FarsiStyle و Static Texts

mohsensemsarpour

کاربر فعال
سلام
والا من در کانورت فارسی ، به یه همچین مشکلی خوردم که مثلا یه کلمه در سطر پایین قرار می گرفت و ادامه اون جمله در بالای اون قرار می گرفت ولی با زدن space بین کلمات ، این مسئله رو حل میکردم . ولی خود آقا مرتضی یه سری Sample رو آپ کرده بودند که یه نقطه در گوشه تکست باکس قرار می گرفت و با درگ کردن اون ، می تونستیم به بهترین وجه و بدون بهم ریختن کلمات ، تکست باکسو تغییر سایز بدیم ... این sample در سایت farsiStyle قابل دانلود هست ...
موفق باشید ...

دوست عزیز سلام
بله بنده اون سمپل های آقا مرتضی رو دیدم خودم هم باهاشون کار کردم هم استاتیک و هم داینامیک رو به خوبی جواب می ده
نمونه ش هم قرآن سه بعدی بود که دیدید
ولی من منظورم چیز دیگه ای هست این رو ببینید متوجه می شید

i6496_03.gif

i6495_02.gif

i6494_01.gif

موفق باشید ...

UnknownUser

Well-Known Member
این امکان در حال حاضر برای panel وجود نداره
برای استفاده سریع بهتره که شما متن خودتون رو داخل یم text Editor مثل notepad قرار بدید ( در صورتی که متن زیاد باشه ) و بعد از هر تغییر متن رو به Text Field انتقال بدین و سپس Convert
نکته : بهتره که از فونت ها ای که در Post اول معرفی کردم استفاده کنین

موفق باشید

mohsensemsarpour

کاربر فعال
این امکان در حال حاضر برای panel وجود نداره
برای استفاده سریع بهتره که شما متن خودتون رو داخل یم text editor مثل notepad قرار بدید ( در صورتی که متن زیاد باشه ) و بعد از هر تغییر متن رو به text field انتقال بدین و سپس convert
نکته : بهتره که از فونت ها ای که در post اول معرفی کردم استفاده کنین

موفق باشید

ممنون از راهنمایی شما
فکر می کنید آیا می شه این امکان رو برای این پنل در نظر گرفت که با هر بار تغییر اندازه تکست فیلد بتونه مجددا کانورت رو انجام بده فکر می کنم بشه ، چون توی نمونه ای که با جابجایی اون مربع اندازه رو در نظر می گرفت و تغییر می داد شما فکر می کنم یه همچین کاری رو انجام دادید پس می شه برای این پنل هم این رو در نظر بگیرید

موفق باشید

evt

Member
آقا من توی کانورت به این مشکل برای بعضی از متون برمیخورم
برای برنامه rss Reader وقتی یک سری از متون رو از majidOnline می آرم تو برنامه خودم و با فارسی کانورتور ، کانورت میکنم این خطا رو بهم میده :
Error: Error #1502: A script has executed for longer than the default timeout period of 15 seconds.
at FarsiClass::FarsiConvertor/justify()
at FarsiClass::FarsiConvertor()
at as3xml_finished_fla::MainTimeline/onLoaded()
at flash.events::EventDispatcher/dispatchEventFunction()
at flash.events::EventDispatcher/dispatchEvent()
at flash.net::URLLoader/onComplete()
چه جوری میشه که حلش کرد .

UnknownUser

Well-Known Member
شما متنی رو که با اون به این مشکل بر می خوره رو این جا قرار بدین

Asra_P

Member
سلام.تمام این ها بطور دستی باید وارد بشه! چطور این مبدل رو میشه به AS2.0 وارد کرد که وقتی نوشته ها با xml از دیتابیس میلن.این مبدل خودبخود کار کنه

evt

Member
شما متنی رو که با اون به این مشکل بر می خوره رو این جا قرار بدین

من یک xml دارم که دو تا فیلد title و description داره . به convertor گفتم محتوای این فیلد ها رو برام کانورت کنه . مشکلی با بقیه متون xml ندارم ولی با این دو تا که زیر گزاشتم مشکل دارم و اون خطای بالایی رو میده .

<title>درخواست پلاگین voice o matic v3</title>

<description> سلام .
من خیلی فوری به این پلاگین نیاز دارم اگه کسی داره و میتونه بهم بده حتی اگه هزینه ای هم داشته باشه ممنون میشم .
Voice o matic v3 for 3ds max 2009/2010 (http://www.di-o-matic.com/products/plugins/VoiceOMatic/)</description>
متن تک desc
سلام .
من خیلی فوری به این پلاگین نیاز دارم اگه کسی داره و میتونه بهم بده حتی اگه هزینه ای هم داشته باشه ممنون میشم .
Voice o matic v3 for 3ds max 2009/2010 (http://www.di-o-matic.com/products/plugins/VoiceOMatic

UnknownUser

Well-Known Member
داخل FS اصلا همچین class هایی نیست مطمئن اید که از FS دارین استفاده می کنین ؟!!
class ای به اسم FarsiClass وجود نداره !

UnknownUser

Well-Known Member
سلام.تمام این ها بطور دستی باید وارد بشه! چطور این مبدل رو میشه به AS2.0 وارد کرد که وقتی نوشته ها با xml از دیتابیس میلن.این مبدل خودبخود کار کنه

این panel فقط برای Static طراحی شده شما باید از خود FarsiStyle استفاده کنین :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=82405

Asra_P

Member
حرف ل چرا وقتی از xml میاد در ست نمایش داده نمیشه؟!!! البته هنوز farsi style رو امتحان نکردم.از آرایه حروف فارسی عربی استفاده کردم

Asra_P

Member
دوستان سلام
من از پنل آقا مرتضی استفاده کردم ولی یه مشکل داره اونم این که وقتی یه متن رو کانورت می کنی دیگه نمی تونی اندازه تکست باکس رو تغییر بدی چون بازم بد می شکونه متن رو یعنی از اول می شکونه که مشکل ساز می شه نمی دونم راهی برای حل این مشکل هست یا نه ؟

موفق باشید

سلام.لطفا در این مورد کمک کنید.چون من دقیقا تمام وقتمو گذشتم که بتونم کاری کنم که اول حروف دیده بشن! ولی فقط با کوچیک کردن اندازه فونت درست شد! حالا اگه اندازه فونت رو بزرگ کنم که خوانا بشه! باز یا اول نوشته ها می ره و یا میفته خط پایین! انگار l-t-r داره کار میکنه

پیوست ها

• p2.jpg
    p2.jpg
    40.9 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • p1.jpg
    p1.jpg
    89.8 کیلوبایت · بازدیدها: 15

octagon

New Member
دوستان سلام
من در فلش تازه کار هستم و می خواهم از این کامپوننت استفاده کنم و در حقیقت می خواهم یک فلش را از این طریق فارسی کنم. وقتی فلش cs4 را باز می کنم این کامپوننت وجود دارد و برای پروژه جدید هم کار می کند ولی وقتی پروژه آماده را باز می کنم کامپوننت از لیست محو می شود و نمی توانم پیدا کنم.
ممنونم اگر دوستان کمک کنند

Mr. LonelY

کاربر فعال
سلام مرتضی جان
من یه مشکلی دارم
وقتی متن رو convert میکنم آخر هر خط یه کاراکتر مربع میزنه!
باید چیکار کنم؟!

BioDread

Banned
یه فانکشن بهت میدم میاد انو بر میداره اما justify رو بهم میریزه
تو بعضی از این سیستم عامل ها این مشکل هست !!!

یا خوده مرتضی بیاد ان indexmange رو بده بیرون !!!

Member
فکر نمیکنید بعضی از مشکلات ممکنه از تفاوت بین فونتها پیش بیاد؟ (من چندین نمونه از یک فونت رو جاهای مختلف دیدم)
اونایی که مشکل دارن یه نمونه از فونتشون رو هم بذارن بد نیست
منم xp sp3 دارم ولی مشکلی ندارم
تنظیمات زبان سیستم هم میتونه موثر باشه (فکر کنم)

BioDread

Banned
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
واقعا خوب شد گفتی !!!
من میدونم ایراد از فونت هست
اما با تغییر فونت هم درست نمیشه !!!

Mr. LonelY

کاربر فعال
یه فانکشن بهت میدم میاد انو بر میداره اما justify رو بهم میریزه
تو بعضی از این سیستم عامل ها این مشکل هست !!!

یا خوده مرتضی بیاد ان indexmange رو بده بیرون !!!

کسری جان شما این فانکشن & طریقه ی استفادشو بهم بگی بقیشو یه خاکی تو سرم میریزم!!
خیلی آقایی!

جدیدترین ارسال ها

بالا