1835ali
Well-Known Member
1835ali جان در مورد توضیحاتت ممنون ولی کاش یه کم بیشتر توضیح می دادی در مورد طرز کار دینامیک توی مایا.
از اون کارهایی که گفتی (مثل goal و instancer) توی هودینی هم قابلیت انجامش وجود داره که علاوه بر اون کارا یه کم پیشرفته تر هم می شه با یه سری از نودها و گره ها و اسکریپ نویسی. تعداد گره های موجود در بخش دینامیک هودینی چیزی بیش از سیصد نود مختلف است که با اونها می شه هر چیز قابل تصوری رو ساخت.
منتظر توضیحات بیشترتون هستم.
آقا امین کجاش توضیح بدم ؟
در مورد هودینی شکی نیست که توی داینامیک عالیه من خودم قصد دارم چند وقت دیگه روش کار کنم چون باید برای اینکه اسم خودت رو داینامیک من بزاری باید خیلی چیزا بلد باشی و همچنین کار با نرم افزار هایی مثل هودینی که اصل کارشون روی داینامیک هست ولی اینو بدون آموزش هاش فعلاً خیلی کمه ، کار براش کمه ، اگه یه روزی بخوای توی یه جای درستو حسابی کار کنی باید نرم افزار و بخری و خودت بهتر می دونی قیمتش چقدره
برای کسی که می خواد حرفه ای کار کنه باید با محیط کاملاً آشنا باشه که حداقل 3 الی 4 سال طول می کشه که هر چه وسعت برنامه بیشتر باشه طبیعتاً بیشتره درسته توی ایران پول نمی دیم کاری رو که در ایران سفارش می دن ارزون می خوان توقع کار با کیفیت هم ندارن ولی من خودم همیشه سعی کردم تا جایی ذهن می سه بزرگ فکر کنم تازه شاید به حداقل رسیدم سویچ کردن از یه نرم افزار به یه نرم افزار دیگه آسونه ولی حرفه ای شدن توش ...