Car Accident

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
رندرتست چهارم

سلام. ببخشید دوستان، من یه مشکلی داشتم این چند روزه اساسی درگیر حل کردنش بودم برای همین نمی رسیدم روی این کارم وقت بذارم. بالاخره اون مشکل حل شد و وقت کردم باز یه سری به کارم بزنم.
مشکلی اصلیم برای ادامه کار این بود که ادغام حرکت اصلی ماشین و اون ملق زدنه بعد از واژگونیش امکان پذیر نبود برام. برای همین مجبور شدم دوباره ماشین رو با استفاده از سیستمه دینامیک Cinema 4D به طور کامل ریگش کنم. توی تستای قبل کل ماشین یه جسم سخت بود که دینامیک به اون اعمال میشد. اما الان دیگه لاستیک ها هم خودشون دارای سیستم دینامیکی جداگانه و واقعی هستن و حرکت دورانی لاستیک ها الان نیروی به وجود آورنده ی حرکته ماشینه. اینطوری تونستم حرکت طبیعیه ماشین، واژگونی و ملق خوردن ماشین رو با هم دیگه ادغام و به صورت یه حرکت یکپارچه در بیارم. با این ریگی که الان روی کار انجام دادم دستم برای بعضی کارا بازتر شده و شاید بتونم نتیجه ی جالب تری از کار بدست بیارم.
خب توی این تست با استفاده از این ریگی که انجام دادم یه تسته جدید زدم و حرکت اصلی رو در آوردم. الانم می خوام برم برای ایجاد جزئیات کار مثل شکستن شیشه ها و فرو رفتن بدنه ی ماشین.

attachment.php

بازم ممنون از همه ی بچه هایی که کار رو دیدن. خوشحال می شم از انتقادها.
موفق باشید و سربلند. :rose:

پیوست ها

• Car Dynamic Rig 007-01.jpg
    Car Dynamic Rig 007-01.jpg
    23.9 کیلوبایت · بازدیدها: 136
  • Car Dynamic Rig 007-01.rar
    745.6 کیلوبایت · بازدیدها: 500

*farshid*

کاربر VIP
خیلی خوب شده امین جان
شیشه ها رو خوب ترکوندی
متریالشم خوبه
زودزود کار کن
منتظریم

.:. soroosh .:.

Active Member
امین جان خیلی بهتر شد حرکتش و خوشحالم که کار را اصولی جلو میبری و با حوصله.
به نظرم اگه یه کمی وزن ماشین بیشتر بشه و زمان برخورد با زمین سنگینی بیشتری حس بشه شاید حرکت ماشین بعد از برخورد با زمین هم طبیعی تر بشه.
موفق باشی و منتظر ادامه کارت هستم .

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
امین واسه کار فاینال یادت باشه چرخ ها رو کمی بیرون بیاری
گویا بد ریگ شده...
موفق باشی

Amin 4D

ماشین به سمت دوربین بیاد بهتره.

ممنون عارف جان که کارو دیدی و نظر دادی. :rose:
اون نما هم رندر داشتم ازش ولی اینو گذاشتم توی پستم :green:

خیلی خوب شده امین جان
شیشه ها رو خوب ترکوندی
متریالشم خوبه
زودزود کار کن
منتظریم

مرسی فرشید جان که سر زدی و نظر دادی. :rose:
فعلا که اصلا اعصاب کار نداریم ایشاا... بهتر شدیم روش کار می کنیم. :cry:
زیاد منتظر نباش، به ما عتباری نیست اصلا :lol:

امین جان خیلی بهتر شد حرکتش و خوشحالم که کار را اصولی جلو میبری و با حوصله.
به نظرم اگه یه کمی وزن ماشین بیشتر بشه و زمان برخورد با زمین سنگینی بیشتری حس بشه شاید حرکت ماشین بعد از برخورد با زمین هم طبیعی تر بشه.
موفق باشی و منتظر ادامه کارت هستم .

مرسی سروش جان. :rose:
در مورد وزن هم فکر کنم نظرت درسته. مرسی به خاطره دقتت. :rose:

امین واسه کار فاینال یادت باشه چرخ ها رو کمی بیرون بیاری
گویا بد ریگ شده...
موفق باشی

چشم هادی جان. آره اولین بار از این روش برای ریگ ماشین استفاده می کنم. کم کم اصلاحش می کنم و این مشکلاتشم رفع می کنم.

