده من ميزان IQ خونم پايين افتاده چند وقتي هستش ;)

ميشه بگيد چه سودي داره مورد سوم ؟ (فقط جهت كسب اطلاع ميپرسم )

ady_constantine

Active Member
Delphiran گفت:
با سلام.

تغییرات این نسخه نسبت به نسخه های قبلی رفع اشکالهای امنیتی میباشد.

همچنین سیستم نصب phpBB فارسی اکنون اکثر داده های پیش فرض هنگام نصب را فارسی ایجاد میکند.

برای دریافت آخرین نسخه این سیستم به سایت phpBB فارسی در آدرس http://phpbb.delphishop.com مراجعه فرمایید.

از مدیران سایت تقاضا دارم این تاپیک را بصورت "موضوع مهم" قرار دهند تا در ابتدای این بخش در معرض دید همه کاربران قرار گیرد.

با تشکر،
مهدی کرامتی.

[align=right:35caf0ba34]http://phpbb.delphishop.com/forum/pafiledb/images/screenshots/phpbb211_install_scree

n.gif[/align:35caf0ba34]

سلام !‌ ممنون از كار خوبتان ...

بنظ من بهتر بود شما فايلهاي تكميلي براي آپدیت از 2.0.10 به 2.0.11 را هم می گذاشتید تا ملت برای آپدیت فرومشان مجبور نباشند کل فایلهای شما را دانلود کنند ...

ady_constantine

Active Member
آقاي كرامتي نظرتان را در مورد پيشنهاد من نداديد . آيا فايلهاي تكميلي هم گذاشتيد يا خير ؟

Delphiran

Member
ady_constantine گفت:
آقاي كرامتي نظرتان را در مورد پيشنهاد من نداديد . آيا فايلهاي تكميلي هم گذاشتيد يا خير ؟
راستش انجام اینکار در To-Do-List بنده هست، اما هنوز فرصت برای انجامش پیدا نکرده ام.

ACTIVE

Active Member
با سلام
من یه تازه کارم توی بی بی یه مشکل برام پیش اومده
وقتی توی لوکال هاست میخام با 2.11 آقای کرامتی یوزر درست کنم ارور میده در ضمن بعد از اینکه از ادمین خروج میکنم دیگه با همون یوزر ادمین بالا نمیاد

mbf

Member
آقا مي شه لينك مستقيم دانلودشو بزاريد

من تو صفحه دانلودش هيچ لينكي براي دانلود نديدم

اگه لينك مستقيم دانلودشو بزاريد ممنون مي شم

جدیدترین ارسال ها

بالا