اولا همین جا میگم اگه جوری حرف زدم که به کسی بر خورده معذرت میخوام مخصوصا دوست عزیز
rainbmaya
این رو بگم، من وقتی میام جایی که دارن میگن فلا چیز از اون بهتره، مطلبی مینویسم تنها برای اینه که اگه دوستی اون مطلب رو میخونه بدون رقیب این نرم افزار یا ابزار چه خصوصیاتی داره شاید به دردش خود.
اول بگم که fume فقط میتونه تو شبیه سازی سیالات متحرکت با fluid رقابت کنه که همون طور که همتون میدونید fluid بخش های بزرگ دیگه ای هم داره و چند کارست، همونطور که تو پست اولم برای ایجاد نشدن سوء تفاهم گفتم که ولی باز مشکل ایجاد کرد.
من همیشه تو مطلب هام هم عزیز رفیقم جونم میزنم که به نوعی با زبون خوش و دوستانه به طرفم حرف بزن اون هم با این میمیک

ایم جملات از روی تحقیر و نیشه کنایه زدن نیست به هیچ وجـــــــه.
دوست عزیز شما مثل اینکه فقط فیلم 2012 یا اونهایی رو داخل خود سایت Fume رو زده دیدی میگی Fume شما از کجا می دونی انفجارهای که داخل یه فیلم ساخته میشه رو با Fume ساختن .
در مورد این حرف دوست عزیزمون بدون
maxscript فخر فروشی و این که بخوام بگم چیزی حالیمه باید بگم من انقدر کله زدم توی بخش سیالات میتونم تشخیص به تا حدودی که چه کاری با چی زده شده. این هم بگم وقتی پروژه ای با مکس بسته میشه و توش باید از سیالات استفاده بشه فقط با fume کار میکنن نه چیز دیگه ای ولی جالبش اینجاست وقتی پروژه ای با مایا بسته میشه ، منظورم VFX نه انیمیشن ، میرن سمت Houdini Pyro ، که فکر کنم بشه یه نتیجه ای گرفت. درضمن این رو باید بگم fume از لحاظ پیچش و رنگ بندی توی انفجاز بیشتر شبیه به Pyro تا fluid به Pyro ، این رو از روی کارا و تحقیقاتی که کردم میگم چون توی فیلم A Team فکر کردم انفجار های توی لنگرگاه که بسیار خوب و با shader ـهای فوق العاده انجام شده با fume هست به علت نوع رنگ بندی و نوع پیچش ولی بعد ها دیدم نه کار Pyro بوده یه چند نمونه ازش دیدم فکم افتاد.
این رو به جرئت میگم که fluid مایا بیشتر بیشتر توی انیمیشن ها استفاده میشه به علت نرم و سافی و مقداری فانتزی بودن شبیه سازش، اگه توجه کنید تو انیمشنی برای ساخت دود آتش از سیستم های دیگه ای استفاده نمیشه چون نمیخوان واقع گرایانه بشه ولی به محض این که میخوان کار ولقعی بشه میرن سمت Pyro
نمونش هم میتونید تصاویر
این لینکی که دوستمون گذاشته رو ببینید ، سه تصویر اول منظورمه و تصاویری
این لینک fume هم که اسامیشون رو بیان میکنم ببینید تا متوجه بشید منظورم از صافی نرمی و فانتزی بودن و واقع گرایانه بودن چیه دوستان. اینها نتیجه چند سال سر کله زدن من توی سیالاته هر چند کم و بی اعتبار ولی شاید به درد کسی خورد. تصاویر
Ari Sachter-Zeltzer . Alessandro Nardini . رو ببینید تا متوجه ی scattering نور و خاصیت wavelet بشین که چه قدر برای VFX و کار realistic به درد میخوره. تازه video ـهایی دارم که ببینید فکر میکنید تصوایر گروه artbeats که برای کلیپ ها فیلم برداری شده.
درضمن این صفحه ای که لینکش رو گذاشتم رو دیشب تا پایین نرفت که الان رفتم و دیدم فیلم فوق العاده ی Hugo که اسکار VFX رو امسال گرفت به کارگردانی مارتین اسکورسیزی رو هم با Fume کار کردن.
بیخیل، هر کی با هر چی میخواد کار کنه، من هم به طبعیت مولام و مطلبی که تو امضام گذاشتم سعی میکنم علم اندکی که دارم رو به اشتراک بذارم تا شاید به درد حتی یه نفر خورد.
این اطلاعاتی که bubo میده رو واقعا استفاده کنید واقعا کارشو قبول دارم به خصوص در داینامیک.
اوه اوه اوه، لهم کردی عزیز، خیلی بهم حال دادی

بی شکسته بندی میگم که کوچیک همه هم هستم و همین طور از دوستان دیگه که نصب به من لطف بیش از حد کردن ، خدا فرموده: رو زمین با غرور راه نرو که پشیزی نیستی من هم سعی خودم رو میکنم به این یییییییه ذره علمم دل نبندم. فقط از روی محبت و دوستی پست میذارم.
خالاصه از نظرات و اطلاعات دوستان هم استفاده زیاد کردم ممنون از همتون.
حق یارتون