مرسی از همه ی دوستان به خاطر سر زدن به کار و نظر دادن.
موفق بایشد و سربلند.

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام امین جان

واقعا پیشرفت کرده این کار جای تبریک داره . من فایلهای قبلی رو که گذاشته بودی رو هم نگه داشتم و کنار هم میذارم تا ببینم چقدر پیشرفت میکنه :paint:
نکات خوبی رو بچه ها گفتند ،همونطور که سورش گفت فکر میکنم اگر وزنش بیشتر باشه و از طرفی سرعتش بیشتر ، خیلی جالبتر بشه . به گفته عارف اگر زاویه دوربین در جهت مسیر واژگونی ماشین باشه این حس افتادن رو بهتر منتقل خواهد کرد .
حرکتهای ریزی به دوربین دادی که باعث بهتر منتقل شدن این حس شده و اگر این دوربین در کنار جای افتادن ماشین باشه و از این واژگونی تاثیر بگیره که بسیار جالبتر هم خواهد بود .
از حرکات لاستیکها خیلی خوشم اومد ، طبیعی شده .
میگم امین کاش ماشین من آماده بود تا روی این ماشین کارهاتو انجام میدادی ، فکر کنم کار جالبی میشد .

موفق باشی :rose:

Amin 4D

سلام امین جان

واقعا پیشرفت کرده این کار جای تبریک داره . من فایلهای قبلی رو که گذاشته بودی رو هم نگه داشتم و کنار هم میذارم تا ببینم چقدر پیشرفت میکنه :paint:
نکات خوبی رو بچه ها گفتند ،همونطور که سورش گفت فکر میکنم اگر وزنش بیشتر باشه و از طرفی سرعتش بیشتر ، خیلی جالبتر بشه . به گفته عارف اگر زاویه دوربین در جهت مسیر واژگونی ماشین باشه این حس افتادن رو بهتر منتقل خواهد کرد .
حرکتهای ریزی به دوربین دادی که باعث بهتر منتقل شدن این حس شده و اگر این دوربین در کنار جای افتادن ماشین باشه و از این واژگونی تاثیر بگیره که بسیار جالبتر هم خواهد بود .
از حرکات لاستیکها خیلی خوشم اومد ، طبیعی شده .
میگم امین کاش ماشین من آماده بود تا روی این ماشین کارهاتو انجام میدادی ، فکر کنم کار جالبی میشد .

موفق باشی :rose:

ممنون پژمان جان، ایول، کار خوبی می کنی، :green:
آره خبف منم کارو گذاشتم اینجا برای همین دیگه، دوستان نکات خوبی رو می گن که من فراموش کردم توی کارم لحاظشون کنم و اینطوری یه تذکری داده می شه بهم و سعی می کنم مشکلات کارو برطرف کنم.
حرکته دوربین هم سعی می کنم در انتها از یکی از دوستان که کار با دوربینش عالیه کمک بگیرم، البته بعد از نهایی شدنه کار :green:
ایول، فکر خوبیه. :green: ماشینت مدلش که آمادست :green: بقیه ی چیزهاشم که فعلا توی این جور سیمولیت ها و شبیه سازی ها زیاد مهم نیست، آخه اصل حرکت رو یه پروکسی و آبجکت ثانویه صورت می گیره و بعد حرکت به آبجکت های پولی و اصلی انتقال داده می شه. اینطوری می تونیم آبجکت اصلی رو توی آخرین مرحله ی کار هم عوض کنیم و آبجکت تکمیل شده ی نهایی رو بذاریم. :green: در هر صورت که ما از کار گروهی بسی خوشحال می شویم. :green:

vfxproducer

New Member
سلام امین جان
کارت رو دیدم خیلی باحال بود - اما اگه از کرفت استفاده میکردی شتاب و ترمز رئال و کمک فنر های خوبی رو میتونستی نشون بدی :rose:

Farrokh

Active Member
آخریه رو دوست داشتم اما بدیش به اینه که ملق زدن ها توی بک گراند رخ می ده و هر چی روی دیتیل هاش کار کنی بازم خودشونو نشون نمی دن

موفق باشی مدیر جان :rose:

