error#1009

سلام من یه جورایی تازه واردم تو فلش!!
میخوام محتوای آموزشی تولید کنم/چند تا مشکل دارم که دلیلشونو نمی فهمم!!:shock:
اول: ارور 1009 رو در دو حالت دریافت میکنم!1.زمانی که توی فریم 1) یه فایل اکشن اسکریپت نوشتم و میخوام با کلیک روی یه دکمه به فریم خاصی برم!اما وقتی خروجی اس دابلیو اف (ctrl+enter)می گیرم خطا میده!
2.حالا که این مشکل رو رفع کردم و توی لایه اکشن اسکریپتم یه keyframe با یه کد جدید نوشتم مشکلم حل شد ولی وقتی export swf میگیرم،دکمه عمل نمیکنه و وقتی خروجی html می گیرم...صفحه وبم خطای 1009 رو میده یعنی این:
can not access a property of a method or null object refrencess!
حالا یه سوال دارم!اگه ما اینkeyframe دوم که اکشن اسکریپت داره به یه sence دیگه ببریم این مشکل حل میشه؟
چطوری باید اسکریپت اولی رو ارجاع بدیم به sence2؟
لطفا کمکم کنین!!از صبح دارم فکر میکنم اما نشده....:cry:

benyamin_pc

Well-Known Member
سلام من یه جورایی تازه واردم تو فلش!!
میخوام محتوای آموزشی تولید کنم/چند تا مشکل دارم که دلیلشونو نمی فهمم!!:shock:
اول: ارور 1009 رو در دو حالت دریافت میکنم!1.زمانی که توی فریم 1) یه فایل اکشن اسکریپت نوشتم و میخوام با کلیک روی یه دکمه به فریم خاصی برم!اما وقتی خروجی اس دابلیو اف (ctrl+enter)می گیرم خطا میده!
2.حالا که این مشکل رو رفع کردم و توی لایه اکشن اسکریپتم یه keyframe با یه کد جدید نوشتم مشکلم حل شد ولی وقتی export swf میگیرم،دکمه عمل نمیکنه و وقتی خروجی html می گیرم...صفحه وبم خطای 1009 رو میده یعنی این:
can not access a property of a method or null object refrencess!
حالا یه سوال دارم!اگه ما اینkeyframe دوم که اکشن اسکریپت داره به یه sence دیگه ببریم این مشکل حل میشه؟
چطوری باید اسکریپت اولی رو ارجاع بدیم به sence2؟
لطفا کمکم کنین!!از صبح دارم فکر میکنم اما نشده....:cry:

زیاد وقت نداشتمو دقیق متوجه نشدم چیکار کردی اما can not access a property of a method or null object refrencess این ارور وقتی میده که مثلا توی ی فریم باشین و ی برنامه برای ی آبجکتی نوشته باشین اما اون آبجکته تو اون فریم نباشه

++Hadi++

Active Member
شنا در جایی از کد سعی دارین به یه متغیر یا متد از یه شی از کلاسی خاص دسترسی داشته باشین که مقدارش null هست. یعنی خالی هست . فک کنین یه متغیر رشته رو تو یکی از خونه های آرایه گذاشتین ولی بعد مقدار اون خونه رو null کردین و الان می خواهین به همون رشته تو همون خونه دسترسی داشته باشین و مقدار length شو بگبربن . اونوقت این ارور رو می ده.
برای اینکه بدونین این اتفاق کجای کدتون و کدوم کدتون افتاده ، از publish setting تو سر برگ flash ، گزینه permit debugging رو بزنین و یه بار گزینه خروجی بگیرین تا بگه کجای کدتون می لنگه...

ممنونم آقا بنیامین و آقا هادی:)
من مشکلمو امروز به یه طریق دیگه حل کردم...یه sence جدید ایجاد کردم و کد جدیدم رو اونجا نوشتم و کد اولیه رو به sence دوم ارجاع دادم:green::green::green::) خیلی خوشحالم:) بازم ممنون

benyamin_pc

Well-Known Member
ممنونم آقا بنیامین و آقا هادی:)
من مشکلمو امروز به یه طریق دیگه حل کردم...یه sence جدید ایجاد کردم و کد جدیدم رو اونجا نوشتم و کد اولیه رو به sence دوم ارجاع دادم:green::green::green::) خیلی خوشحالم:) بازم ممنون

خوب تو همون سکانس می نوشتین چه فرقی داشت !
بازم خوبه کارتون راه افتاد و خوشحالین دیگه از هر طورکه حل شده خوبه

خوب تو همون سکانس می نوشتین چه فرقی داشت !
بازم خوبه کارتون راه افتاد و خوشحالین دیگه از هر طورکه حل شده خوبه
وای میدونم!!!این کارو میکردم که ارور میداد دیگه!!!کلا فلش رو دوست دارم...این که ذهنمو باز میکنه برای فکر کردن و کنکاش و جستجو و کشف...خیلی خوبه...بازم ممنون:green:

benyamin_pc

Well-Known Member
آهان پس مشکل یعنی از خوده فلش بوده؟
چند سالته؟ اگه دانشجوئی سعی کن برنامه هائی که میبینی با فلش پیاده کنی حتی بعضی از برنامه های ساختمان داده مثل پیمایش ها و ... اینجوری بیشتر فکر می کنی و خوشحال میشی

یه سوال جدید!!

دوباره سلام و خسته نباشید:))
آقای بنیامین من 23 سالمه و دانشجوی کامپیوتر و غیره نیستم...فارغ از تحصیل شدم:green:
می خواستم بدونم چطوری میتونیم یه کد برای یه دکمه بنویسیم که هروقت روش کلیک کردیم به keyframe بعدی بره تا کی فریم ها تموم شن؟ ممنون میشم کمکم کنید...ممنون.:-?:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا