قاصدک کوچولو
New Member
سلام من یه جورایی تازه واردم تو فلش!!
میخوام محتوای آموزشی تولید کنم/چند تا مشکل دارم که دلیلشونو نمی فهمم!!
اول: ارور 1009 رو در دو حالت دریافت میکنم!1.زمانی که توی فریم 1) یه فایل اکشن اسکریپت نوشتم و میخوام با کلیک روی یه دکمه به فریم خاصی برم!اما وقتی خروجی اس دابلیو اف (ctrl+enter)می گیرم خطا میده!
2.حالا که این مشکل رو رفع کردم و توی لایه اکشن اسکریپتم یه keyframe با یه کد جدید نوشتم مشکلم حل شد ولی وقتی export swf میگیرم،دکمه عمل نمیکنه و وقتی خروجی html می گیرم...صفحه وبم خطای 1009 رو میده یعنی این:
can not access a property of a method or null object refrencess!
حالا یه سوال دارم!اگه ما اینkeyframe دوم که اکشن اسکریپت داره به یه sence دیگه ببریم این مشکل حل میشه؟
چطوری باید اسکریپت اولی رو ارجاع بدیم به sence2؟
لطفا کمکم کنین!!از صبح دارم فکر میکنم اما نشده....
میخوام محتوای آموزشی تولید کنم/چند تا مشکل دارم که دلیلشونو نمی فهمم!!

اول: ارور 1009 رو در دو حالت دریافت میکنم!1.زمانی که توی فریم 1) یه فایل اکشن اسکریپت نوشتم و میخوام با کلیک روی یه دکمه به فریم خاصی برم!اما وقتی خروجی اس دابلیو اف (ctrl+enter)می گیرم خطا میده!
2.حالا که این مشکل رو رفع کردم و توی لایه اکشن اسکریپتم یه keyframe با یه کد جدید نوشتم مشکلم حل شد ولی وقتی export swf میگیرم،دکمه عمل نمیکنه و وقتی خروجی html می گیرم...صفحه وبم خطای 1009 رو میده یعنی این:
can not access a property of a method or null object refrencess!
حالا یه سوال دارم!اگه ما اینkeyframe دوم که اکشن اسکریپت داره به یه sence دیگه ببریم این مشکل حل میشه؟
چطوری باید اسکریپت اولی رو ارجاع بدیم به sence2؟
لطفا کمکم کنین!!از صبح دارم فکر میکنم اما نشده....