Carmella Character

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
این هم یکی از کاراکترایی که برای تبلیغات یه شرکت زده بودم. هم اسکچ اولیه رو گذاشتم هم کار رنگ آمیزی شده رو.

در ضمن لوگوی اون شرکت هم روی اون بسته ای که دست کاراکتره زده شده که بخاطر تبلیغ نشدن پاکش کردم.

البته این کار برای سال 83 بوده.

carmella---sketchsVLg.jpg

carmellazDXl.jpg

GFX Master

نه برای یه فروشگاه بود که آرمش روی اون پاکتها میخورد

zanyar

Member
قشنگه .
دستت درد نكنه سارا خانم جان .
فقط يه مشكلي درش ديدم اونم اينه كه پرتو هاي تور در پاكت هايي كه روي زمين هستند از سمت چپ ميتابه ولي در پاكتي كه در دستشه و همين طور سرش نور از راست ميتابه .

مخلصيم زانيار

mashreghi

Member
من تا حالا ازشما این نوع کارها رو ندیده بودم جالب شده . ضمنا من فکر می کنم اگر لوگو و مشخصات شرکت مورد نظر روی طرح بود نظر بچه ها فرق می کرد .

-Angel-

Member
هم جاابه هم قشنگه!
امیدوارم موفق باشی سارا جان!
مخلصیم آنجل!

GFX Master

ممنون بچه ها.

راستی در مورد حرف زانیار باید بگم که اگه دقت کنی اون پاکتای رو زمین تقریبا عقبتر از خود کاراکتر هستن. یعنی اون سایه ای که روشون میبینی سایه خود کاراکتر هستش و اصلا چون اون 2 تا پاکت بین اون 2 تا تخته سنگ قرار گرفته اصلا نوری بهشون نمیرسه ولی یه سایه خیلی کمی بوسیله خود کاراکتر روی پاکتا ایجاد شده.

این طرح برای یه فروشگاه تو کیش بود که البته بیشتر از اینا روش کار شد ولی کار اصلی رو تو خونه نداشتم و اصلش تو شرکت بود. اون خورشید روی لباس کاراکتر هم نشون دهنده جشنواره کیش بود.

hamid ir

Well-Known Member
این دوتا چیه کنار کاراکتره؟
اگه کار نهایی هم بزاری بهتره

MAJOR

Well-Known Member
خیلی جالب شده لذت بردم ولی تو رنگ آمیزی کمی بی دقتی کردی شما با این هنر می تونستی به شکل بعد بدی و اونو زیبا تر کنی متشکرم

Mandana

Active Member
لول سارا تاحالا هنر این مدلی ات رو رو نکرده بودی.خیلی بامزه شدهمنتها همون نمشکلاتی که دوستان گفتن داره اما خود کاراکتر آخر خنده است.ایول
موفق باشی
آبتین جون!

zanyar

Member
ولي اگه فرصت كرديد حتما طرح نهايي رو بزاريد .

راستي يه سوال :
اين كاراكتر هارو از كجا مياريد . ميخوام رو يكيشون كار كنم .

Mandana

Active Member
زانیار جان فکر کنم اسکچ اولیه هم کار خودش باشه.اگه اسکچ آماده خواستی من یه تعداد دارم.از سایتهای مختلف جمع کردم
موفق باشی
آبتین

zanyar

Member
خوب اگه داري بده ديگه آبتين جان .

خيلي ممنون .
راستي آدرس سايتي كه دانلود كردي هم بزار . ممنونم

zanyar

Member
مخصوصا اگه آدم باشه خيلي خوبه .

مثلا همين شخصيت هاي كارتوني كه در آخر خيلي قشنگ ميشن .

mehl2dad

Member
سلام سارا خانم
خیلی قشنگه
کاش منم میتونستم شخصیت خلق کنم اما ...

nima_dsnr

کاربر VIP
کاری ندارم که برای چه کاریه و آیا مناسب اون کار هست یا نه !

ولی اگه اون اسکچ رو با رنگ شدش مقایسه کنی عالی رنگ آمیزی شده.

با ps خالیه دیگه نه ؟؟!! کارت خیلی ایول داره سارا !

MAJOR

Well-Known Member
آبتین بابا اگه داری بزار ما هم استفاده ببریم دیگه یا حد اقل لینک بده یه سری بزنیم ما هم دو سه تا نمونه بزاریم

جدیدترین ارسال ها

بالا