O(^_^)o تقویم دیواری و رومیزی 1388 | سال نو مبارک باد ! O(^_^)o

Erfan

Well-Known Member
سلام به تمامی دوستان عزیز
پیشاپیش سال جدید رو به خانواده مجید آنلاین تبریک عرض میکنم و امیدوارم سالی پر از شادی و موفقیت برای تمامی دوستان عزیز باشه. به همین مناسبت تقویمی طراحی کرده ام که میذارم برای نظرخواهی دوستان, این طرح پر از اشکال و ایراد هست که امیدوارم به بزرگواری خودتون ببخشید.

قسمت اول :
تقویم اول یک تقویم دیواری در سایز A3 هست که به مناسبت سال جدید برای دانشگاه علمی کاربردی زده ام, بیشتر شبیه به یک تقویم کارتونی هست :-?

نکته : تنها نکته ای که قابل ذکر است, استفاده از سفره هفت سین که در سمت راست مشاهده میکنید, کار دوست خوبم SEPINAZ هست که با اجازه ایشون از کارشون در این طراحی استفاده کردم.

قسمت دوم :
این طرح زیر هم یک تقویم رومیزی هست که طرح و ایده اون متعلق به یکی از یوزرهای همین فروم هست که امیدوارم از دست من دلخور نشده باشه که از ایده ایشون استفاده کرده ام ... عکس های زیباتری هم بود که میشد استفاده کرد, سعی کردم متناسب با فصل و ماهای سال عکس انتخاب کنم.
با وقت کم و امکانات کمی که داشتم نتونستم قشنگ تر از این در بیارمش, ولیکن که امکانش بود زیباتر از این میشد طراحی کرد ... ولی خب دیگه ...

پ.ن : هر کسی خواست فایل PSD رو بهش میدم واسه خودش به شرطی که یه 10 نسخه هم واسه خودم بزنه به شرطی:cool: که کیفیت خوب تحویل بده :دی

شاد و پیروز باشید.
عرفان:rose:

MDP

Well-Known Member
مثل همیشه تووووووپ رفیق.:rose:

من از تقویم آخریه خوشم اومد.

میخوام :دی

AMiR

Active Member
تبریک عرفان جان و سپی خانوم :}
خیلی زیبا شده
مثل همیشه

موفق باشید

Erfan

Well-Known Member
مثل همیشه تووووووپ رفیق.:rose:

من از تقویم آخریه خوشم اومد.

میخوام :دی

سلام دوست خوفم :rose:
من که اون بالا گفتم پر از اشکال هست ... پس ضعف ها رو بگید ....:cool:

راستش رو بخوای خودم هم از تقویم رومیزیه خوشم اومده ... یه جوون مرد پیدا نشد این فایل پی اس دی و بخواد:cry::rose:

Erfan

Well-Known Member
مث همیشه خوشگل و خوش رنگ...
قشنگ شدن ، تبریک میگم عرفان جان.

مرسی سپی جان :rose:
به پای کارهای زیباتر شما که نمیرسه !!!

تبریک عرفان جان و سپی خانوم :}
خیلی زیبا شده
مثل همیشه

موفق باشید

سلام آقا ناظم !:rose:
ممنون و مرسی که نسبت به کارهای ناچیز من لطف دارید ...:rose:

من عاشق این طرحهای فانتزی هستم.
امیدوارم موفق باشی...

مرسی مصطفی جان ...
منم از طرح های فانتزی خیلی خوشم میاد ...:cool:

سلام
همه ی کارت قشنگه اما من از اخریه خیلی خوشم اومد مخصوصا فصل پاییزش چون عکساش فوق العاده بود(و من این فصل رو خیلی دوست دارم)............می تونم بگم گل کاشتی عزیز
1005.gif
1004.gif

خسته نباشی
1023.gif

Erfan

Well-Known Member
سلام
همه ی کارت قشنگه اما من از اخریه خیلی خوشم اومد مخصوصا فصل پاییزش چون عکساش فوق العاده بود(و من این فصل رو خیلی دوست دارم)............می تونم بگم گل کاشتی عزیز
1005.gif
1004.gif

خسته نباشی
1023.gif

نظر لطفته دوست عزیز ....:rose:
من خودم اگه بخوام یکی رو انخاب کنم دی ماه رو انتخاب میکنم چون عکسش رو خیلی دوس دارم:oops: با اینکه خودم متولد خرداد هستم !!!

amirepsilon

Active Member
سلام
خیلی عالیه
آفریم
من حاظرم یکمی هزینه کنم برای چاپش
قیمت دستت نیست ؟

deevart

Member
به داش عرفان . خوشی مشتی ؟
خیلی خدا شدن . ایولا مخصوصا اون دیواریه
اون طرحای روشو هم خودت زدی ؟
منظره ها و ...
در کل توپه مشتی

Erfan

Well-Known Member
به داش عرفان . خوشی مشتی ؟
خیلی خدا شدن . ایولا مخصوصا اون دیواریه
اون طرحای روشو هم خودت زدی ؟
منظره ها و ...
در کل توپه مشتی

سلام آقا رضای گل !!!:rose:
گلچینی از فایل های وکتوری بود که توی آرشیوم داشتم ... وقت کافی نداشتم که مشتی ترش کنم ... همین شد دیگه ..

ما مخلصیم !

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کارای جالبی شدن.

البته بنظر من اون تقویم دیواری طرحش زیاد به سطح دانشگاهی و اینا نمیاد. مخصوصا اینکه هیچ لوگو یا آرمی هم از دانشگاه استفاده نشده.

ولی تقویم پایینی خیلی خوب کار شده. تبریک میگم.

برای چاپش هم گمون نمیکنم خیلی هزینه بر باشه. اگر بخواید روی مقوای کوتد با چاپ دیجیتال بزنید گمون میکنم نهایتا برگی 500 تا 1000 تومن براتون بزنن. با کیفیت خیلی خوب.

Erfan

Well-Known Member
کارای جالبی شدن.

البته بنظر من اون تقویم دیواری طرحش زیاد به سطح دانشگاهی و اینا نمیاد. مخصوصا اینکه هیچ لوگو یا آرمی هم از دانشگاه استفاده نشده.

ولی تقویم پایینی خیلی خوب کار شده. تبریک میگم.

برای چاپش هم گمون نمیکنم خیلی هزینه بر باشه. اگر بخواید روی مقوای کوتد با چاپ دیجیتال بزنید گمون میکنم نهایتا برگی 500 تا 1000 تومن براتون بزنن. با کیفیت خیلی خوب.

ممنون سارا جان ...
در مورد اون تقویم دیواری, کار سفارش نبود برای دانشگاه بلکه یه هدیه نوروزی بود که میخواستم بدم به یکی دو تا از اساتید خانوم, آرم دانشگاه هم گوشه سمت چپ در تمامی صفحات رویت میشه !

راستش رو بخوای رفته بودم واسه چاپ تقویم پایینی ... حدود 40 هزار تومان پیاده شدم که روی کاغذ کوتت 250 گرم پرینت کردم که تمامی پرینتها بعد از چند ساعت داغون شده بود و فقط ضرر ...

آدرسی رو دارید لطف کنید ...

Mandana

Active Member
خعلی قشنگ شده اون اولی ئه.خوشبحاله استادای خانوم ات.به آقاها نمیدی؟ :سوت:
دومی هم جالب شده بسی.اما اولی خعلی گیگیلی می باشد ^.^
موفق باشي

Erfan

Well-Known Member
خعلی قشنگ شده اون اولی ئه.خوشبحاله استادای خانوم ات.به آقاها نمیدی؟ :سوت:
دومی هم جالب شده بسی.اما اولی خعلی گیگیلی می باشد ^.^
موفق باشي

چه عجب مدیر کل سایت رو هم توی این تاپیک رویت کردیم ... قابل شما رو نیز ندارد, تقویم دیفالی رو کنار اون پوستر های مذهبی که زده بودم کنار گذاشتم که برات بفرستم !!!

یه چند مدت دیگه شاید توی فروردین اقدام کردم ... البته اگه قابل بدونید ... ^_^

Erfan

Well-Known Member
گل پسر سورس هم براز ملت حال كنن ديگه
اين كارا چيه؟

پسر خوب من که گفتم هر کسی فایل سورس رو خواست بهش میدم به شرطی که 10 نسخه چاپ شده رو به من تحویل بده !!!
دیگه حال از این بهتر ؟:lol:

datasun

Member
عرفان جان خیلی قشنگ شده
میخوام چاپش کنم اول باید به چاپ خونه بگم
بعد اسمت هم عیبی نداری بزنی :d
خوب فقط یک چیزی اون وکتور ها و براش های گل رو میتونی بهم بدی ممنون
فهلن

جدیدترین ارسال ها

بالا