shahabedeen110
Member
18-برای نمایش یک منو جدید ایجاد شده در صفحه اول چه باید کرد؟
shahabedeen110 گفت:15-فروم بصورت كامپوننت يا ماژول براي مامبو سراغ نداريد؟
براي لينك phpbb به مامبو پيشنهاد شما چيست؟(لينك ااضفه كنيم يا ...؟)
8O آقا ما دانلود كرديم اين مامبوي شمارو....iranpcg گفت:آقا سالار لينگ كه تابلو بود تو سايت
اين لينك دانلود مامبو هست
http://www.mambofarsi.com/component...catid,67/order,dmdate_published/ascdesc,DESC/
mosi-online گفت:سلام آقا ما مامبو رو نصب كرديم....
ولي هر چي لوگين ميكنم كه برم تو قسمت مديريت نميره و همون صفحه لوگين مياد.. چرا؟؟؟؟؟
.
.
در ضمن من نتونستم لينك دانلود مامبوي فارسي رو از سايت mambofarsi پيدا كنم...
اسمش در خاطرتون نيست؟خودش يه فروم بسيار ساده ( که به نظر من خيلي قشنگه
بابا خيلي با حاليmosi-online گفت:iranpcg جان جواب مارو ميدي؟
كارم بدجور لنگه
كمـــــــــــــــــــــــــــــ دوستان
جواب خيلي از اين سوالات را من دادم اما باز هم چشم :shahabedeen110 گفت:آقا سوالات 14 تا 18 را هم لطف كنيد جواب بدهيد
mosi-online گفت:21) iranpcg جان مشتي پسر من ميگم كه دستت درست دانلود كردم ولي ميگم كه هرچي لوگين ميكنم هيچ اروري هم نميده و همون صفحه لوگين مياد چرا؟
آقا من نميتونم وارد قسمت Admin بشم وقتي مشخصات ورود رو مي دم هي همون صفحه ورود تكرار ميشي !!!!!!!!!!10000000000000بار هم نصب كردم گفتك كه تازه اومدم تو كار مامبو درست حسابي راهنماييمون كن چيكارش كنيم؟
-------لوكال دارم كار مي كنم------------با Easyphp
No such file or directory in H:\PHP\Ready2Use\CMS\Mambo\5.4a\MamboV4.5.1a-Stable\templates\negarkhane\index.php on line 23 PHP Warning: main() [function.include]: Failed opening 'includes/metadata.php' for inclusion (include_path='c:\php\include') in H:\PHP\Ready2Use\CMS\Mambo\5.4a\MamboV4.5.1a-Stable\templates\negarkhane\index.php on line 23 PHP Warning: main(pathway.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in H:\PHP\Ready2Use\CMS\Mambo\5.4a\MamboV4.5.1a-Stable\templates\negarkhane\index.php on line 81 PHP Warning: main() [function.include]: Failed opening 'pathway.php' for inclusion (include_path='c:\php\include') in H:\PHP\Ready2Use\CMS\Mambo\5.4a\MamboV4.5.1a-Stable\templates\negarkhane\index.php on line 81 PHP Warning: mosLoadModules(includes/frontend.html.php) [function.mosLoadModules]: failed to open stream: No such file or directory in H:\PHP\Ready2Use\CMS\Mambo\5.4a\MamboV4.5.1a-Stable\includes\frontend.php on line 93 PHP Fatal error: mosLoadModules() [function.require]: Failed opening required 'includes/frontend.html.php' (include_path='c:\php\include') in H:\PHP\Ready2Use\CMS\Mambo\5.4a\MamboV4.5.1a-Stable\includes\frontend.php on line 93
- شما از اينترنت پروكسي دار يا فاير وار دار يا كش دار استفاده ميكنيد
2- جاوا در سيستم شما غير فعال است
3- سرور شما ويندوز است و امكان ويرايش و نگارش در CACH نيست
4- هنگام نصب به خطا ها توجه نكرده ايد.
5- اگر از روي لوكال داريد كار ميكنيد به احتمال زياد از wamp server استفاده ميكنيد
Jasem گفت:منظور از wamp server چيه ؟؟؟
واقعيتش منهم همين مشكل مصطفي رو داشتم ولي آخر چون به نتيجه نرسيدم گذاشتمش كنار .
ميشه راهنمايي كني چي كار بايد بكنيم .
من رو لوكال نصب مي كنم . Eazyphp رو هم نصب كرده دارم .
البته اين مشكل رو تنها و تنها با اين برنامه تا حالا داشتم .
ممنون ميشم كمك كنيد چون واقعاْ خيلي مشتاق شدم با اين برنامه هم كار كنم . ممنون
برنامه هاي سروري لوكال مثل Wamp Server و Easy Php بعضي از امكانات را در نظر نگرفته اند . اما مامبو به اين امكانات نياز دارد . اين امكانات بر روي هاستينگ ها قابل دسترسي هستند . متاسفانه شما به پيغامهايي كه در صفحه اول نصب مامبو داده شده بود توجه نكرده ايد. در صفحه اول به همه شما تذكر داده شده كه امكان نگارش در cach وجود ندارد ولي هيچ كدامتان به آن توجه نكرده ايد. بهترين برنامه سروري براي تست مامبو برنامه PHPTriad است البته اين برنامه متاسفانه از php 4.1 استفاده ميكند كه بايد با php نسخه جديد بروز رساني شود . اگر دوستان مشكلشان حل نشد من ميتوانم لينك دانلود هر دو برنامه را براي شما بگذارم .mosi-online گفت:والله iranpcg عزيزه دل برادر ميبيني كه چندين نفر مثل jasem مشكل منو دارند والله كاملتر توضيح بدي خيلي توپتر ميشه كه چيكارش كنيم مخصوصا در باره اين عبارت آخري كه گفتي....
قربانت
Jasem گفت:منظور از wamp server چيه ؟؟؟
واقعيتش منهم همين مشكل مصطفي رو داشتم ولي آخر چون به نتيجه نرسيدم گذاشتمش كنار .
ميشه راهنمايي كني چي كار بايد بكنيم .
من رو لوكال نصب مي كنم . Eazyphp رو هم نصب كرده دارم .
البته اين مشكل رو تنها و تنها با اين برنامه تا حالا داشتم .
ممنون ميشم كمك كنيد چون واقعاْ خيلي مشتاق شدم با اين برنامه هم كار كنم . ممنون