martin.cooper
New Member
من اسم مارتین و 40 سالمه و سالهاست ساکن استکهلم هستم حدود 15 سال پیش اومدم سوید و اینجا درس خوندم , دانشگاه رفتم و به عنوان برنامه نویس مشغ.ل کار هستم. امروز تو حموم داشتم دوش میگرفتم که یهو یاد یه خاطره افتادم گه الان که فکرش و میکنم بی ربط به مسیر زندگی من نبود شاید کم ولی بی ربط نبود....اون وقتا فکنم حول و هوش سال 85 اینا بود من هر هفته حداقل یکی دو باری تو انجمن های مجید آنلاین میچرخیدم...خوب اون موقع ها برای طراحی سایت از جوملا و مامبو استفاده میگردیم هنوز ورد پرس مد نبود .... یه بنده حدایی بود با عکس پروفایل موتزارت تو هر پستی که هر کاربر میزاشت گه شاید یکی پیدا بشه باگ کدش رو بگیره میومد و مینوشت من میتونم برات بنویسم!!! این بده برات بنویسم شد بود امضاش پای تمام پست هاش....حالا فکر کن طرف دو واحد پاسگال تو دانشگاه آزاد مشهد البته جاش و مطمین نیستم ولی میگفت گذرونده بود و فاز بیل گیتس بر داشته بود...سال ها گزشت و من اومدم استکهلم و تو رشته Webbutveckling یا همون برنامه نویسی تحت وب درس خوندم و تو شرکت های مختلف کار کردم و تازه متوجه شدم اروپایی ها چقدر مایندست متفاوتی با آقای بده بنویسم داشتن...خیلی از رفیقا و همکارانم هر کدی که میزنن میزارن روی گیت کلا فرهنگ به اشتراک گزاری و اوپن سورس تو اینا خیلی رایجه....خلاصه آقای بده بنویسم مجید آنلاین امروز اومدی تو فکرم بعد 20 سال...