O(^_^)o تقویم دیواری و رومیزی 1388 | سال نو مبارک باد ! O(^_^)o

nedaye-tohid

New Member
ببخشيد عضو كوچيك خانواده بزرگ
عرفان من منتظرم فقط از تقويم هايي كه توي يك صفحه هستند طراحي نكردي؟

Erfan

Active Member
ببخشيد عضو كوچيك خانواده بزرگ
عرفان من منتظرم فقط از تقويم هايي كه توي يك صفحه هستند طراحي نكردي؟

سلام دوست عزیز:rose:
ورودت رو به این خانواده بزرگ گرافیکی تبریک میگم :دی
:oops::oops::oops:
در مورد سوالت والا قصد داشتم که یه مدل هم اونجوری بزنم که دیگه قسمت نشد. انشالله سال آینده اگه عمری بود.

شاد باشید.
عرفان:rose:

Erfan

Active Member
خیلی وقت بود میخواستم اینها رو بذارم که وقت نمیشد. نسخه چاپی این تقویم هم به دستم رسید.

0000001.jpg

0000002.jpg

پ.ن : دوربین خوب دم دستم نیست.:cry:
شاد باشید.
عرفان

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
برای اینکه تاپیکت دیگه واقعا مفید بوده باشه بنظرم یه توضیح کامل هم در مورد چاپش و اینا میدی؟

شاید خیلی از بچه ها دوست داشته باشن طرز چاپ و ساخت قالب و ایناش رو بدونن.

البته اگر خودت کار چاپش رو انجام دادی.

بعد از چاپ هم کار قشنگی شده تبریک میگم.

Erfan

Active Member
مرسی سارا جان
در مورد چاپش :

دوستان وقتی شما طرحی رو طراحی میکنید و دوست دارید کیفیت واقعی اون رو ببینید چاپ دیجیتال بهترین راه برای این امر هست که هزینه اون خیلی ناچیز تر از چاپ افست هست.
در چاپ دیجیتال شما حتی میتونید فقط یک نمونه رو درخواست بدید برای دیدن کارتون بر روی کاغذ مورد نظر.

چاپ این تقویم روی کاغذ 280 گرم گلاسه صورت گرفت که سلیفون هم روش خورده. بعد از اینکه چاپ شد شما میبایست قالب تقویم رو میزی رو بهش بدید که سه بزرگ کاغذ a3 رو تا و برش زدن برای قسمت وسط تقویم یا پایه تقویم در نظر گرفتن. بعدش هم صحافی و سیم روب و این چیزا...

من چون دو سری رو بردم واسه چاپ خیلی جالب شده. یه سری با همون عکس هایی که شما در صفحه اول دیدید و یه سری دیگه که عکسهاش قشنگ تر هست که تا اخر شب عکس اون سری رو هم میذارم.

در پایان کار چاپ شده اش خیلی زیباتر از اون طرح توی کامپیوتر هستش.

توجه : این رو به خاطر داشته باشید مشورت کردن قبل از انجام کار خیلی مفید و از خیلی اتفاق ها جلوگیری میکنه، من میخواستم اول این تقویم رو ببرم پرینت کنم که مبلغی بالغ بر 60 هزار تومان پام در اومد و فقط ضرر و هیچ خیری ندیدم !!!

شاد باشید.
عرفان

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
این یه اسکرین شات از تقویم با تصاویر جدید هست ....

پ.ن :
میدونم که حس و حال تقویم و سال جدید دیگه تموم شد .. ولی خواستم تاپیک دیگه تموم بشه.

شاد باشید.
عرفان:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا