...:::happy 2011:::...

.:BEHNAM:.

Active Member
اخه یعنی چی ؟! منم می خوام تری دی یاد بگیرم (حسودی :دی) منم می خوام :دی
ابجی گیلاسی عالی شده ! پیشنهاد می کنم از یک اینتر شادو برای زمینه ی سفید استفاده کنی البته کم رنگ خیلی بهتر میشه !
پرنده ها یکم به کار نمیان ! مثلا اگه سفید بودن بهتر بود ! کل کار عالیه ولی یکسری جزییات داره که به نظرم باید تغییر کنه تا زیباتر بشه
اونم اینه که زیادی از یک رنگ استفاده شده اگه سعی می کردی 2 رنگ دیگه هم بهش اضافه می کردی حالا یا برای بادکنک ها یا جزییاتی
به صحنه اضافه کردی بهتر بود ! مثلا یک حالت استیج مانندی برای پایین تصویر یا... !
در کل خیلی خوشمون اومد !
یادت نره باید به من تری دی یاد بدیاااااااااااا ! همشهری هم هستی بهتر :دی
موفق و شاد باشی ابجی گله ^.^

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
مرسي از نظرات همه
رز كشل (كچل) تو باز صحفت كردي ؟ با اون سيستمت هنوز عبضش نكردي ؟

مرسي از همه دوستان كه اينقد منو خيس عرق شرم ميكنن

بادكنك ها و پرنده ها حذف شدند الان ميزارم

Mandana

Active Member
گیلی هه با مزه شده عسیسم.می هم خعی دوسش داشتم...بجز مواردی که مستر گفت چیزی به ذهنم نمی رسه.ولی مهم تر از همه یک مورد در این کار هست که می شدیدن خوشم اومد:
صورتیهههههههه:oops::oops::oops::oops:

موفق بباشی عسیسم:*:* :rose:

shobair133

Active Member
سلام کردم ،
شکه شدم ،
غصه خوردم ،
درس گرفتم ،
هیجان زده شدم ،
لذت بردم ،
کف کردم ،
..
..
..
و
..
مردم ....
اینا همش چند دقیقه پیش که تاپیکتو خوندم رخ داد :green:

و اما بعد ...
به نظر من هم اگر اون بادکنکهای ریز نبود بسیا زیباتر تر تر میشد
و اینکه رنگشم مدیر پسنده :lol: (منظورم همون بود ، آره!!!! )
...
واقعا تبریک میگوییم ، امیدوارم همیشه موفق باشی :rose:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ایول. ایول. کار بسیار زیباییه. تبریک می گم منم.
بله 25 ساعتي شد ايشون تا جونشون در اومد
wooooooooooooooooooooooooooooooooow
می شه فایل کارتون رو هم بذارید اگه امکان داره؟ بعد هم وقتی دیدید داره بیشتر از یه ساعت زمان م ی بره بهتر بود کنسلش می کردید و با یکی از دوستان که Cinema 4D کار بودن در مورد تنظیمات رندر یه صحبتی می کردید، چون اصلا این زمان رندر معقول نیست. بازم اگه لطف کنید و فایل Cinema 4D کارتون رو بذارید میشه فهمید ایراد کارتون از کجا بوده.
یه سوال؟؟؟؟؟ شما این بادکنکا رو چطوری چیدید به این شکل؟ دستی که نبوده؟؟؟
بازم به خاطر کار زیباتون تبریک.
موفق باشید.

آقا موقع بیانه نظرم دوربین بیارین ، مورخان را خبر کنید! باید توی تاریخ ثبت بشه! اخه این اولین باریه که من با GFX Master موافقم!!!

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ایول. ایول. کار بسیار زیباییه. تبریک می گم منم.

wooooooooooooooooooooooooooooooooow
می شه فایل کارتون رو هم بذارید اگه امکان داره؟ بعد هم وقتی دیدید داره بیشتر از یه ساعت زمان م ی بره بهتر بود کنسلش می کردید و با یکی از دوستان که Cinema 4D کار بودن در مورد تنظیمات رندر یه صحبتی می کردید، چون اصلا این زمان رندر معقول نیست. بازم اگه لطف کنید و فایل Cinema 4D کارتون رو بذارید میشه فهمید ایراد کارتون از کجا بوده.
یه سوال؟؟؟؟؟ شما این بادکنکا رو چطوری چیدید به این شکل؟ دستی که نبوده؟؟؟
بازم به خاطر کار زیباتون تبریک.
موفق باشید.

والا فایلو که نمیشه بزارم این از سورس
اما حجم کل کار حدود یک گیگ شده!
این بادکنک ها رو هم به صورت دستی چیدم همشونو مگر چند تا آخری که چند تا شونو دسته ای کپی کردم!!

ممنونم از نظرتون:rose:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
والا فایلو که نمیشه بزارم این از سورس
اما حجم کل کار حدود یک گیگ شده!
این بادکنک ها رو هم به صورت دستی چیدم همشونو مگر چند تا آخری که چند تا شونو دسته ای کپی کردم!!

ممنونم از نظرتون:rose:

اوهوم. مشکلی نیست. فقط یه خواهش، یه عکس از تنظیمات رندرتون بذارید. مخصوصا تنظیمات مربوط به GI و AO و Anti Aliasing رو.
راستی واسه چی اونوقت دستی نشستید اینا رو چیدید؟ چیدن این همه بادکنک چه مدت زمان برد؟ چند روش برای این کارتون بوده که خیلی خیلی کارتون رو ساده می کرده. مثلا عکس توی پیوست و ببینید. اینو من الان زدم. فکر کنم کمتر از 10 دقیقه طول کشید من اینو بزنم. زمان رندرشم نگاه کنید، 3 دقیقه. اونم توی یه استودیو که یه کمم سنگینه.
کاش در حین انجام کار توی بخش Cinema 4D مطرح می کردید که می خواید همچین کاری بکنید. این طوری یا من یا دوستان دیگه بهتون می گفتن روش های ساده تری با امکانات بیشتری هست که کار جالب تری بسازید.
موفق باشید.

پیوست ها

• 2011-01+Render Time.jpg
    2011-01+Render Time.jpg
    166.9 کیلوبایت · بازدیدها: 16

Ali 59

Well-Known Member
ایده نو و جالبیه.. اونی که بدون پرنده ها و جینگولک بازیه قشنگ تر شده

با امین موافقم..تایم رندرت و حجم فایلت اصلا معقول نیست. یه جای کارت اصولی نیست. این کار اصلا یه کار سنگین محسوب نمیشه.

آخرین ویرایش:

Farrokh

Active Member
خوب خوب

خیلی خوبه

من به نظرم می رسه اگه یه مقدار باد کنکا با دقت بیشتری روی هم چیده شده بود که وسطشون فاصله نمیوفتاد خیلی بهتر بود

البته اگر سیمولیتش کنید فکر کنم بهتر باشه

نکته ی بعد اون فریم ها هست
اگر یه سری فریم های افقی هم داشته باشیم توی ضخامت کار عالی می شه
کارت یکمی هم عناصر کریسمسی نیاز داره
کلاه بابانوئل
سورتمه و گوزن (که عمرا اگه حوصله کنی و این آیتم رو بهش اضافه کنی)

ضمنا چرا کارت توی گالری فوتوشاپه ؟
به نظرم حجم زیادیش سه بعدیه

موفق باشی

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
اوهوم. مشکلی نیست. فقط یه خواهش، یه عکس از تنظیمات رندرتون بذارید. مخصوصا تنظیمات مربوط به GI و AO و Anti Aliasing رو.
راستی واسه چی اونوقت دستی نشستید اینا رو چیدید؟ چیدن این همه بادکنک چه مدت زمان برد؟ چند روش برای این کارتون بوده که خیلی خیلی کارتون رو ساده می کرده. مثلا عکس توی پیوست و ببینید. اینو من الان زدم. فکر کنم کمتر از 10 دقیقه طول کشید من اینو بزنم. زمان رندرشم نگاه کنید، 3 دقیقه. اونم توی یه استودیو که یه کمم سنگینه.
کاش در حین انجام کار توی بخش Cinema 4D مطرح می کردید که می خواید همچین کاری بکنید. این طوری یا من یا دوستان دیگه بهتون می گفتن روش های ساده تری با امکانات بیشتری هست که کار جالب تری بسازید.
موفق باشید.

سلام
من شرایط خوبی از لحاظ اینترنتی هم ندارم با دیال آپم آلانم

دیگه اینا همش تجربس کارتون هم خوب شده موفق باشید اگر لطف کنید روش صحیحشو برام پیغام خصوصی کنید ممنون میشم تا اونم تست کنم
ممنونم
موفق باشید:rose:

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام
ایده که نه، خوب نیست.
اجرا؟ نه بابا، اجرا هم که افتضاحه.
در کل کارت مزخرف شده، تبریک میگم:lol:

بابا شوخی کردم، چرا میزنی حالا؟! کارت خیلی هم خوشگله.:rose:
موفق باشیــ دوست خائن عزیز من :green:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
کار جالبی شده ، پرفکت و اینا...
به نظر بنده ، اگه یه کم فشار و برخود بادکنک ها با هم بیشتر نشون داده میشد و چند تا هم در حال ترکیدن و اینا... شاید از این هم جالب تر می شد.
در کل ایده جالبیه:)

موفق و پیروز باشید

PrinceofCs

Well-Known Member
کار خوبی شده تبریک. فقط اگه به جای این همه صبر از تجربیات دوستان استفاده میکردی انقدر کلافه نمیشدی...... :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا