FarsiStyle و Static Texts

++Hadi++

Active Member
سلام آقا مرتضی
عید شما مبارک
اولا ازتون ممنونم از اینکه یه همچین کلاس مفیدی رو نوشتین و از این که کار با نوشته های فارسی رو در پروژه های داینامیک و استاتیک ، ممکن و راحت کردین.
در ثانی من دارم رو دو تا پروژه ایکسمل فارسی برای این سایت کار می کنم.
پروژه های ایکسملی من خیلی ساده هستند و در حقیقت برای آموزش استفاده از کلاسهای فارسی استایل شما در جهت ورود نوشته های فارسی از ایکسمل در فلش هستند البته فلش cs4
1- من فونتهای شما رو نصب کردم.
2- من کلاسهای فارسی استایل شما رو ( ConvertFarsiStyle.as , FarsiStyle.as , Fixer.as) در کنار فایل قرار دادم و FarsiStyle رو داخل پروژه ام ایمپورت کردم.
3- از کلاس FarsiStyle یه نمونه ساختم و در جایی که نیاز شد به طریقه زیر عمل کردم:
PHP:
var newFont:Font1=new Font1();
myText.font=newFont.fontName;
var FS:FarsiStyle=new FarsiStyle();
var xml:XML=new XML();
var newLoader:URLLoader=new URLLoader();
newLoader.load(new URLRequest("myXML.xml");
newLoader.addEventListener(Event.COMPLETE, loadFun);
function loadFun(evt:Event):void
{
xml=XML(evt.target.data);
     var newString:String=xml.item[0].description.toString();
     myText.text=FS.convert(myText,newString);
}
myText اسم نمونه ای تکست فیلد ماست که تنظیماتش از بیرون درسته و همچنین با دستورات اکشن واسه اش TextFormat تعریف و تنظیم کردم .البته فونت جدیدی رو در کتابخونه طراحی و اسم کلاسی اونو Font1 گذاشتم و از قضا ، فونتش هم از فونتهای مخصوص شماست .
ولی چیزی رو در خروجی نشون نمی ده .فقط یه جاهایی نقطه و یا کاراکتری مثل "ژ" رو نشون می ده .!!!!:-?
فایل ایکسمل رو پیوست کردم می شه حلش کنین .
اگه این حل بشه ، یه نمونه درست و مفصل از استفاده فارسی استایل در ورود جملات فارسی از ایکسمل طراحی و مستند سازی می کنم و در همین سایت قرار می دم تا مردم به توانایی فارسی استایل شما بیشتر پی ببرند.
موفق باشین .
بای...

پیوست ها

• XMl Farsi.rar
    319.6 کیلوبایت · بازدیدها: 136

UnknownUser

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
ممنون از این که اینقدر با حوصله پست هاتون رو می نویسین

در جواب باید 2 تا نکنته رو بگم :

1- امکانش هست این رو برای من ترجمه کنین ؟!! : " ÇãÑæÒå ˜ÇãíæÊÑ åÇ ÏÑ åÑ ÒãÓäå Çí ˜ÇÑ ÑÇ ÈÑÇí ˜ÇÑÈÑÇäí ÈÇ ÐÇÆÞå åÇ í ãÎÊáÝ ÂÓÇä ˜ÑÏå ÇäÏ "
دلیلش میتونه یکه از 2 حالت زیر باشه :
1-1 - از فارسی نویس استفاده کردین و بعد متن رو داخل xml کپی کردین
1-2- character encoding روی utf-8 نبوده

2- text field رو به صورت dynamic قرار بدین و no wrap و همچنین border رو حذف کنین

نکته ** : از چه OS ای استفاده میکنین ؟
Win ? خوب مشکلی نداره
Mac ؟ قضیه فرق می کنه ! یه مقدار روش کار در با FS در Mac متفاوته با win حالا چه فرقی داره ؟!
ساختار فونت فارسی تو mac به win فرق داره پس نمی تونین تو mac فونت رو embed کنین کاری که باید انجام بدین اینه که تمام فونت ها ای رو که نیاز دارین رو داخل embed win کنین و از swf ای که داخلش فونت رو embed کردین تو Mac به عنوان font استفاده کنین مثالش رو می تونین تو sample ای که برای ماژول PTC در سایت irdevs گذاشتن ببینین فکر می کنم عنوانش " استفاده از فونت های embed شده در PTC " بود

موفق باشی

++Hadi++

Active Member
سلامی دوباره خدمت شما
ممنون از این که اینقدر با حوصله پست هاتون رو می نویسین
خواهش می کنم شما لطف دارین
- امکانش هست این رو برای من ترجمه کنین ؟!! : " ÇãÑæÒå ˜ÇãíæÊÑ åÇ ÏÑ åÑ ÒãÓäå Çí ˜ÇÑ ÑÇ ÈÑÇí ˜ÇÑÈÑÇäí ÈÇ ÐÇÆÞå åÇ í ãÎÊáÝ ÂÓÇä ˜ÑÏå ÇäÏ "
ببخشین این متن در ایکسمل نوشته شده بود یا در متن ترجمه شده به فارسی ؟ من در ایکسمل ، بوسیله خود ویندوز ایکس پی و با فارسی نویسی خود ویندوز ایکس پی اون متن رو نوشتم. متن فارسی که نوشتم اینه :
امروزه کامپيوتر ها در هر زمینه اي کار را براي کاربراني با ذائقه ها ي مختلف آسان کرده اند .
1-1 - از فارسی نویس استفاده کردین و بعد متن رو داخل xml کپی کردین
من اصلا از فارسی نویس استفاده نمی کنم. من از ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 استفاده می کنم و تنظیماتش هم رو فارسیه .
متن ایکسمل رو در ویندوز به فارسی نوشتم و save کردم.
1-2- character encoding روی utf-8 نبوده
خوب برای این چیکار باید کرد؟ ایکسملم که رو utf-8 هست .آیا باید به مشخصه یا متدی خاص در فارسی استایل دسترسی پیدا کرد و اونو تغییر داد؟ به تنظیمات prefrence فلش هم رفتم و گزینه خاصی رو ندیدم.
text field رو به صورت dynamic قرار بدین و no wrap و همچنین border رو حذف کنین
این کارها رو هم انجام دادم ولی خروجی خاصی رو غیر از یه نقطه ندیدم.
درضمن no wrap رو تغییر دادم و multiline رو انتخاب کردم ولی تغییر خاصی ندیدم.
اگه بیشتر راهنمایی بفرمایین ممنون می شم.
در ضمن باز از شما سپاسگزارم...
بای...

UnknownUser

Well-Known Member
سلام دوست عزیز

کاری که باید انجام بدین اینه که
1 - xml رو با notepad باز کنین
2 - متن رو درست کنین
3- xml رو save as.. کنین با UTF-8 Encoding

اون تغییراتی رو که گفتم روی text field انجام بدین رو هم انجام بدین !
من برای شما نمونه درست شده رو می گذارم

موفق باشی

پیوست ها

• flashmo_143_news_list.zip
    344 بایت · بازدیدها: 81

++Hadi++

Active Member
سلام
بله آقا مرتضی حق با شما بود
بزرگترین اشتباه من سر فرمت ایکسمل بود که روی utf-8 نبود.
انشاء ال... بزودی در انجمن فلش دو تا نمونه ایکسمل فارسی و فلش رو در یک تایپیک بصورت تماما روون و ساده نویسی شده با کامنت های راهنمای تمام فارسی آپ می کنم و هدف اینه :
1- راهنمایی کاربرهای اینترنتی داخلی برای استفاده از فارسی استایل در جهت ورود تکست فارسی از ایکسمل به فلش
2- نمایش قدرت فارسی استایل شما
از زحمات شما بی نهایت سپاسگزارم...
بای...

++Hadi++

Active Member
سلام دوستان
برای آموزش چگونگی وارد کردن تکست فارسی ، از ایکسمل به فلش ، بصورت داینامیک و با استفاده از کلاسهای اکسترنال فارسی استایل آقا مرتضی به آدرس زیر برید :
امیدوارم رضایت بخش باشه ...
بای...

بابت کارتون ممنون. اما منم با اجرای فارسی استایل مشکل دارم.
اول از اینکه به راحتی نصب میشه با استفاده از Extension manager cs4
اما توی other panel نیست! توی پنل کامپوننت هم نیست.
با ریست فلش و کامپیوتر هم مشکل همچنان باقیست.
اون فلش پست 21 هم دانلود کردم و در مسیری که نوشته بودین کپی کردم اما فایده نداشت.
جالبه که مسیری که نوشته بودین توی سیستم من اصلا پوشه ی Flash CS4 نداره و به طبع باقی پوشه های داخلی هم نداره. نمیدونم چرا اینطوریه. پوشه های نرم افزارهای فوتوشاپ، ایلوسریتور، دریم ویور و ... هست اما پوشه ی فلش CS4 نیست! به هر حال من تمامی پوشه ها رو ساختم و فایل SWF رو در پوشه ی WindowSWF کپی کردم و فلش رو اجرا کردم اما بازم مشکل باقیه.
دوستانی که این مشکل رو داشتن، مشکلشون حل شد؟

++Hadi++

Active Member
سلام آقا مرتضی
خسته نباشید
من دارم رو یه پروژه 3 بعدی کار می کنم .
با فشار دکمه ای قرار هست سایت فارسی و با فشار دکمه سایت انگلیش شه .
از دو تا آرایه برای ذخیره مقادیر رشته ای استفاده می کنم که یکیش آرایه فارسی هست و دیگری آرایه انگلیش . در نهایت با فشار دکمه ای ، آرایه مناسب در آرایه اصلی ذخیره می شه و فلش ، مقادیر رشته رو از اون می خونه . و در فشار بعدی ، فلش مقادیر آرایه دیگر رو در مقادیر ارایه اصلی جایگزین می کنه و اونو استفاده می کنه .
در مثال تابلوی اعلانات که رشته فارسی رو قبل از convert شدن ، در ارایه چند بعدی ذخیره کردیم و بعد درایه های دو بعدی خاصی از اونو با فارسی استایل و متد conver ، به فارسی برگردوندیم.ولی یه سؤال که باهاش مواجه شدم :
در استخراج متون فارسی از ایکسمل به فلش ، آیا می تونم رشته های فارسی رو قبل از convert شدن ، در آرایه تک بعدی و معمولی (Array) ذخیره کنم ؟
// // // // // // // // // // / // // // // // // / // / /// // / // // // // // // // // // / /// // بعد از // // // // // // // // // // // // // // //؟ چه پیشنهادی دارید ؟
در استخراج متون فارسی و تبدیل فارسی ، باید از یک تکست فیلد استفاده کنم؟ چون پارامتر ورودی اول متد convert ، یه تکست فیلد هست !!!
اگه یه تکست فیلدو بسازم و با مشخصه text اون سروکار داشته باشم ، آیا می تونم از text اونو ، واسطه ای برای حمل متون فارسی از آرایه کانورت نشده به ارایه کانورت شده ، استفاده کنم ؟؟؟
اگر تکست فیلد نیاز هست ، چه پارامتر هایی از تکست فیلد برای تنظیمات نیاز هست ؟(فونت ، فرمت ، اندازه طول و عرض ؟؟؟)
از لطف شما بینهایت سپاسگزارم....

آخرین ویرایش:

UnknownUser

Well-Known Member
سلام

جواب : Flash_Rider
شما باید به این مسیر برین .
کد:
Windows XP: [boot drive]\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Adobe\Flash CS4\en\Configuration\WindowSWF

جواب : HadiMetal

جواب همه ی سوال ها بله هست!!
در مورد مشخصات text field شما باید این ها رو داشته باشین :

width , font , embed Fonts,text Format

اجباری هم نیست که addChild بشه
موفق باشی ;)

BioDread

Banned
سلام آقا مرتضی
خسته نباشید
من دارم رو یه پروژه 3 بعدی کار می کنم .
با فشار دکمه ای قرار هست سایت فارسی و با فشار دکمه سایت انگلیش شه .
از دو تا آرایه برای ذخیره مقادیر رشته ای استفاده می کنم که یکیش آرایه فارسی هست و دیگری آرایه انگلیش . در نهایت با فشار دکمه ای ، آرایه مناسب در آرایه اصلی ذخیره می شه و فلش ، مقادیر رشته رو از اون می خونه . و در فشار بعدی ، فلش مقادیر آرایه دیگر رو در مقادیر ارایه اصلی جایگزین می کنه و اونو استفاده می کنه .
در مثال تابلوی اعلانات که رشته فارسی رو قبل از convert شدن ، در ارایه چند بعدی ذخیره کردیم و بعد درایه های دو بعدی خاصی از اونو با فارسی استایل و متد conver ، به فارسی برگردوندیم.ولی یه سؤال که باهاش مواجه شدم :
در استخراج متون فارسی از ایکسمل به فلش ، آیا می تونم رشته های فارسی رو قبل از convert شدن ، در آرایه تک بعدی و معمولی (array) ذخیره کنم ؟
// // // // // // // // // // / // // // // // // / // / /// // / // // // // // // // // // / /// // بعد از // // // // // // // // // // // // // // //؟ چه پیشنهادی دارید ؟
در استخراج متون فارسی و تبدیل فارسی ، باید از یک تکست فیلد استفاده کنم؟ چون پارامتر ورودی اول متد convert ، یه تکست فیلد هست !!!
اگه یه تکست فیلدو بسازم و با مشخصه text اون سروکار داشته باشم ، آیا می تونم از text اونو ، واسطه ای برای حمل متون فارسی از آرایه کانورت نشده به ارایه کانورت شده ، استفاده کنم ؟؟؟
اگر تکست فیلد نیاز هست ، چه پارامتر هایی از تکست فیلد برای تنظیمات نیاز هست ؟(فونت ، فرمت ، اندازه طول و عرض ؟؟؟)
از لطف شما بینهایت سپاسگزارم....
من نفهمیدم مشکلت کجاست

++Hadi++

Active Member
سلام آقا مرتضی
خسته نباشید
برای استفاده از فارسی استایل اکشن اسکریپت 2 ، یکی از دوستانم سؤالی پرسیدند.
آیا استفاده از کلاس های فارسی استایل اکشن اسکریپ 2 ، شبیه به استفاده از کلاسهای فارسی استایل اکشن اسکریپت 3 هست ؟
یعنی همون تکست فیلد و همون متد convert???

evt

Member
من یک لیست باکس دارم با محنویات متغیر . یعنی محتویاتش از بیرون لود میشه .
1- آیا میتونم با فارسی استایل تک تک لیبل های این لیست باکس رو کانورت کنم .
2- اگه میشه کدش چی هست ؟

++Hadi++

Active Member
من یک لیست باکس دارم با محنویات متغیر . یعنی محتویاتش از بیرون لود میشه .
1- آیا میتونم با فارسی استایل تک تک لیبل های این لیست باکس رو کانورت کنم .
2- اگه میشه کدش چی هست ؟

سلام
نمی دونم این آموزشو برای ورود اطلاعات فارسی از ایکسمل به فلش دیدین یا نه ولی چیز خوبیه حتما ببینین :

اینجا

اینم یه سایت انگلیش برای کار با لیست باکس ... متون رو از ایکسمل به فلش وارد کردند و وقایع رو به هر گزینه (دیتا ) دادند . می تونین از ترکیب این دو استفاده کنین ...
اینجا

اگر اطلاعاتی بدست آوردم آپش می کنم ...

آخرین ویرایش:

mohsensemsarpour

کاربر فعال
دوستان سلام
من از پنل آقا مرتضی استفاده کردم ولی یه مشکل داره اونم این که وقتی یه متن رو کانورت می کنی دیگه نمی تونی اندازه تکست باکس رو تغییر بدی چون بازم بد می شکونه متن رو یعنی از اول می شکونه که مشکل ساز می شه نمی دونم راهی برای حل این مشکل هست یا نه ؟

موفق باشید

++Hadi++

Active Member
دوستان سلام
من از پنل آقا مرتضی استفاده کردم ولی یه مشکل داره اونم این که وقتی یه متن رو کانورت می کنی دیگه نمی تونی اندازه تکست باکس رو تغییر بدی چون بازم بد می شکونه متن رو یعنی از اول می شکونه که مشکل ساز می شه نمی دونم راهی برای حل این مشکل هست یا نه ؟

موفق باشید

سلام
والا من در کانورت فارسی ، به یه همچین مشکلی خوردم که مثلا یه کلمه در سطر پایین قرار می گرفت و ادامه اون جمله در بالای اون قرار می گرفت ولی با زدن space بین کلمات ، این مسئله رو حل میکردم . ولی خود آقا مرتضی یه سری Sample رو آپ کرده بودند که یه نقطه در گوشه تکست باکس قرار می گرفت و با درگ کردن اون ، می تونستیم به بهترین وجه و بدون بهم ریختن کلمات ، تکست باکسو تغییر سایز بدیم ... این sample در سایت farsiStyle قابل دانلود هست ...
موفق باشید ...

جدیدترین ارسال ها

بالا