Hotel

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام رندر روز شد 1 ساعت
رندر شب 19 ساعت!! نمی دونم چرا اینقدر زیاد.
400 لامپ هست.اما اکثرش vray light حالت sphere هست.شاید به خاطر این کند شده باشه.

پیوست ها

• day0000.jpg
    day0000.jpg
    708.4 کیلوبایت · بازدیدها: 33
  • day0002.jpg
    day0002.jpg
    748 کیلوبایت · بازدیدها: 33
  • night0002.jpg
    night0002.jpg
    712 کیلوبایت · بازدیدها: 34

saeedmagic

Member
سلام رندر روز شد 1 ساعت
رندر شب 19 ساعت!! نمی دونم چرا اینقدر زیاد.
400 لامپ هست.اما اکثرش vray light حالت sphere هست.شاید به خاطر این کند شده باشه.

به جای vraylight sphere یه sphere بکش بعد بهش وری لایت متریال رو بده سرعت رندر بیشتر می شه

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
عارف نمیتونی کنار دریا موج رو اضافه کنی؟! اینجا شبیه حوض شده یکم :oops:
راستی یه پستی بلندی هم به ماسه بده کنار دریا :rose:

3D Art

Member
درود
همه چراغ ها رو که نباید روشن کنی
ه بهشون میگفتی رندر زنده می خواهید تعداد رندر باید خیلی کمتر بشه . . .
تعداد پلی های اون قایق ها رو کم میکردی بعد پروکسی میکردی و . . . از این جور کارها
سوم اینکه بهشون بگو برن دو تا کتاب در مورد حجم ها بخونن . . . پروژه ای حرفه ای میشه که طرحش هم حرفه ای باشه
نه این حجم بچه گانه یک حجم قدیمی و فقط بزرگ .. .. .. خیر سرشون هتل ساحلیه !
لند اسکیپ بسیار بچه گانه
من نمیدونم اون میدون چیه اونجا !!!!!!! اصول معماری نمیدونن اصول زندگی در شهر که باید بدونن ...
احتمالا این جور پروژه ها فقط دست عمرانی ها می افته !

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
دوست عزیز من بهتون اخطار دادم.اینجا جای بحث نیست بحث مهندسی عمران و معماری بحث بین راننده تاکسی و جراح نیست.لطفا پست هاتون فقط در مورد موضوع باشه

.:BehzAd:.

Active Member
بابا تایماز جان بی خیال جمع یه جمع دوستانه هست این جور بحث ها هم بین دوست ها پیش میاد.

افشین جان باهات موافقم یه حجم خوب میشه یه تری دی خوب

عارف جان شما هم در توانت هست که یه کار خوب رندر بگیری یه دو سه روزی فول تایم وقت بزار تمومش کن بره پی کارش.

AREF

سلام. سلام.مرسی از بچه ها.
در مورد کار توضیح بدم
تقریبا تمامی آبجکت های سنگین پروکسی هستن.از نرده های پر دیتیل گرفته تا قایق و ماشین و اینها
به خدا حرف هاتو خیلی قبل بهشون میزنم میگن هدف ما اینه ملت بیان پول بگیریم!‌
70 میلیارد هزینه ساخت برآورد شده!
فکر کن! اسپانسر مالی شرکت هواپیمائی ماهان هست . چون پول خودشون نیست دل نمی سوزونن!
من هنوز نمی دونم HDR رو به چی بدم؟ آخه برام مهم هست مثلا وقتی شیشه هتل معلوم میشه توش دیده بشه در عین حال رفلکت واقعی سایت بیافته مثل این عکس

برای دریا راستش نمی دونم چیکار کنم.آخه با dream scape درست کردم.اما چون ساحل هست نمی دونم چجوری موج بزارم واقعی بشه.

saeedmagic

Member

برای دریا راستش نمی دونم چیکار کنم.آخه با dream scape درست کردم.اما چون ساحل هست نمی دونم چجوری موج بزارم واقعی بشه.

hdr رو به vray dome بده بهترین نتیجه رو میگیری
http://www.ronenbekerman.com/hdr-image-based-lighting-3d-scene-setup/
برای دریا هم یه پلان بکش دستور ripple رو بده بهش فقط سنتر رو اون طرف دریا که توی دوربین نیست بزار و با decay بازی کن که شبیه موج بشه.
Untitled.jpg

.:BehzAd:.

Active Member
ripple خوبه ولی نه برای این پستی و بلندی تو ساحل ripple مثلا وقتی یه سنگ رو میندازیم تو آب عالی درش میاره برای این بهتر از نویز خودش مکس یا edite poly و همون ددریم اسکیپ خوبه فقط یه کمی تبحر میخواد که عارف جان داره

ripple خوبه ولی نه برای این پستی و بلندی تو ساحل ripple مثلا وقتی یه سنگ رو میندازیم تو آب عالی درش میاره برای این بهتر از نویز خودش مکس یا edite poly و همون ددریم اسکیپ خوبه فقط یه کمی تبحر میخواد که عارف جان داره.

نور پردازی با doom هم سختی و مشکلات خاص خودش رو داره یه hdri خوب میخوای و v-ray light با سابدیوایز و تانظیمات رندر بالا اخه نویز زیادی تو کار میندازه.

اخ ببخشید ارسال رو زدم بعد خواستم متن اضافه کنم ارسال رو کنسل کردم یه خط دیگه اضافه کردم بعد که ارسال ردم دوتا پیت شده دیگه خودتونن به بزرگیتون ببخشید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

saeedmagic

Member
ripple خوبه ولی نه برای این پستی و بلندی تو ساحل ripple مثلا وقتی یه سنگ رو میندازیم تو آب عالی درش میاره برای این بهتر از نویز خودش مکس یا edite poly و همون ددریم اسکیپ خوبه فقط یه کمی تبحر میخواد که عارف جان داره

ripple خوبه ولی نه برای این پستی و بلندی تو ساحل ripple مثلا وقتی یه سنگ رو میندازیم تو آب عالی درش میاره برای این بهتر از نویز خودش مکس یا edite poly و همون ددریم اسکیپ خوبه فقط یه کمی تبحر میخواد که عارف جان داره.

نور پردازی با doom هم سختی و مشکلات خاص خودش رو داره یه hdri خوب میخوای و v-ray light با سابدیوایز و تانظیمات رندر بالا اخه نویز زیادی تو کار میندازه.

اخ ببخشید ارسال رو زدم بعد خواستم متن اضافه کنم ارسال رو کنسل کردم یه خط دیگه اضافه کردم بعد که ارسال ردم دوتا پیت شده دیگه خودتونن به بزرگیتون ببخشید.
من موج دریا رو گفتم ساحلش خوبه

AREF

سلام.دلیل رندر 19 ساعته چیه؟
خیلی مسخره هست

3D Art

Member
دلیل رندر 19 ساعته به هم ریختن bsp tree و کلا به هم ریختن فایل هست
باید خیلی دقت میکردی فایلت این جوری نشه ولی وقتی اینجوری شده باید بگردی عاملش رو پیدا کنی مثلا disp یا تکسچر های خیلی بزرگ
ولی توصیه من اینه که یک متریال اورراید کنی و کل تنظیمات رندر رو دوباره انجام بدی باید بتونی برسونیش زیر 5 دقیقه اگر تونستی با یک متریال سفید این کار رو انجام بدی موفق شدی . . .

سلام خسته نباشی عارف کارات فوق العادست از اون کارایی می زنی که درحین کار نیاز که سرتو بزنی تو دیوار
وقتی اینجوری سنگین میشه یک ctrl+A بزن وچیزایی که اضافیه رو می بینی بعضی موقع ها که حجم نیست بعد خود حجمتو با Alt کم کن و بقیه چیزارو delet کن من چند وقتی تو فایلام میومدن بعدش خیلی سنگین میشد و کرش می داد سرعتم خیلی کم می کرد
راستی کارتو merge کن تو یک فایل نو

behrang2

Member
علاوه بر فرمایشات سعید من یبار بخاطره یه متریال بد رندرم زمانش رویایی شد:د شاید از یکی از متریالاتم باشه :د
اما فرمایش های سعید درست ترن :د

max vray

کاربر VIP
عارف جان تو که کارت لایه بندی شدست تک تک لایه ها رو کم و زیاذ کن معلوم میشه مشکل از کجاست.

AREF

سلام.مرسی از راهنمایی
من کارهایی که انجام دادم برای کم شدن حجم
یه بار همه چی رو مرج کردم توی فایل دیگه.رندر روز مشکل نداره.اما وقتی رندر شب میگیرم میپره بیرون!
متریال سفید کردم و تست گرفتم.اما وقتی نور ها روشن هستن اینجوری هست.توی متریال سفید فکر کنم 5 دقیقه رندرش طول بکشه.
من فکر میکنم علت سنگین بودن فایل توی رندر به خاطر این هست که 500 تا vray light هست.وی ری لایت با سیستم سابدیوایز کار میکنه.باید یه امتحان بگیرم ببینم اگه به جای همشون یه لامپ فتومتریک بزارم و سایشو بلور کنم درست میشه یا نه
اما مشکلی که نور معمولی داره اینه که توی رندر دیده نمیشه.مثلا لامپ حبابی من میخوام سفیدی توی لامپ دیده بشه یا رفلکت تو اطراف محیطش نمیندازه
حتی shape لامپ فتومتریک رو تغییر دادم و کاری کردم توی رندر دیده بشه اما هیچ وقت وی ری لایت نمیشه

yasmax

کاربر متخصص شبیه سازی معماری
سلام عارف جان
خسته نباشی بابت این کار خوبت
به نظرم کارت مشکلی نداره ولی یه خورده اشله نیست سنگ فرشا
نمای دوربینمتم خوبه دیگه چی میخواااااان مگگگگگگگگگههههههه!!!!!!!!:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا