feather quill and inkwell

moslancer2

Member
دوست گرامی کار بسیار زیبای میشه... من به شخصه دنبال میکنم کار شما رو ... راستش نمی خواستم تا پایان چیزی بگم... اما میگم...
بی صبرانه منتظرم که کار نهایی رو ببینم...:paint:
موفق باشید:rose:

::reza::

کاربر VIP
ادامه کار
طرح قبلی رو تبدیلش کردم به پالی و کمی روش کار کردم . قسمتی هم بهش اضافه شد. کمی با Bend خمش کردم(خیلی کم) .
فعلا با بدنه اصلی قلم کاری ندارم. ایشالا برایمرحله بعدی قسمتهای دیگه رو شروع میکنم.

eeModel1-4.jpg

موفق باشید.:rose:

میشه یه عکس خیلی نزدیک بزاری
شما ورتکس ها رو بهم کانکت کردی چون وقتی اکسترود می کنی به هم کانکت نیست ولی برای اسموت باید بهم وصل شن
شما اینکا رو کردین یعنی تکی تکی یا با پلایگینی چیزی

کاربر VIP
عرض سلام و خسته نباشید به همگی دوستان.:rose:
خیلی ممنونم که دنبال کار رو گرفته اید. امیدوارم در کنار هم چیزهای مفیدی از همدیگه یاد بگیریم. این چند روزی سرم شلوغه اگه کمی دیر میرسم ببخشید. ادامه کار مدلسازی قلم رو بعدا میزارم چون قراره یه پر اضافه بشه مجبورم از تکسچر استفاده کنم.
خوب اینسری اسکیج مرکب رو زدم . بازم شاید تغییراتی در مدلش ایجاد کنم.

attachment.php

موفق باشید :rose:

پیوست ها

• Sketch2.jpg
    Sketch2.jpg
    67.8 کیلوبایت · بازدیدها: 48
آخرین ویرایش:

کاربر VIP
طرح کلی بدنه مرکب رو زدم . اول کلیت مدل رو با حجم های پیشفرض مکس (مثل استوانه) درست کردم(شماره یک) .
بعدش با استفاده از دو حجم رنگی سبز و صورتی کار مدلینگ اصلی رو شروع کردم. از ابزارهای Cap,weld, exrude ,.. هم استفاده کرده ام. (شماره 2) و در آخر از مدیفایر Shell یه حجم کلی به مدل دادم.
الان بیس اولیه آمادست. ایشالا مرحله بعدی جزییات رو اضافه میکنم.

attachment.php

موفق باشید

پیوست ها

• Model2.jpg
    Model2.jpg
    53.5 کیلوبایت · بازدیدها: 52

کاربر VIP
ادامه کار مرکب
مراحل ساخت بدنه مرکب.(البته کمی از جزییات اصلی بدنه مرکب مونده که اونها رو بعدا اضافه مبکنم)
دوستان گلم اگه پیشنهادی دارید بگید، خوشحالم میشم :)

attachment.php

موفق باشید

پیوست ها

• Model2-2.jpg
    Model2-2.jpg
    94.2 کیلوبایت · بازدیدها: 35

*farshid*

کاربر VIP
درش خیلی خوب و تپل شده ... شیششم خوبه ولی توپول نیس :)
من پیشنهادم اینه اون قسمتی که با edge های آبی مشخص شده یه مقدار ارتفاعش بیشتر شه ...
کلا تپل موپول میپسندم من ...
البته اینا همش پیشنهاده شما رئیسی ... کار خودته . :rose:

کاربر VIP
سلام
عالی بود.
میگم از کار شما خیلی چیزا یاد میگیرما.
بازم ممنون.
موفق باشید.

سلام مرسی
خیلی خوشحالم که چیزایی از این کار یاد رفته اید.
شما هم موفق باشید :rose:

سلام رضا جان کارت خیلی خوبه ادامه بده

این اموزشی رو که نوشتی هم خیلی جالبه من خودم بلد نبودم

دستت درد نکنه بزارش توی مباحث اموزشی همه استفاده کنن :rose:

ممنون

سلام مجید جون
اینجا هم خوبه اونهایی که پیگیر کار هستند حداقل تو کارهاشون استفاده میکنند. ولی اونجایی هم که میگی خوبه .سعی میکنم یه Pdf برای اون تهیه کنم. (گرچه در آخر میشه یه making Of از کارم همراه این آموزشها بزارم)
موفق باشی.

دوست گرامی کار بسیار زیبای میشه... من به شخصه دنبال میکنم کار شما رو ... راستش نمی خواستم تا پایان چیزی بگم... اما میگم...
بی صبرانه منتظرم که کار نهایی رو ببینم...:paint:
موفق باشید:rose:
سلام دوست عزیز .
ممنون . امیدوارم از مراحل کار استفاده کنی. اگه پیشنهادی داشتی حتما بگو . این پیشنهادات خوبتون رو از من دریغ نکنید.
ممنون شما هم موفق باشید :rose:

میشه یه عکس خیلی نزدیک بزاری
شما ورتکس ها رو بهم کانکت کردی چون وقتی اکسترود می کنی به هم کانکت نیست ولی برای اسموت باید بهم وصل شن
شما اینکا رو کردین یعنی تکی تکی یا با پلایگینی چیزی

سلام محمد جون. جواب شما تو همون پی ام خصوصی که بهم زده بودی دادم. اما چون اینجا هم مطرح کردی باز توضیح میدم.
من برای این موضوع مجبور شدم ورتکسها رو با لاینهای متعدد به هم وصل کنم. و بعدش تو کار پالی استفاده کردم.
چون واقعا برای خم کردن مدل به این لاینها نیاز بود. لاینها رو هم دستی به هم کانکت کردم ، یعنی از پلاگین خاصی استفاده نکردم.
موفق باشید.

سلام رضاجان،من کجام اينجا کجاست...:green:
آفرين خيلی خوب شده،خيلی لذت بردم.ادامه بده
47b20s0.gif

موفق باشی:rose:

سلام حامد جان.
ممنونم . امیدوارم ادامه کار هم بیشتر برات لذت بخش باشه.
شما هم موفق باشی:rose:

کاربر VIP
درش خیلی خوب و تپل شده ... شیششم خوبه ولی توپول نیس :)
من پیشنهادم اینه اون قسمتی که با edge های آبی مشخص شده یه مقدار ارتفاعش بیشتر شه ...
کلا تپل موپول میپسندم من ...
البته اینا همش پیشنهاده شما رئیسی ... کار خودته . :rose:
سلام آقا فرشید
ممنون
در مورد شیشه هم چشم ، تپلش میکنیم.:green: ممنون از پیشنهاد:rose:

خیلی قشنگ شده طراحیش فوق العاده است
مرسی ، شما لطف داری:rose:
یکیدیگه از ملزومات خطاطی عینکه مخصوصه :)
3885006166_3403fba1ee.jpg

یعنی اینم مدل کنم؟:).البته در کنار اون مدلها این باشه خوبه.
مرسی:rose:

*farshid*

کاربر VIP
من فقط خوا ستم بگم میتونی صحنتو یکم مفصل تر از اینا بکنی ...:) صرفا دو تا آبجکت با رندر ... اوکی ... عالی هم میشه
ولی اگه کارت یه سناریو داشته باشه میشه "محشر" ... این سناریو هم طراحیش به عهده خودته هنرمند ...
من اگه باشم یه حس ترسناک به کار میدم ...مثلا طرف یه زندانیه محکوم به اعدامه از نوع سیاسی قرون وسطایی ... جوهرش تموم شده ... رگشو زده با خون رگش داره یه چیزایی مینویسه تو بکگراند هم میله های زندان رو میبینیم ... مثلا
!
چیزایی که میگم در حد پیشنهاده انتخاب با خودته استاد ... مرسی رضا جون

آخرین ویرایش:

.:BehzAd:.

Active Member
سلام رضا میبینم که کاره جدید و سره خیلی شلوغ.خوب مدل کردی خیلی خوشم اومد تا اینجاش رو که عالی رفتی مطمئنم که باقیش رو بهتر هم میری و یه رندر توپل موپل ازش میگیری راستی فرای یا آریون؟

کاربر VIP
من فقط خوا ستم بگم میتونی صحنتو یکم مفصل تر از اینا بکنی ...:) صرفا دو تا آبجکت با رندر ... اوکی ... عالی هم میشه
ولی اگه کارت یه سناریو داشته باشه میشه "محشر" ... این سناریو هم طراحیش به عهده خودته هنرمند ...
من اگه باشم یه حس ترسناک به کار میدم ...مثلا طرف یه زندانیه محکوم به اعدامه از نوع سیاسی قرون وسطایی ... جوهرش تموم شده ... رگشو زده با خون رگش داره یه چیزایی مینویسه تو بکگراند هم میله های زندان رو میبینیم ... مثلا
!
چیزایی که میگم در حد پیشنهاده انتخاب با خودته استاد ... مرسی رضا جون

فکر خیلی خوبیه که همراه این مدل یه سناریو بسازم. اما این سناریو برای این مدل زیاد جالب نیست. به قول استاد برهانی آدم اگه قراره یه کاری انجام بده باید هواسش به نتیجه کارش باشه که گاهی وقتها از مرزش در نره. یا نتیجه کار رو هدر نده. در مورد محیط هم یه فکرایی براش دارم ،ان شاالله وقتی کار مدلسازی تموم شد سناریو رو هم اینجا با همدیگه دستش میکنیم.
ممنون از پیشنهادت. ضمنا استاد خودتی من یه شاگردی بیش نیستم. ممنون :rose:

سلام رضا میبینم که کاره جدید و سره خیلی شلوغ.خوب مدل کردی خیلی خوشم اومد تا اینجاش رو که عالی رفتی مطمئنم که باقیش رو بهتر هم میری و یه رندر توپل موپل ازش میگیری راستی فرای یا آریون؟

سلام بهزاد
ممنون. در مورد موتور رندر احتمالا از هر دو استفاده کنم ، اما شاید درصد بیشتری روی فرای باشه.

عجب سناریویی داد فرشد
فرشید کلا تو کار ترسناکی ؟؟

عالی شده کارت رضا جان
فقط این بدنه مرکعب که ساختی خیلی سادست اگه بهش یه خورده جزییات بیشتر بدی و کار قدیمی بسازی عالی میشه

موفق باشیـ

ممنون محمد جون
شیشه مرکب هنوز تکمیل نیست. تو پست قبلی توضیح دادم .بجز مدلسازی احتمال خیلی زیاد قسمتهایش رو از دیسپلسمت استفاده کنم.(اینطوری میشه جزییات رو تا حد قابل توجهی افزایش داد)
شماا هم موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا