UnknownUser
Well-Known Member
باید این کار رو کنین :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=124631&page=3
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=124631&page=3
var newFont:Font1=new Font1();
myText.font=newFont.fontName;
var FS:FarsiStyle=new FarsiStyle();
var xml:XML=new XML();
var newLoader:URLLoader=new URLLoader();
newLoader.load(new URLRequest("myXML.xml");
newLoader.addEventListener(Event.COMPLETE, loadFun);
function loadFun(evt:Event):void
{
xml=XML(evt.target.data);
var newString:String=xml.item[0].description.toString();
myText.text=FS.convert(myText,newString);
}
خواهش می کنم شما لطف دارینممنون از این که اینقدر با حوصله پست هاتون رو می نویسین
ببخشین این متن در ایکسمل نوشته شده بود یا در متن ترجمه شده به فارسی ؟ من در ایکسمل ، بوسیله خود ویندوز ایکس پی و با فارسی نویسی خود ویندوز ایکس پی اون متن رو نوشتم. متن فارسی که نوشتم اینه :- امکانش هست این رو برای من ترجمه کنین ؟!! : " ÇãÑæÒå ˜ÇãíæÊÑ åÇ ÏÑ åÑ ÒãÓäå Çí ˜ÇÑ ÑÇ ÈÑÇí ˜ÇÑÈÑÇäí ÈÇ ÐÇÆÞå åÇ í ãÎÊáÝ ÂÓÇä ˜ÑÏå ÇäÏ "
من اصلا از فارسی نویس استفاده نمی کنم. من از ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 استفاده می کنم و تنظیماتش هم رو فارسیه .1-1 - از فارسی نویس استفاده کردین و بعد متن رو داخل xml کپی کردین
خوب برای این چیکار باید کرد؟ ایکسملم که رو utf-8 هست .آیا باید به مشخصه یا متدی خاص در فارسی استایل دسترسی پیدا کرد و اونو تغییر داد؟ به تنظیمات prefrence فلش هم رفتم و گزینه خاصی رو ندیدم.1-2- character encoding روی utf-8 نبوده
این کارها رو هم انجام دادم ولی خروجی خاصی رو غیر از یه نقطه ندیدم.text field رو به صورت dynamic قرار بدین و no wrap و همچنین border رو حذف کنین
C:\Documents and Settings\MyUserName\Application Data\Adobe\Flash CS4\en\Configurationشما مسیری رو که داخش میرین رو کامل ایجا copy کنین
Windows XP: [boot drive]\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Adobe\Flash CS4\en\Configuration\WindowSWF
من نفهمیدم مشکلت کجاستسلام آقا مرتضی
خسته نباشید
من دارم رو یه پروژه 3 بعدی کار می کنم .
با فشار دکمه ای قرار هست سایت فارسی و با فشار دکمه سایت انگلیش شه .
از دو تا آرایه برای ذخیره مقادیر رشته ای استفاده می کنم که یکیش آرایه فارسی هست و دیگری آرایه انگلیش . در نهایت با فشار دکمه ای ، آرایه مناسب در آرایه اصلی ذخیره می شه و فلش ، مقادیر رشته رو از اون می خونه . و در فشار بعدی ، فلش مقادیر آرایه دیگر رو در مقادیر ارایه اصلی جایگزین می کنه و اونو استفاده می کنه .
در مثال تابلوی اعلانات که رشته فارسی رو قبل از convert شدن ، در ارایه چند بعدی ذخیره کردیم و بعد درایه های دو بعدی خاصی از اونو با فارسی استایل و متد conver ، به فارسی برگردوندیم.ولی یه سؤال که باهاش مواجه شدم :
در استخراج متون فارسی از ایکسمل به فلش ، آیا می تونم رشته های فارسی رو قبل از convert شدن ، در آرایه تک بعدی و معمولی (array) ذخیره کنم ؟
// // // // // // // // // // / // // // // // // / // / /// // / // // // // // // // // // / /// // بعد از // // // // // // // // // // // // // // //؟ چه پیشنهادی دارید ؟
در استخراج متون فارسی و تبدیل فارسی ، باید از یک تکست فیلد استفاده کنم؟ چون پارامتر ورودی اول متد convert ، یه تکست فیلد هست !!!
اگه یه تکست فیلدو بسازم و با مشخصه text اون سروکار داشته باشم ، آیا می تونم از text اونو ، واسطه ای برای حمل متون فارسی از آرایه کانورت نشده به ارایه کانورت شده ، استفاده کنم ؟؟؟
اگر تکست فیلد نیاز هست ، چه پارامتر هایی از تکست فیلد برای تنظیمات نیاز هست ؟(فونت ، فرمت ، اندازه طول و عرض ؟؟؟)
از لطف شما بینهایت سپاسگزارم....
من یک لیست باکس دارم با محنویات متغیر . یعنی محتویاتش از بیرون لود میشه .
1- آیا میتونم با فارسی استایل تک تک لیبل های این لیست باکس رو کانورت کنم .
2- اگه میشه کدش چی هست ؟
دوستان سلام
من از پنل آقا مرتضی استفاده کردم ولی یه مشکل داره اونم این که وقتی یه متن رو کانورت می کنی دیگه نمی تونی اندازه تکست باکس رو تغییر بدی چون بازم بد می شکونه متن رو یعنی از اول می شکونه که مشکل ساز می شه نمی دونم راهی برای حل این مشکل هست یا نه ؟
موفق باشید