.:BehzAd:.
Active Member
اصلا این حرف رو نزن.تو کارای معماری این چنین اگه اتوکد نباشه فلج هست آدم.
مثلا خیلی جاها یه بلاک درست کردم.طبق بلاک تکثیر کردم.وقتی متریال دادم همه با هم متریال گرفت.
کد خوبه من نمیگم کد بده و تو حد واندازه خودش و تو کارای 2 بعدی عالی هست و 3 بعدی من استفاده از اون رو تا حدی قبول دارم و از کد فقط خروجی line بگیریم یعنی فقط خط هلا رو ببریم تو نرم افزار 3 بعدی به چه دلیل عرض میکنم خدمتتون.
1-وقتی که ما مدل سه بعدی کد رو تو مکس ایمپرت میکنیم با اینکه هر دو نرم هفزار ماله یه شرکت هست ولی باز یه ناهمخوانی های با هم دارن مثلا مدل روش تکسچر خوب نمیشینه و باید خیلی رو uvکردنش کار کنیم.
2.حجم مدل کد سنگین تر مدل مکس هست.امتحان کنید و یه چیزی رو با جفتش مدل کنید بعد ببینید کدومش سنگین تره.
3. موقع ایمپورت تو مکس اگه مدلومن کرو داشته باشه برا اینکه تو مکس تیکه تیکه و بد ایمپرت نشه باید سگمنتش رو بالا برد که هم تو حجم فایل مکس تاثیر میزاره هم تو زمان رندرش حالا با هر موتوری که باشه.
4. مدل مکس خروجی بهتری میده وقتی که ما نور پردازی تکسچرینگ و متریال رو تو مکس میدیم چه کاریه که مدل مون از یه نرم افزار دیگه مثل کد باشه خود مکس بهترین دستورات مدلسازی رو داره که هم کار کردن با هاشون راحت تره و هم بهتر.
5. کلا من خودم و چند نفری از دوستانم که 3d کار میکنیم با کد سه بعدی مخالفیم بنا به دلایل و تجربیاتی که کسب کردیم.
دوستان من خودم هم کد کار میکنم یه موقع فحش موشم نیدی که انقدر از کد بد گفتم بالاخره هر نرم افزاری خوبی و بدی خودش رو داره.