fumex مایا

davoodice

Well-Known Member
انفجاره درسته و حسابی داخل اموزش که نمی سازن شما که اموزش رو خوب یاد گرفتی خودت می تونی یه انفجار درسته و حسابی باهاش بسازی

خوب دوست عزیز اگه شما نتونستی ببینی یا بسازی دلیل بر ضعیف بودن fluid نمیشه، قدرت fluid خیلی زیاده و کار های خیلی بزرگی باهاش دیدم و توی قدرتش هیچ شکی نیست

یکی یه لینک از یه انفجار خفن بده که با fluid ساخته شده باشه
خواهشن هی الکی نگین فلان بهمان
قبول کنین fuid maya از رده خارجه دیکه
fume fx و امثال اون با الگوریتم های جدید وارد کار شدن و fluid هنوز داره تر میزنه

دوستانی که بدون کار کردن با fluid میگی باهاش کار فلان میشه زد و اگه فلان بشه میتونید بزنید یه بار برن سرعت شبیه سازی fume و فلوید و داینامیک این دو رو باهم مقایسه کنن. برین ببینین در fume با رزولوشن 200 تا 250 چه کارهایی زد که تو fluid maya با زرولشن 400 با یه سیستم خفن باید بزنید.
و الی آخر که خیلیاشو bubo گفت
این اطلاعاتی که bubo میده رو واقعا استفاده کنید واقعا کارشو قبول دارم به خصوص در داینامیک.

pclord

کاربر متخصص
یکی یه لینک از یه انفجار خفن بده که با fluid ساخته شده باشه

خواهشن هی الکی نگین فلان بهمان
fume fx و امثال اون با الگوریتم های جدید وارد کار شدن و fluid هنوز داره تر میزنه

دوستانی که بدون کار کردن با fluid میگی باهاش کار فلان میشه زد و اگه فلان بشه میتونید بزنید یه بار برن سرعت شبیه سازی fume و فلوید و داینامیک این دو رو باهم مقایسه کنن. برین ببینین در fume با رزولوشن 200 تا 250 چه کارهایی زد که تو fluid maya با زرولشن 400 با یه سیستم خفن باید بزنید.
و الی آخر که خیلیاشو bubo گفت
این اطلاعاتی که bubo میده رو واقعا استفاده کنید واقعا کارشو قبول دارم به خصوص در داینامیک.

راستش خیلی وقته توی این بحث شرکت نمیکردم و میخواستم هیچ وقت هم اگه همچین بحثی بود نظری ندم چون راه به جایی نداره، وقتی کسی از روی تعصب صحبت کنه هر چی باهاش صحبت کنی فایده نداره و باز نظر خودشو داره.

ببین دوست عزیز اول این که متاسفم که تعصبی صحبت میکنی چون خودت کاربر مایا هستی و اومدی داری اینطوری صحبت میکنی اومدیم کاربر یه برنامه دیگه بودی. دوم این که همون آموزش Gnomon رو ببین کافیه و نمیخواد کلیپ ببینی، اگه هم راضی نشدی توی یوتیوب و Vimeo سرچ کن زیاد پیدا میکنی، ( به فیلتر شکن در حال حاضر دسترسی نداشتم نتونستم برم یوتیوب و Vimeo پیدا کنم براتون).

وقتی یه ابزار رو کامل یاد نگیری و نتونی باهاش کار کنی هی از یه برنامه و پلاگین به یکی دیگه میپری، الانم معلومه fluidi رو در حد مقدماتی دیدی و یاد گرفتی وگرنه نمیگفتی از رده خارجه. اگه از رده خارج بود نرم افزاری به بزرگی مایا که اکثر استدیو های بزرگ دنیا ازش استفاده میکنن دیگه کسی ازش استفاده نمیکرد و آتودسک هم این قسمت رو از مایا حذف میکرد و یه جایگزین براش قرار میداد. یه کمپانی بزرگی مثل gnomon که همگی باهاش آشنا هستن نمیاد آموزشی بده بیرون که سطح پایین و به درد نخور باشه، این آموزش هم بسیار زیبا و حرفه ای بود و چون با fluid آشنایی نداشتی نتونستی چیزی ازش یاد بگیری. اگه هم زمانی از رده خارج شد همین Fume جایگزین خوبی براش هست.

یک نکته رو هم در نظر بگیرین، وقتی قدرت نرم افزاری به پلاگین هاش باشه وقتی نسخه جدیدی ازش منتشر میشه کاربراش باید صبر کنن تا پلاگین برای اون نسخه بیاد و به خصوص توی ایران باید زمان بیشتری رو صبر کنن تا کرکش بیاد. بعد معلوم نیست کرک درست کار کنه یا نه با کلی باگ و ... باید باهاش کار کنی اما با وجود fluid توی مایا که باگی هم نداره نیازی به صبر کردن برای Fume نیست و تا زمانی که کرک بشه از fluid استفاده میشه و وقتی هم Fume کرک شد اگه لازم بود ازش استفاده میشه.

در هر صورت هر جوابی بدین من دیگه جوابی نمیدم به همون دلیلی که بالا گفتم. توی این چند سال زیاد از این بحث ها داشتیم توی انجمن و به جایی نرسید، پیشنهاد میکنم تعصبی نظر ندین و خوشحال باشیم که Fume برای مایا اومده و یه امتیاز خوب حسابش کنیم. مطمئنا با ترکیب این 2 کار های بزرگی میشه انجام داد.

در مورد دوست عزیزمون bubo هم کاری به بقیه ندارم ، این دوستمون اطلاعاتش خوب هست و قبولش دارم و پست هاش رو یک طرفه نمیبینم و از اطلاعاتش هم به خوبی استفاده میشه، حالا شاید نحوه نوشتن کلماتش طوری باشه که برای بعضی از دوستان این طوری به نظر نرسه. در هر صورت آرزوی موفقیت روز افزون برای این دوست عزیز و مابقی دوستان دارم.

تا وقتی تعصبی برخورد کنید هیچ وقت از پیشرفت خبری نیست. به جای این که هم بیاید و وقت خودتونو طلف کنید روی این بحث ها از اطلاعات همدیگه استفاده کنید و آموزش بدین به دوستان و بیشتر تمرین کنید تا حرفه ای تر بشین و یه 2 تا تکنیک جدید یاد بگیرین.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

mahdilal

Member
خوب دوستان حالا که بحث کری خوندن و از این حرفها شد می خوام یکی از قویترین پلاگینهای مایا در این زمینه را خدمتون معرفی کنم که اپن سورس هست و همیشه به روز آپدیت می شود و همینطور سورس آن نیز با خودش هست و می توانید کامپایلش کنید امیدوارم که دیگه نگن مایا اینطوریه و اونطوریه مایا همیشه یک ابرقدرت هست و باقی خواهد ماند
http://www.soup-dev.com/examples2_1.htm برید حالشو ببیرید البته یکی دیگه هم هست که بعدا معرفی می کنم البته آموزش هم براش توی یوتیوب هست

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
مطالب حالبی بود به اطلاعات من که اضافه شد فقط یک نکته بگم

فیلم روح سوار 2 فکر کنم دیده باشید که همه اش با اتیش این چیزا سرکار داره را با FUME و موتور Vray رندر شده بعد اگه بد بودکه نمیومدن اون برای مایا هم اماده کنند خوب یکچیزی توش هست که دارند برای مایا هم نسخه میدند

:rose: اطلاعات اقای ایزدی ازش استفاده کنید من که خودم خیلی چیز یاد گرفتم از پست هاشون

mahdilal

Member
دوستان یک موضوع انحرافی فکر کنم اولین پلاگین در نوع خودش باشه برای نرم افزارهای سه بعدی و مایا که اگر در سایتش ثبت نام کنید اگر هنوز ادامه داشته باشه می تونید یک لایسنس موقتی بهتون بده و ازش استفاده کنید و آن هم این پلاگین هست حرکت صورت با استفاده از دوربینهای کینکت مایکروسافت برای مایا آدرس سایت
http://www.faceshift.com
البته برای بدن خیلی وقته که برای نرم افزارهای سه بعدی آمده ولی برای صورت من که تا به حال ندیدم

davoodice

Well-Known Member
وقتی یه ابزار رو کامل یاد نگیری و نتونی باهاش کار کنی هی از یه برنامه و پلاگین به یکی دیگه میپری، الانم معلومه fluidi رو در حد مقدماتی دیدی و یاد گرفتی وگرنه نمیگفتی از رده خارجه. اگه از رده خارج بود نرم افزاری به بزرگی مایا که اکثر استدیو های بزرگ دنیا ازش استفاده میکنن دیگه کسی ازش استفاده نمیکرد و آتودسک هم این قسمت رو از مایا حذف میکرد و یه جایگزین براش قرار میداد. یه کمپانی بزرگی مثل gnomon که همگی باهاش آشنا هستن نمیاد آموزشی بده بیرون که سطح پایین و به درد نخور باشه، این آموزش هم بسیار زیبا و حرفه ای بود و چون با fluid آشنایی نداشتی نتونستی چیزی ازش یاد بگیری. اگه هم زمانی از رده خارج شد همین Fume جایگزین خوبی براش هست.
هیچ سمپل خوبی از انفجار fluid نیست برید بگردید ببینید
همون اموزش gnomon هم اصلا با fume قابل مقایسه نیست
حالا من بلد نیستم مایا رو و این حرفا حتما به نظر شما تو این فیلمایی که تماما با fume داره ساخته میشه هیچ کدومشون fluid بلد نیستن:lol:
در مورد اینکه گفتید من تعصبی هستم هم بگم که اگه تعصبی بودم مث بقیه میگفتم fluid فلانه fluid بهمانه

اما حقیقت اینه داداش من الان دور دور fume شده چون خودشو اثبات کرده بزرگترین دلیلش هم اینه که هیچ خبری از fluid تو فیلما دیگه نیست
راستش خیلی وقته توی این بحث شرکت نمیکردم و میخواستم هیچ وقت هم اگه همچین بحثی بود نظری ندم چون راه به جایی نداره، وقتی کسی از روی تعصب صحبت کنه هر چی باهاش صحبت کنی فایده نداره و باز نظر خودشو داره.
یادتون هم نره که فروم جای بحثه باید بحث بشه

در ضمن این بحث ها خیلی هم خوبه چون خواننده میفهمه واسه کارش باید چیکار کنه تا زودتر به نتیجه برسه وگرنه مثلا برای ساخت انفجار میره سراغ fluid و تو گل میمونه.

ببین دوست عزیز اول این که متاسفم که تعصبی صحبت میکنی چون خودت کاربر مایا هستی و اومدی داری اینطوری صحبت میکنی اومدیم کاربر یه برنامه دیگه بودی.
این جمله ثابت میکنه کی تعصبیه لطفا تهمت نزنید
البته این روز ها مد شده تا میخای از یه نرم افزار تعریف کنی فوری میگن آقا تعصبی حرف نزن:cool:

rainbmaya

Active Member
دوستان نظرتون چیه دسته جمعی از کلمه تعصب استفاده نکنیم و کل کل اطلاعات راه بندازیم!

maxscript

Well-Known Member
اما حقیقت اینه داداش من الان دور دور fume شده چون خودشو اثبات کرده بزرگترین دلیلش هم اینه که هیچ خبری از fluid تو فیلما دیگه نیست

دوست عزیز شما مثل اینکه فقط فیلم 2012 یا اونهایی رو داخل خود سایت Fume رو زده دیدی میگی Fume شما از کجا می دونی انفجارهای که داخل یه فیلم ساخته میشه رو با Fume ساختن .

همون اموزش gnomon هم اصلا با fume قابل مقایسه نیست

دوست عزیز اون یه اموزشه شما یه اموزش Fume به من معرفی کن یه انفجار قول ساخته باشه اخه مگه این چیزا داخل اموزش بیان میشه داخل اموزش شما رو با اون سیستم اشنا میکنه نه بیشتر خوبه خودت داری میگی اموزش قابل قیاس با Fume نیست نه Fluid مایا

davoodice

Well-Known Member
دوست عزیز شما مثل اینکه فقط فیلم 2012 یا اونهایی رو داخل خود سایت Fume رو زده دیدی میگی Fume شما از کجا می دونی انفجارهای که داخل یه فیلم ساخته میشه رو با Fume ساختن .
دوست عزیز اون یه اموزشه شما یه اموزش Fume به من معرفی کن یه انفجار قول ساخته باشه اخه مگه این چیزا داخل اموزش بیان میشه داخل اموزش شما رو با اون سیستم اشنا میکنه نه بیشتر خوبه خودت داری میگی اموزش قابل قیاس با Fume نیست نه Fluid مایا

نشد دیگه جواب ندارین زدین تو جاده خاکی
من گفتم سمپل نه آموزشی اگه هم گفتم آموزشی به خاطر اینه که چیزی جز همون آموزشی ازش نیست

maxscript

Well-Known Member
اول اینکه اموزش از Fluid به اندازه هست همون اموزشهای شرکت gnomon کافیه برای متوسط شدن توی Fluid درباره سمپل هم به سری به سایت http://vimeo.com بزنید نمونهای بسیاری از Fluid مایا هست

davoodice

Well-Known Member
اول اینکه اموزش از Fluid به اندازه هست همون اموزشهای شرکت gnomon کافیه برای متوسط شدن توی Fluid درباره سمپل هم به سری به سایت http://vimeo.com بزنید نمونهای بسیاری از Fluid مایا هست

ماکه پیدی نکردیم شما یه نمونه بذار یا لینک بده مثل bubo که هر کی بره ببینه و براش واضه بشه

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
اولا همین جا میگم اگه جوری حرف زدم که به کسی بر خورده معذرت میخوام مخصوصا دوست عزیز rainbmaya

این رو بگم، من وقتی میام جایی که دارن میگن فلا چیز از اون بهتره، مطلبی مینویسم تنها برای اینه که اگه دوستی اون مطلب رو میخونه بدون رقیب این نرم افزار یا ابزار چه خصوصیاتی داره شاید به دردش خود.

اول بگم که fume فقط میتونه تو شبیه سازی سیالات متحرکت با fluid رقابت کنه که همون طور که همتون میدونید fluid بخش های بزرگ دیگه ای هم داره و چند کارست، همونطور که تو پست اولم برای ایجاد نشدن سوء تفاهم گفتم که ولی باز مشکل ایجاد کرد.

من همیشه تو مطلب هام هم عزیز رفیقم جونم میزنم که به نوعی با زبون خوش و دوستانه به طرفم حرف بزن اون هم با این میمیک :green: ایم جملات از روی تحقیر و نیشه کنایه زدن نیست به هیچ وجـــــــه.

در مورد این حرف دوست عزیزمون بدون maxscript فخر فروشی و این که بخوام بگم چیزی حالیمه باید بگم من انقدر کله زدم توی بخش سیالات میتونم تشخیص به تا حدودی که چه کاری با چی زده شده. این هم بگم وقتی پروژه ای با مکس بسته میشه و توش باید از سیالات استفاده بشه فقط با fume کار میکنن نه چیز دیگه ای ولی جالبش اینجاست وقتی پروژه ای با مایا بسته میشه ، منظورم VFX نه انیمیشن ، میرن سمت Houdini Pyro ، که فکر کنم بشه یه نتیجه ای گرفت. درضمن این رو باید بگم fume از لحاظ پیچش و رنگ بندی توی انفجاز بیشتر شبیه به Pyro تا fluid به Pyro ، این رو از روی کارا و تحقیقاتی که کردم میگم چون توی فیلم A Team فکر کردم انفجار های توی لنگرگاه که بسیار خوب و با shader ـهای فوق العاده انجام شده با fume هست به علت نوع رنگ بندی و نوع پیچش ولی بعد ها دیدم نه کار Pyro بوده یه چند نمونه ازش دیدم فکم افتاد.

این رو به جرئت میگم که fluid مایا بیشتر بیشتر توی انیمیشن ها استفاده میشه به علت نرم و سافی و مقداری فانتزی بودن شبیه سازش، اگه توجه کنید تو انیمشنی برای ساخت دود آتش از سیستم های دیگه ای استفاده نمیشه چون نمیخوان واقع گرایانه بشه ولی به محض این که میخوان کار ولقعی بشه میرن سمت Pyro

نمونش هم میتونید تصاویر این لینکی که دوستمون گذاشته رو ببینید ، سه تصویر اول منظورمه و تصاویری این لینک fume هم که اسامیشون رو بیان میکنم ببینید تا متوجه بشید منظورم از صافی نرمی و فانتزی بودن و واقع گرایانه بودن چیه دوستان. اینها نتیجه چند سال سر کله زدن من توی سیالاته هر چند کم و بی اعتبار ولی شاید به درد کسی خورد. تصاویر Ari Sachter-Zeltzer . Alessandro Nardini . رو ببینید تا متوجه ی scattering نور و خاصیت wavelet بشین که چه قدر برای VFX و کار realistic به درد میخوره. تازه video ـهایی دارم که ببینید فکر میکنید تصوایر گروه artbeats که برای کلیپ ها فیلم برداری شده.

درضمن این صفحه ای که لینکش رو گذاشتم رو دیشب تا پایین نرفت که الان رفتم و دیدم فیلم فوق العاده ی Hugo که اسکار VFX رو امسال گرفت به کارگردانی مارتین اسکورسیزی رو هم با Fume کار کردن.

بیخیل، هر کی با هر چی میخواد کار کنه، من هم به طبعیت مولام و مطلبی که تو امضام گذاشتم سعی میکنم علم اندکی که دارم رو به اشتراک بذارم تا شاید به درد حتی یه نفر خورد.

اوه اوه اوه، لهم کردی عزیز، خیلی بهم حال دادی :green: بی شکسته بندی میگم که کوچیک همه هم هستم و همین طور از دوستان دیگه که نصب به من لطف بیش از حد کردن ، خدا فرموده: رو زمین با غرور راه نرو که پشیزی نیستی من هم سعی خودم رو میکنم به این یییییییه ذره علمم دل نبندم. فقط از روی محبت و دوستی پست میذارم.

خالاصه از نظرات و اطلاعات دوستان هم استفاده زیاد کردم ممنون از همتون.

حق یارتون

rainbmaya

Active Member
بابا بیخیال همه میدونن که مایا تو جلوه های ویژه خیلی قدره! اسکارم برده ، از یه حرفه ای مثل شما بعیده این حرف ولی

fume fx و امثال اون با الگوریتم های جدید وارد کار شدن
اینو قبول دارم چون سیستم رندرینگی که الان داره میاد یه رویا بود واسه چند سال پیش مثل رندرReal Time. آیا منتال ری از رده خارجه! منتال ری هم داره خودشو آپدیت میکنه تا جا نمونه.
اگه برای یه فیلم از یه نرم افزار یا پلاگین برای کارشون استفاده میکنن دلیل بر قدرت و یا ضعف نیست. خیلی مسائلو تو نظرشون قرار میدن مثل زمان و هزینه و تعداد متخصصها و ... . بعد بر این اساس تصمیم میگیرند که چه بکنند. مثل ما ایرانیها خوشبخت نیستن که چند میلیون دلار نرم افزار و پلاگین رو مجانی رو سیستماشون نصب داشته باشن.
اولا همین جا میگم اگه جوری حرف زدم که به کسی بر خورده معذرت میخوام مخصوصا دوست عزیز rainbmaya
راستی من هیچ وقت هیچی بهم بر نمیخوره چون تصمیم گرفتم روی هیچی پافشاری نکنم ، شاید طرفم اطلاعاتش از من بیشتر باشه!
کوچیک همه کاربلدا و حرفه ایها.

آخرین ویرایش:

maxscript

Well-Known Member
خوب کلا الگوریتم شبیه سازی Fluid با pyro فرق داره بعد pyro توسط موتور رندرینگ Mantra که مخصوص رندر دود و اتش هست رندر میشه برای همین کاملا ریله من که Fluid مایا رو دوست دارم و با اون کار می کنم به قول دوستومون bubo3d هر کی با هر چی خواست کار کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا