این bmw هه رو به عکس اضافه کردی ؟!؟
درست حدس زدم؟؟؟
اون ماشین سفیده که جلوتره فقط 3 بعدیه
سلام بهزاد جان خوبی .
کار زیبایی شده خسته نباشی .
این ماشین جلوییه بعلاوه ماشین قرمز و آبی و مشکی (سمت چپ) تری دی هستن .
فقط اون ماشین شاستی بلنده تری دی نیست
دیدی ملت چقدر باهوشن
ی ام و که 3دی
دو تا لکسززها رفلکتشون رو هم افتاده و 3دی هستن
شاسی بلند ها واقعی
بنز هم روش رفلکت لکسزز آبی نیوفتاده پلاکش هم یه نظر کوچیک تر از بقییه هست اما میتونه 3ی باشه
اول راجب کامنت اولیت بگم که بهتر بود اینطوری کامنت میزاشتی و حرف یه اجنبی(بهت گفتم چی بهش گفتم)رو تکرار نمیکردی و کامنتت هم مثل بقیه مورد احترام قرار میگرفت اون ندیده و نشنیده میگیرم و یه یادی هم دوباره از اون اجنبی کردم.لکسوز ها و بنز و بی ام ذبلیو سه بعدی
اخه کی دیده رینگ این سه مدل ماشین کنار هم یکی باشه؟
تازه این از اون سینمایی هستش که اداما تو ماشین میشینند فیلم میبینند پس اینایی که سرنشین نداره سه بعدی هستش
اینو نگرفتم چی گفتی.اخه کی دیده رینگ این سه مدل ماشین کنار هم یکی باشه؟
درمورد این هم بگم که خب قرار نیست که همیشه تو ماشین باشن پارک کردن رفتن خوش بگذرونند.تازه این از اون سینمایی هستش که اداما تو ماشین میشینند فیلم میبینند پس اینایی که سرنشین نداره سه بعدی هستش
نه عزیز همش تری دی نیست اگه بود که من الان اینجا نبودم و الان اون ور واسم سرو دست میشکستن.را من این قدر دیر رسیدم بچه ها کلی کامنت گذاشتن؟ بیخیال
تمام ماشین آبجکتن که وارد یه عکس hdri خوب شدن دلیلش هم اینکه که روی این چمن مرطوب هیچ کدوم از تایرها واقعی نشدن یعنی گلی چیزی بهشون نچسبیده.
من منظور 5 تا ماشینی که واضح هست رو می گم در ضمن شیبشون هم نسبت به پرده غلط هست اون ماشین آخریه رو نگاه کنید.دوردورا
البته خیلی هم دیده نمی شه ولی چه رندر خوبی گرفته شده
آومدن cinema driver ؟
فقط ماشین سفیده به این دلیل که فوکوس روی چمن ها نیست و چمن ها جلو تار و بی کیفیت هست ولی ماشین تمیز و خوب
نه!
هر چهار تا یعنی سفید به همون دلیلی که گفتم!
قرمز آبی و مشکی هم سه بعدی است چرا که در قسمت پشت شیشه ها قائدتا باید امتداد نرده های چوبی برای اتومبیل آبی و امتداد نرده های سفید برای اتومبیل قزمز و مشکی وجود داشته باشه که فقط قسمتی رنگ سبز وجود دارد!
فایل پیوستی رو نگاه کن!
قسمت های قرمز زرد رنگ باید در قسمت های قرمز رنگ تکرار شوند!
هر چهار تا یعنی سفید به همون دلیلی که گفتم!
فکر میکنم هر 4 تا ماشین جلو 3d هستن چون حس اینکه دارن به زمین نیرو وارد میکنن رو ندارن
چراغ ماشین سیاه و آبی هم به نظرم مشکل داره
یه سری تغییرات در جهت طبیعی شدن!
البته با اجازه!