.:BehzAd:.
Active Member
قدرت خدا:د
شاسی بلند واقعیه:د
یجا خوندم که حدیثی بود که رد شده ار نظر صحت و سقمش
اونم اینه که رندر خداوند در این صحنه اشکال داشته:د پس ممکنه واقعی مصنوعی و یا بالعکس جلوه کند:د
فکنم اون قرمزه هم جدا از بقیه رندر گرفته شده:د
اما خوب میشد که همون متریالی ک ب اوون عقبیا دادی به جولویی میدادی:-س
خداوند بهترین هنرمندی هسا که تری دی میزنه و رندر هاش هیچ اشکالی نداره این چشمایی ما هست که مشکل داره و اون همه جزئیات رو نمیبینه.
هر چی که تو این صحنه هست یکبار رندر گرفته شده باهم چه تری دی چه اونایی که بودن.
شیدر پردازی این کار از همه کار مهم تر و سخت تر بود رو آماده ها خودم تغییراتی در جهت بهتر کردن انجام دادم.
سلام .
من پست های بچه ها رو نخوندم اگر چیزی رو تکراری گفتم شرمنده .
همونطور که صفحه قبل گفتم همه ماشین ها به غیر از اون شاسی بلنده تری دی هست .
دلایلش هم
ماشین های دیگه نسبت به اون شاسی بلنده تر و تازه تر و تمیز تر و حس سه بعدی و البته کیفیت بیشتری دارن .
رفلکس شاسی بلند واقعی تر هست با نور مچ هست . از شیشه ها هم میشه تفاوت رو احساس کرد
تایر همه ماشین ها به غیر از اون شاسی بلنده به واقعیت نمی خوره . تر و تازه و متریالی به نظر می رسن (گیر نده دیگه )
اون ماشین مشکی چپ چپه که از روی چراغش میشه فهمید سه بعدی هست
اون ماشین هایی که سه بعدی هست قالپاقاشون یکی هست ؟
اینای که ترو تازه تر و تمیز تر هستن تازه از کارواش اومدن و جدایی اون نو نو هستن تازه از نمایشگاه اومدن اینجا پارک کردن.
در مورد شیشه که همون طور که مدل فرق میکنه جنش شیشه ضریب شکست رنگ و همه خصوصیات اون فرق میکنه رفلکت هم کاستیک همه ماشین ها در یک جهت هست به غیر از یکی
تایر شاسی بلنده هم چیزی ازش معلوم نیست که
در کل ممنون از کامنت خوبت عماد جان
سلام
من اين کامنتو می خواستم جلوتر بدم ولی اينترنت قطع شد بعد اون هم وقت نکردم...
به نظر من 2تا لکسوس و بنز و بی ام و مدل هستند:
يکی از دليلاش يکی از دوستان تو عکسی که پيوست کرده بودن (شيشه ها) نشون دادن
يکی ديگه رنگ خود شيشه هاس
دليل بعدی چرخش رينگاش، يعنی هم تو بی ام و هم تو بنز تابلوإ که مثلا رينگ جلو به عقب فقط کپی شده و هيچ چرخشی نسبت به رينگ جلو نداره
يه دليل ديگه بازتاب ماشين لکسوس مشکيه رو ماشين بغليش...
دليل ديگم اينه که با وجود اينکه رنگ بنز قرمز جيغ هست ولی بازتابش رو ماشين شاسی بلند نيوفتاده
و اينکه اندازه ماشين بی ام و به نظرم يکم غير واقعی هست و بايد بزرگتر بشه
يه دليل ديگه هم الآن به ذهنم رسيد، به نظرم انتخاب خود ماشينا يکم تابلوإ می کنه که کدوم ماشين مدله کدوم نيست، اين همه ماشين، چرا -مثلا- پژو 207 چيزی کنار اينا نذاشتی؟ مدل های ماشينای معمولی هم هست تو اينترنت...
در مورد شیشه که صحبت کردم
رینگ ها هم مثل هم هستن نمیشه که یکیش نسبت به اون یکی چرخیده تر باشه در حد مکیرون هم همچین چیزی انفاق نمافته اونم تو این مدل ماشین ها جای پیچ که ثابت تو رینگ و لاستیک ها و اگه هر چهار تا رو روی هم قرار بدی سوارخ ها دقیقا در یک راستا قرار مگیرن و قتی هم یه به ماشین وصل شدن وضعیتشون با هم یکی بوده و چرخش نداشتن.
در مورد بازتاب برو مقدار بازتاب این مدل ماشین ها رو ببین بعد خودت دستت میاد من تو یه بنز قزمز خودم رو مثل یه آینه دیدم.
در مورد مدل ماشین ها شما بنز و لکسوز مشکی رو به من بده واقعا نیاز دارمشون.
یه تشکر هم از شما نکات خوبی رو گفتید
سلام.چه جانوری هستی تو بهزاد! خوبی؟ چه خبر؟ کار خیلی قشنگی شده
خیلی قشنگ در آوردی.
پرسپکتیو زاویه دوربین هم خوانی نور و صحنه همه چی خوب شده.
اما رفلکت توی شیشه زیاد واقعی به نظر نمیاد
در کل عالی شده.موفق باشی
سلام خوبی عارف جان؟
این که چیزی نیست کارای خیلی بهتری هم هست که قطعا نشونت خواهم داد.
ممنون از نظرت و در مورد شیشه آره راست میگی ولی این یه نوع خفن از شیشه تو وی ری هست یعنی اگه مثل الان از بیرون بهش نگاه کنی رفلکسی هست ولی اگه بری داخل بیرون رو میبینی و رفلکتی رو دیگه نداری البته باید چند جای دیگه هم تست کنم تا مطمئن مطمئن بشم.
منم برات آرزوی موفقیت میکنم.
بابا به چالش کشووووون حال کردم آفریننننن
اگه می گفتی حیاط کارواشه می تونستم باور کنم همشون عکسه ! حال پیدا کنید پرتقال را !
ممنون از نظرتون
موفق باشی