Amin 4D

سلام امین جان
کارت رو دیدم خیلی باحال بود - اما اگه از کرفت استفاده میکردی شتاب و ترمز رئال و کمک فنر های خوبی رو میتونستی نشون بدی :rose:

ممنون امیرجان که کارو دیدی و نظر دادی. آره، احتمالا برای کار نهایی از کرافت هم استفاده می کنم. البته یه مشکلایی هم هست، مثلا اینکه کرافت قابلیته پریدن از روی یه جسم یا همچین چیزی رو نداره، یا اینکه نمی شه تصادف رو باهاش شبیه سازی کرد و فقط می شه باهاش حرکت طبیعیه ماشین رو باهاش در آورد، که منم خب، سعی می کنم برای اون قسمتایی از کار که حرکت ماشین نرمال و طبیعیه از کرافت استفاده کنم اما برای بقیه ی قسمت ها که ماشین دچار صانحه می شه و از حرکت عادی خارج می شه با سیستم دینامیکیه خود Cinema 4D ریگش می کنم و سعی می کنم یه حرکت طبیعی و خوب در بیارم.

آخریه رو دوست داشتم اما بدیش به اینه که ملق زدن ها توی بک گراند رخ می ده و هر چی روی دیتیل هاش کار کنی بازم خودشونو نشون نمی دن

موفق باشی مدیر جان :rose:

ممنون فرخ جان، من دقیق متوجه نشدم منظورتو :green: مشکلش چیه الان؟ چی کار کنم برای حلش؟
شما هم موفق و پیروز باشی همیشه فرخ جان.

vfxproducer

New Member
امین عزیزم سلام
مرسی از جوابت راستشو بخوای منم با کرفت این مشکل و تو مایا داشتم که بیخیالش شدم ولی تونسته بودم پرش رو باهاش در بیارمااااا
ریگ دوچرخشو من از همه بیشتر دوست دارم :green:

Amin 4D

رندرتست پنجم

سلام به همگی.
سال نو همگی مبارک باشه، سال خوبی رو برای یکایکتون آرزومندم. :rose:

attachment.php

توی تعطیلیای نوروز بالاخره وقت شد باز بشینم پای تستم. سعی کردم روی جزئیات ریزش کار کنم. مثل شکستن آینه ها، قسمت های بین سقف و در، جلوپنجره و چراغ های کوچیک راهنماش. علاوه بر اون فرورفتن سقف رو به صورت ساده هم به کار اضافه کردم. این دفعه یه کم وقت گذاشتم روی متریال و رندر کار. ماشین رو روی یه بگگراند مناسب ( البته از نظر خودم مناسب :green: ) رندر کردم تا جالب تر به نظر برسه کمی.
توی این تست خیلی با مقادیر پارامترهای مثل اصطکاک و جاذبه و سرعت ماشین کار کردم تا وزن ماشین درست از آب در بیاد. از نظر خودم خوب شد. برای همین گذاشتم تا دوستان هم ببینن و اگه مشکلی داشت بگن بهم.
از دوستانی هم که با UV و تکسچرینگ کار کردن یه سوال داشتم. برای اینکه بتونم بعد از برخورد رنگ بدنه رو دارای خراش و خرابی کنم چی کار باید بکنم؟؟ :-?

پیوست ها

• NEW BMW P03-01.jpg
    NEW BMW P03-01.jpg
    107 کیلوبایت · بازدیدها: 156
  • NEW BMW P03-01.rar
    754.8 کیلوبایت · بازدیدها: 739

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
خوب شده در کل

تنها اشکالش میتونه این باشه که وقتی به حالت نرمالش بر میگرده زیادی سر میخوره

بکگراند هم خوب شده...
واسه کمپوزیت یه کم موشن بلار بده به حرکتت و به کل رندرت یه مقدار رنگ زرد فیلتر کن ببین چطوری میشه . بکگراند خوبه /

در مورد متریال

به UV ربطی نداره

تو به راحتی میتونی با مپ composite که تو مکس وجود داره این کار رو انجام بدی
ازت یه متریال base میگیره که اینجا متریال همون متریال بدنه هست
و کانال های دیگه واسه کمپوزیت کردن بهت میده
تو یه متریال کثیف به یکی از این کانال ها میدی و میتونی طبق بازه زمانی متریال رو تبدیل کنی

موفق باشی

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
خيلي جالب شده
جالب تر هم ميشه
كارتون عاليه امين جان
يه راننده بزار كه بتونه ببينه اين مانع رو و فرمونو بچرخونه كه به راهش ادامه بده دردسر هم نكشي :دي (شوخي)

خيلي قشنگ شده
منتظر ادامه كار هستم

*farshid*

کاربر VIP
نههههه
خوشمان آمد
بهت توصیه میکنم ترشیجات مصرف نکنی

:green:

خیلی خوشم اومد
چون فعلا تو مرحله تسته نمیشه از همهچیزش ایراد گرفت
ادامه بده ببینیم بلاخره میتونی ماشینو منهدم کنی یا نه

وزن ماشین خیلی خوب بخ نظر میاد
ولی آخرش که ماشین صاف میشه چرخاش ریپ میزنه

به نظرم یه بکگراند که با لتز تله ازش عکاسی شده باشه واسه این کار مناسبتره
اینجوری میتونی لنز تله استفاده کنی (خیلی تله مثلا 120)
در این حالت ماشین که سوژه ی اصلیه بیشتر به چشم میاد و رندرشم ارتیستیکتر میشه

من به شخصه از لنز تله خیلی خوشم

موفخخخخ بباشی
عیدتم مبارک

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
امین جان با اجازه یه چند تا نکته بگم .
اول ماشیم مثه یه ژیمناستیک کار ( فرانت میزنه ) میچرخه . ولی تو واقعیت اگه ماشین برخورد یا استحکاک نداشته یاشه اصلا ملق نمیزنه
ولی در کل خعلی طبیعیه 90%
بعد چو سابقم تو این ضمینه ها زیاده میگمها( زیاد نزدیک بوده بمیرم ) بعد از این جور حادثه ها چند تا رکن اتفاق میفته :
دیگه خبری از رنگ متالیک ماشین نیست و کل ماشین پر از خط و خش و کل بدمه مات مات میشه .
کم کم شاسی ماشین جا میخوره وگرنه حد اقل رینگ و لاستیک ها از جاشون در نیان ناک اوت میشن و 40 40 درجه خم
شیشه تو این تصادف ها نمیشکنه : یا ترک میخوره یا پودر میشه
تو تصادف مدل شما چراغ جلو تو صندق عقب پیدا میشه و کاپوتم شبیه قلب میشه ، سپر خلو هم باید 120 متر دور تر پیدا بشه
خط و خش هم رو زمین ننداختی( ما یه تصادف کردیم 6 ماه بعد از همونجا رد شدیم هنوز جاش رو زمین مونده بود )
سقف و اینا هم انگار نه انگار ( مثه ماشین اسباب بازی بچه ها که هرچی میکوبیش به دیوار هیچیش نمیشه )

در کل بازم میگم عالی شده .
فقط رنگ ماشین هم نزار سفید باشه ( زیبایی کار رو کم میکنه ، فکر کنم آلبالویی یا زرد خوب باشه )
کف ماشین هم صاف نیست .
لحضه برخورد و ملق زدن ماشین یه لرزش هم به دوربین بده

ممنون :rose:

Farrokh

Active Member
منظورم همین زاویه دوربینی بود که خودت انتخاب کردی
:d

خیلی خوب شده
منم به نظرم آخرش زیاد لیز می خوره

یه ایمیل دارم که به صورت پیاپی از یه تویوتا لند کروز که توی دبی داره از تپه های شنی می زنه می ره بالا عکس گرفته اونم در حال چپ شدن
فکر کنم ممکنه به دردت بخوره
اگه می خوایش بهم بگو برات به چه ایمیلی فرواردش کنم (با پیغام خصوصی لطفا ):green:

Amin 4D

خوب شده در کل

تنها اشکالش میتونه این باشه که وقتی به حالت نرمالش بر میگرده زیادی سر میخوره

بکگراند هم خوب شده...
واسه کمپوزیت یه کم موشن بلار بده به حرکتت و به کل رندرت یه مقدار رنگ زرد فیلتر کن ببین چطوری میشه . بکگراند خوبه /

در مورد متریال

به UV ربطی نداره

تو به راحتی میتونی با مپ composite که تو مکس وجود داره این کار رو انجام بدی
ازت یه متریال base میگیره که اینجا متریال همون متریال بدنه هست
و کانال های دیگه واسه کمپوزیت کردن بهت میده
تو یه متریال کثیف به یکی از این کانال ها میدی و میتونی طبق بازه زمانی متریال رو تبدیل کنی

موفق باشی

ممنون هادی جان. من خودم از اون قسمت حرکتش خوشم اومد اخه. ولی حالا که نظر همه اینه که جالب نشده باید اصلاحش کنم.
در مورد رندر هم آره حرفات درسته، باید روش بیشتر کار کنم. مرسی.
برای انیمیت کردن متریال، آره این قابلیت هست توی Cinema 4D. فقط می خواستم بدونم که آیا باید تکسچر بسازم برای اون قسمت هایی که می خوام رنگشون و خراب کنم یا نه همین طوری بدون UV و تکسچر هم می تونم این کارو انجام بدم. :green:
بازم ممنون هادی جان. لطف کردی نظر دادی. :rose:

سلام
خيلي جالب شده
جالب تر هم ميشه
كارتون عاليه امين جان
يه راننده بزار كه بتونه ببينه اين مانع رو و فرمونو بچرخونه كه به راهش ادامه بده دردسر هم نكشي :دي (شوخي)

خيلي قشنگ شده
منتظر ادامه كار هستم

ممنون. شما جالب می بینید.
حتما، حالا یه آگهی زدم توی روزنامه واسه راننده اش :lol: هر وقت یه راننده ی خوب و متعهد رو پیدا کردم می شونمش توی ماشین. :green:
مرسی بازم.

منظورم همین زاویه دوربینی بود که خودت انتخاب کردی
:d

خیلی خوب شده
منم به نظرم آخرش زیاد لیز می خوره

یه ایمیل دارم که به صورت پیاپی از یه تویوتا لند کروز که توی دبی داره از تپه های شنی می زنه می ره بالا عکس گرفته اونم در حال چپ شدن
فکر کنم ممکنه به دردت بخوره
اگه می خوایش بهم بگو برات به چه ایمیلی فرواردش کنم (با پیغام خصوصی لطفا ):green:

مرسی فرخ جان. در مورد لیز خوردن هم آره انگاری یه کم زیاده روی کردم. :green:
پ.خ نمودیم. :green:

Amin 4D

نههههه
خوشمان آمد
بهت توصیه میکنم ترشیجات مصرف نکنی

:green:

خیلی خوشم اومد
چون فعلا تو مرحله تسته نمیشه از همهچیزش ایراد گرفت
ادامه بده ببینیم بلاخره میتونی ماشینو منهدم کنی یا نه

وزن ماشین خیلی خوب بخ نظر میاد
ولی آخرش که ماشین صاف میشه چرخاش ریپ میزنه

به نظرم یه بکگراند که با لتز تله ازش عکاسی شده باشه واسه این کار مناسبتره
اینجوری میتونی لنز تله استفاده کنی (خیلی تله مثلا 120)
در این حالت ماشین که سوژه ی اصلیه بیشتر به چشم میاد و رندرشم ارتیستیکتر میشه

من به شخصه از لنز تله خیلی خوشم

موفخخخخ بباشی
عیدتم مبارک

مرسی فرشید جان. شرمنده می کنی ما رو ها. :green:
ترشیجات هم سعی می کنیم مصرف نکنیم پس :lol: یعنی تاثیر هم داره؟؟ :shock:
بابا شما از هرچیش می خوای ایراد بگیر، اصلا برای همین گذاشتم اینجا که ازش ایراد بگیرن دوستانی مثل شما. :green:
این یه تسته فرشید جون. برای کار اصلی روی عکس کامپوزیت نمیکنم ماشین رو. خودمون می ریم فیلم برداری می کنیم از یه جاده ی خوب و ترتمیز. :green: اون طوری جالب تر می شه. ولی ممنون بابت نظرت. فقط یه چیزی من از عکاسی هیچ چی نمی دونم :wink: این لنز تله که می گی چی هست حالا؟ :lol:
ممنون بازم فرشید جون. عید شما هم بسی مبارک باشه. :rose:

امین جان با اجازه یه چند تا نکته بگم .
اول ماشیم مثه یه ژیمناستیک کار ( فرانت میزنه ) میچرخه . ولی تو واقعیت اگه ماشین برخورد یا استحکاک نداشته یاشه اصلا ملق نمیزنه
ولی در کل خعلی طبیعیه 90%
بعد چو سابقم تو این ضمینه ها زیاده میگمها( زیاد نزدیک بوده بمیرم ) بعد از این جور حادثه ها چند تا رکن اتفاق میفته :
دیگه خبری از رنگ متالیک ماشین نیست و کل ماشین پر از خط و خش و کل بدمه مات مات میشه .
کم کم شاسی ماشین جا میخوره وگرنه حد اقل رینگ و لاستیک ها از جاشون در نیان ناک اوت میشن و 40 40 درجه خم
شیشه تو این تصادف ها نمیشکنه : یا ترک میخوره یا پودر میشه
تو تصادف مدل شما چراغ جلو تو صندق عقب پیدا میشه و کاپوتم شبیه قلب میشه ، سپر خلو هم باید 120 متر دور تر پیدا بشه
خط و خش هم رو زمین ننداختی( ما یه تصادف کردیم 6 ماه بعد از همونجا رد شدیم هنوز جاش رو زمین مونده بود )
سقف و اینا هم انگار نه انگار ( مثه ماشین اسباب بازی بچه ها که هرچی میکوبیش به دیوار هیچیش نمیشه )

در کل بازم میگم عالی شده .
فقط رنگ ماشین هم نزار سفید باشه ( زیبایی کار رو کم میکنه ، فکر کنم آلبالویی یا زرد خوب باشه )
کف ماشین هم صاف نیست .
لحضه برخورد و ملق زدن ماشین یه لرزش هم به دوربین بده

ممنون :rose:

مرسی مهدی جان که کار و دیدی و نظر دادی :rose:
خب اصطکاک داره دیگه. ملق زدنش هم جونه خودم دست من نبود. من ریگش کردک و به لاستیکاش سرعت دادم، خودش بعد از برخورد به اون مانع یه ملقای کوچولویی زد. ما هم با یه کم تنظیمات و یه Wind ملق هاشو بیشتر کردیم شد این. :green:
نــــــــــــــــه، جددی می گی؟؟ بابا پس این یارو عزرائیله هم دنبالته ها :green:
در مورد رنگ آره، راست می گی انگار. من چون تا حالا اصلا تجربه نداشتم این مشکل پیش اومد دیگه.
در مورد شاسی که فکر نکنم خمش کنم، اما لاستیکش و خودم یه باری از جاشون در آوردم خوب هم شد به نظرم. اما توی این تست حواسم نبود این کارو بکنم باز.
در مورد شیشه هم مرسی. نکته ی خوبی رو گفتی. شاید زدیم پودرش کردیم. :green:
کاپوت و درها رو هم خودم میخواستم از جاشون کنده بشن. اما مشکل اینجاست که این مدلی که من از BMW دارم مدل کاملی نیست. یعنی متعلقات و موتور و این جور چیزا رو نداره. و من اگه کاپوتش رو بکنم هیچی اون زیر نیست. برای همینه دیگه. :green: ولی در مورد سپر، ایول که گفتی. روش وقت می ذارم. باید جالب بشه کنده شدنش.
در مورد زمین هم، راست گفتی. باید این کارو هم بکنم. ولی در مورد سقف باید بگم که سقف که فرو رفت. فقط چون من صاف فرو بردمش پایین و شیشه ها رو هم با فرو رفتن سقف نشکستم انگاری معلوم نیست اصلا.
در مورد رنگ هم چشم. خودم آلبالویی رو بیشتر دوست دارم. شاید رندر نهایی هم آلبالوییش کنم.
در مورد لرزش دوربین هم چون بک گراند یه عکسه این کارو نکردم فعلا. بعدن که فیلم داری کردیم از یه جاده همون لرزش های طبیعی که دوربین داره فکر کنم کارو زیبا تر کنه. :green:
بازم ممنون مهدی جان که وقت گذاشتی و نقد کردی کار و و مشکلاتش و گفتی. ایشاا... بتونم توی تستای بعدی اون رو اعمال کنم.

بازم مرسی از همه ی دوستانی که کار و دیدن و نظر دادن. :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا