PersianPrince

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
به به مریم خانم! خوبی شما؟

خیلی خیلی خوشحالم که تو مجید آنلاین میبینمت و امیدوارم بتونیم از حضورت استفاده ببریم.

کار فوق العاده ای شده البته تو cg دیدم کاراتو. میشه درباره نرم افزاری که باهاش کار کردی و کل کارت هم توضیحی بدی که دیگه نور علی نور بشه!!!

موفق باشی عزیز
سارا

cold

Member
کار واقعا زیبایی هستش . آفرین بر شما مریم خانوم . من هم اتفاقا کارهای زیبای شما رو توی Cg دیده بودم . خوشحالم که توی جمع مجید«لاینی ها میبینمتون :)

nima_dsnr

کاربر VIP
به به به ... خیلی قشنگن ...
تا حالا تو کف کارهای احسان بودم ؛ مثل اینکه باید همچنان توی خماری بمونیم !!!
میشه درباره نرم افزاری که باهاش کار کردی توضیحی بدی
؟؟؟

P.A.Y.T.O.N

Active Member
اون حالت هاي مه خيلي قشنگش كرده چرا از خود كارتون يه عكس يه تيكه بزرگ نزاشتين
يا مدلش اينجوريه؟؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اون حالت هاي مه خيلي قشنگش كرده چرا از خود كارتون يه عكس يه تيكه بزرگ نزاشتين
يا مدلش اينجوريه؟؟

نه کلا اصل کار همینه. کارای این مریم خانم تو cg هم زبون زده!

arashonline

Well-Known Member
اقعا عالي بود !
ببينم اون مه رو عالي كار كردي در موردش اگر ميتوني توضيح بده !
كارتم يه خورده كوچك بود خداييش اين كار به اين قشنگي ظرافت بزرگتر بود بهتر نبود !؟

ااااا ... من جا موندم ... بسیار عالی ... منم تو cgs کاراتونو دیده بودم ... موفق باشید ... از اینکه به موضوعات ایران باستان اهمیت میدید واقعا خوشحالم ... موفق باشید ...
83.gif

راستی نیما تو کف کارای احسان دهقانی بودی یا من
283.gif

تو رو خدا بگو من ...
39.gif

210.gif

radiance2

Member
سلام دوستان متشكرم از كامنتاتون . يه توضيح مختصري راجع به اين ديزاين ميدم :) . اول از همه درمورد كوچيك بودن اين كار بله دوستان لطف كردن فرمودن توسايت سي جي سوسايتي ميتونيد بزرگش رو ببينيد منتها بله من همينجا ميبايست اينكار رو انجام ميدادم ودر اسرع وقت ريپيرش ميكنم .ودر مورد اون مه. كافيه يه لير (layer)جديد وا كنيد و از تول بار براش( brush) رو انتخاب كنيد وقتي روي هر نوع صفحه اي هستيد با يه رنگ مخالف(نه حتما درصورت گرم بودن رنگ سرد يا بالعكس...فقط يه رنگ متمايز) كه ديده بشه فقط خيلي راحت يه مقدار رنگ ميپاشيد روي صفحتون(البته با همون براش نه چيز ديگه ;)) )و خب بعدش سماج تول (smudge tool) رو گزينش كنيد و مه رو هرطوري كه ميخوايد جهتشو تنظيم كنيد... و قسمت آخرشم ممكنه از ابتدا براش رو روي 100 پرسنت گذاشته باشيد درصورت اينكار (دراينمورد بهترين كاره) كافيه اپسيتي(opacity) لير رو بياريد پايين.اينطوري طرح خودشو نشون ميده و هم يه لير با براش صددرصد رو ذخيره كرديد (اگه opacityدوباره بشه صد) و هم البته يه مه بايد رقيقتر از دود باشه اما درصورت 100درصد نبودن براش همون اول كار نيازي نيست opacityكم شه چون خود رنگ از اولش رقيق بوده...درسته؟:)

cold

Member
ممنون از توضیح کامل و مفیدتون مریم خانوم . امیدوارم توی جمع مجیدآنلاینی ها دوستای خوبی برای هم باشیم . :)

ehsan_3dmax

Active Member
سلام عزیزان.
کاره بسیار زیباییه همونطور که قبلا هم گفتم مریم خانم.
من که لذت می برم وقتی وقتی کارهای قوی و زیبای ایرانیها رو میبینم، این باعث افتخاره ماست.

bamshad

Well-Known Member
ببخشید خودم رو بین استید طراحی می ندازم وسط ولی چند تا سوال داشتم
چهره این خانوم رو خودتون با فتوشاپ ساختید ؟ :eek: (پارس مست)
تندیس داریوش رو خودتون با فتوشاپ ساختید؟ :eek:
فرش پشت سرش رو هم همینطور؟ :eek:
برای ساختن این طرح چقدر زمان گذاشتید؟

نکته:من در حال کف کردن هستم

واقعا عالی شده

mostafa_cs

Well-Known Member
خیلی قشنگ شده!
من که جرات انتقاد ندارم
اما اون تکه هایی که کنار هم چیدید رو نمیشد افکت قشنگتر یا هماهنگ تری با اصل طرح بهش داد!؟(منظورم حالت emboss اونهاست.)

mostafa_az

Well-Known Member
سلام مریم خانوم .
ممنون از اینکه دعوت من رو به انجمن قبول کردین .
طرحاتون رو هم توی سی جی دیدم و واقعا عالی هستن . تبریک میگم .
181.gif

مخلصیم
مصطفی

radiance2

Member
درمورد emboss حق با شماست قبلا هم دراينمورد مورد انتقاد قرار گرفتم .درمورد اينكه كارها يه نوع نقاشي هستن يا خير ! بله. كارها همش با همون براش و بقيه ي tools انجام شدن و بعضياش افكتيون از فيلتر خود فتوشاپ ... البته اضافه كنم بعضا فيلتر ها ناقص عمل ميكنن و شايد اوني نشن كه شما از فتوشاپ انتظار داريد... وقتي carpet پشت lady افكتيو شد ديدم تاروپود كامل تو هم نرفتن و با smudge tool طرح lady رو تو carpetادغام كردم. درمورد چهره كه اول رو كاغذ كشيدمش بعدا با نگاه كردن كاغذ خب همونو تو فتوشاپ كشيدمش. داريوش كبير هم كار دست بوده مثل قبليا البته اين و lady و ormuzd مثل carpet از افكت فتوشاپ استفاده نشده و با بbrush انجام شده و اون آيكوناي toolbarسمت چپ. اون موقع كه من اينكارو انجام دادم اوايل كار با اين detailsبود و خب زياد طول كشيد حدود 30-35 ساعت. شايد الان اين كار رو بخوام دوباره انجام بدم 10-15 ساعت تموم كنم احتمال ميدم همينطور باشه. :)

reza_max

New Member
(( پست ویرایش شده توسط مصطفی ))

دوست من برای نشون دادن طراحیتون از تاپیک بقیه استفاده نکنین .

مخلصیم
مصطفی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جدیدترین ارسال ها

بالا