سلام
عالی بود.
میگم از کار شما خیلی چیزا یاد میگیرما.
بازم ممنون.
موفق باشید.
سلام رضا جان کارت خیلی خوبه ادامه بده
این اموزشی رو که نوشتی هم خیلی جالبه من خودم بلد نبودم
دستت درد نکنه بزارش توی مباحث اموزشی همه استفاده کنن
ممنون
سلام دوست عزیز .دوست گرامی کار بسیار زیبای میشه... من به شخصه دنبال میکنم کار شما رو ... راستش نمی خواستم تا پایان چیزی بگم... اما میگم...
بی صبرانه منتظرم که کار نهایی رو ببینم...
موفق باشید
میشه یه عکس خیلی نزدیک بزاری
شما ورتکس ها رو بهم کانکت کردی چون وقتی اکسترود می کنی به هم کانکت نیست ولی برای اسموت باید بهم وصل شن
شما اینکا رو کردین یعنی تکی تکی یا با پلایگینی چیزی
سلام رضاجان،من کجام اينجا کجاست...
آفرين خيلی خوب شده،خيلی لذت بردم.ادامه بده
موفق باشی
سلام آقا فرشیددرش خیلی خوب و تپل شده ... شیششم خوبه ولی توپول نیس
من پیشنهادم اینه اون قسمتی که با edge های آبی مشخص شده یه مقدار ارتفاعش بیشتر شه ...
کلا تپل موپول میپسندم من ...
البته اینا همش پیشنهاده شما رئیسی ... کار خودته .
مرسی ، شما لطف داریخیلی قشنگ شده طراحیش فوق العاده است
یکیدیگه از ملزومات خطاطی عینکه مخصوصه
من فقط خوا ستم بگم میتونی صحنتو یکم مفصل تر از اینا بکنی ... صرفا دو تا آبجکت با رندر ... اوکی ... عالی هم میشه
ولی اگه کارت یه سناریو داشته باشه میشه "محشر" ... این سناریو هم طراحیش به عهده خودته هنرمند ...
من اگه باشم یه حس ترسناک به کار میدم ...مثلا طرف یه زندانیه محکوم به اعدامه از نوع سیاسی قرون وسطایی ... جوهرش تموم شده ... رگشو زده با خون رگش داره یه چیزایی مینویسه تو بکگراند هم میله های زندان رو میبینیم ... مثلا
!
چیزایی که میگم در حد پیشنهاده انتخاب با خودته استاد ... مرسی رضا جون
سلام رضا میبینم که کاره جدید و سره خیلی شلوغ.خوب مدل کردی خیلی خوشم اومد تا اینجاش رو که عالی رفتی مطمئنم که باقیش رو بهتر هم میری و یه رندر توپل موپل ازش میگیری راستی فرای یا آریون؟
عجب سناریویی داد فرشد
فرشید کلا تو کار ترسناکی ؟؟
عالی شده کارت رضا جان
فقط این بدنه مرکعب که ساختی خیلی سادست اگه بهش یه خورده جزییات بیشتر بدی و کار قدیمی بسازی عالی میشه
موفق باشیـ