feather quill and inkwell

::reza::

کاربر VIP
سلام
خیلی ممنون سوین. نظر لطفته.:rose:
پیشنهاد خوییه. اتفاقا یه سری طرح رو میخوام با دیسپلسمنت بهش اضافه کنم.
ممنون و موفق باشی. :rose:

کاربر VIP
سلام به همگی
اول عذرخواهی میکنم بابت تاخیر در بروزرسانی تاپیک.:rose: راستیتش کمی سرم شلوغه. یه کار پروژه سه بعدی در حال ساخت دارم.

خوب یه تست رندری از شیشه مرکب گرفتم. تا رندر کلی رو با این تست رندرهایی که میگیرم تنظیم کنم.(تست رندر با فرای رندر هستش)

attachment.php

همگی موفق باشید:rose:

پیوست ها

• Inkwell Test.JPG
    Inkwell Test.JPG
    25.1 کیلوبایت · بازدیدها: 55

.:BehzAd:.

Active Member
رضا جون میدونم این یه تسته اولیه هست ولی متریال شیشه به دلم ننشست و حس خاصی بهم نداد که بعد از طریق اون یه شیشه رو ببینم ولی مطمئن هستم که یه کار خوب میزنی و یه راست میره تاپ گالری پس من منتظره یه چیزه خوب هستم.

کاربر VIP
عالیه ... متریال شیشه خیلی خوب شده ...
فکر کنم یه مقداری بامپش زیاده رفلکت ها خیلی در هم بر هم شدن ...

مرسی فرشید جون . در مورد بامپ هم حق با تو هستش کمی زیاده روی کرده بودم. یه رندر دیگه میگیرم با بامپ کمتر
(راستشو بخوای فقط دوست داشتم متریال شیشه رو تست کنم بامپ رو همینطوری گذاشتم.)

رضا جون میدونم این یه تسته اولیه هست ولی متریال شیشه به دلم ننشست و حس خاصی بهم نداد که بعد از طریق اون یه شیشه رو ببینم ولی مطمئن هستم که یه کار خوب میزنی و یه راست میره تاپ گالری پس من منتظره یه چیزه خوب هستم.

ممنون بهزاد.
در مورد رنگ متریال خوب میشه گفت چون سلیقه ای هستش مطمئنا نظرات هم متفاوته. منم رنگ قبلی رو بیشتر میپسندم اما چون نظرات دوستان برام محترمه یه رندر دیگه با یه رنگ دیگه میگیرم.
مرسی

.:BehzAd:.

Active Member
هر جور که خودت دوست داری بساز رضا جون خودت استادی هم بیشتر میدونی هم بهتر از خیلی ها میتونی یه چیز خوب از آّ ب در بیاری.

من کلا با کارات حال میکنم و اینم یکی از اوناست که دوسش دارم.

پاره وقت روش کار کن عجله هم نکن من یه چیزه خوب میخوام ازت.

کاربر VIP
دستت درد نکنه حالا بهتر شد منتظر پایان کار هستم
سلام
خواهش میکنم. ممنون:rose:
شیشش دیگه خیلی خوب شده ... دس بش نزن! بذار باشه
:green:
جوهر توشم میسازی ؟ آیا؟ قهوه ای سوخته بساز ... به خاطر من ... با بیس oil میتونی درش بیاری ... خوب جواب میده
ممنون فرشید جون. بله جوهرش رو هم میسازم. حتما:rose: فقط به خاطر توووو:green::rose:. اون متریال رو هم حتما تست میکنم.

هر جور که خودت دوست داری بساز رضا جون خودت استادی هم بیشتر میدونی هم بهتر از خیلی ها میتونی یه چیز خوب از آّ ب در بیاری.

من کلا با کارات حال میکنم و اینم یکی از اوناست که دوسش دارم.

پاره وقت روش کار کن عجله هم نکن من یه چیزه خوب میخوام ازت.

ممنون بهزاد جون. نه بابا استادی چیه. من فقط یه شاگرد کوچکی بین اساتید هستم. الان هم اگه کاری رو اینجا میزارم بیشتر برای کسب تجربه و رفع اشکالات خودم هست و هم اینکه ممکنه یکی مثل من دنبال همینها باشه.

در مورد وقت هم این چند وقتی زیاد وقت کافی نداشتم. ولی سعی میکنم همون به صورت پاره وقت ادامه بدمش.
ممنون :rose:

کاربر VIP
خیلی خوب شده.
این جوهرشو با داینامیک درست کردی؟

ممنون، نه مدل شده.:rose:

خسته نباشی
زیبا شده
مرسی:rose:
cuastic رو غیر فعال کردی رضا؟
حتما غیر فعالش کن ...
نویز کارت کم میشه و سریعتر رندر میگیره

نه با همه امکانات داشتم میرفتم جلو :green: غیر فعالش میکنم. مرسی:rose:
رضا جون مرسی مرسی از دوات خوبی که ساختی با اینکه تست هست و تک و تنها رها شده خیلی خوب شده.
مرسی بهزاد:rose: ان شاءالله بقیه هم کم کم دارن اضافه میشند
مرکب رو با چی ساختی؟ خیلی با حال شده.دستت درد نکنه

منظورتون مدل مرکب هستش؟ با نرم افزار 3D Studio Max 2009 .
ممنون:rose:

ssevil

Well-Known Member
اااااااااااااااااااااااااااااا
یه دقیقه از این رضا غافل می شی میاد تاپیک و می ترکونه :green:
عالیه
ادامه ادامه............. :clap::clap:

جدیدترین ارسال ها

بالا