1835ali
کاربر فعال انجمن فیلم سازی: ببین داداش من نگفتم منوی fluid رو ندیدم، اول برو درست پستی رو که من دادم بخون بعد بیا حرف هاتو بزن، من گفتم توی منو ها (که منوی fluid هم جزو اونهاست) گشتم ندیدم چیزی رو که بشه باهاش مایعات رو شبیه سازی کرد.
خب شما که می دونی بهمون بگو چند ساله کی هودینی اومده توی بازار تا ما هم بدونیم؟
داداش در مورد چیزی که نمی دونی حرف نزن خواهشا، خب؟!
این رو هم برای اطلاع عموم می گم: Sidefx houdini ورژن اولش رو در سال 1996 به بازار عرضه کرده که دوستان برای دیدن تاریخه کامل هودینی این pdf رو دانلود کنن:
http://www.sidefx.com/images/stories/company/press/houdini_press_kit_2009.pdf
یعنی هر نرم افزاری که عمر بیشتری داره قدرتش هم بیشتره. مثلا الان کی قدرت نرم افزار modo رو قبول نداره، در صورتی که الان ورژن چهارش تازه به بازار عرضه شده. طبق حرف شما پس این نرم افزار خیلی ضعیفه. و از اولین نرم افزارهای بزرگ سه بعدی سازی light wave هست. پس اون الان باید بهترین نرم افزار سه بعدی سازی باشه که این طور نیست. داداش روی حرف هایی که می زنی یه کم هم فکر کن خواهشا.
گفته بعدی تون هم این بود:
خب عزیزم کسی این کاری رو که شما گفتی نکرده الا خودت. الان ببین سه تا پست دادی که ارزش یه پست رو هم نداره و می تونستی همشون رو توی یه پست بنویسی، بعد هم شما در مورد چیزهایی اظهار نظر کردی که در موردشون چیزی نمی دونی، بعد هم سعی که جوری حرف نزنی که به دیگران توهین بشه خواهشا.
از دیگران عضر خواهی می کنم بابت لحن تندم ولی فکر کردم که لازم بود این کار رو بکنم و به کسایی که نمی دون بفهمونم نباید تعصب کاذب روی برنامه داشته باشن، مشکل ما همینه و همین ها باعث جلوگیری از پیشرفتمون شده، مثل همین دوستمون که هودینی رو چند ساله معرفی کرد و اگه کسی ندونه فکر می کنه مثلا مایا مال ایشونه یا ایشون سازنده اون هستند که این طور در مورد اون جبهه گیری کردن. در صورتی که برنامه اصلا مهم نیست و مهم خود طرفه که تعیین کننده ی قدرت و ارزش یه کار سه بعدیه.
باز هم از همه شرمنده.
سوا هایی هم که توی پست قبلیم توی همین تایپک پرسیدم اگه کسی می دونه خواهشا جواب بده. پیشاپیش تشکر.