تنها مشکلی که داره اینه که ریگ نیس و کمک فنراش کار نمیکنه..
وقتی هم برخورد میکنه به زمین چرخها باید بره توی گلگیر بازی بازی کنه... اینا به خاطر اینه که ریگ نیس
میتونستی دستی هم چرخ ها رو انیمیت کنی... آسونه برات
موفق باشی
نه
من با پلاگین ری فایر اون جایی که ماشین قراره پشتک بزنه زیرش یه بمب گذاشتم با شعاع و فشار زیاد که به فرض این بمب از فریم فلان اکتیو بشه و ماشین رو چپه کنه :دی
بعدش یه چیز نازی که ریفایر داره physic هست که انصافا دقیق و بهتر از راکتور مکس عمل میکنه
پس چی شد؟
قبل از اون حرکت پشتک بارو ... اومدم با پلاگین کرافت ماشین رو هر جوری که دوست داشتم ریگ کردم و حرکت دادم و حرکتش رو به عنوان کلید به مکس معرفی کردم نه به عنوان حرکتی که پلاگینی باشه ینی کاری کردم که اگه پلاگین نداشته باشی رو مکست بتونی این حرکت ماشین رو داشته باشی
خلاصه اینجوریا...
کاش چند نفر با هم جمع میشدیم یه حرکت در حد God انجام میدادیم ...
خدا وکیلی وقت ندارم و گرنه بدجور پام...
حالا ....
ببینیم داش امین دست تنها چه میکنه... دوست دارم کارتو ببینم...
یا علی
این یکی بهتره ولی مشکلات قبلیو داره هنوز؛ باز میشه گفت یه انفجار میخاد
سلام امین جان ، ایول کارت عالیه
راستش در مقابل بچه ها که همه استادن من چیز زیادی نمیگم و بیشتر مشکلات رو گفتن ،فقط این تست دومتو با دقت نگاه کردم آخرش که ماشین کامل از پش وارونه میشه آخر آخرش زیاد طبیعی نیست ،خودت یه چند بار با دقت نگاش کن حالا شاید چشم من بد دیده.
اگه کمکی از دست من براومد بگو در خدمتم.
موفق باشی.
با سلام.خوبی؟ امین من راستش با سینما کار نکردم اما با مکس پلاگینهایی هست که میشه برای ماشین شاسی تعریف کرد.1 دونه بود madcarکه فکر نکنم برای مکس های جدید اومده باشه.من شنیدم سینما توی بحث فیزیک خیلی قوی هست.
کارت سیولیت خوبی شده اما یه مقدار روی فیزیک اطراف کار کن.مثلا وقتی فیزیک قوی هست میتونی گل یا آب یا شکستن دیواری چیزی رو شبیه سازی کنی.من تو رندرینگ و این داستانا چیزایی میدونم اما انیمیشن متاسفانه زیاد تبحر ندارم.یعنی اصلا ندارم!!
کارت خوبه.اما فقط تست هست.پتانسیل کار بزرگ رو داره.حالا کار کن ببینیم چه میشه.!
سلام
خیلی زیبا شده تست دوم عالی شده فقط دفعه ی اول زیادی از زمین بلند میشه و مانع روهم بزار تا بشه بهتر نظر داد
این یکی واقعا خوب شده، به خصوص طبیعی بودنش.
چون ماشین محکم به زمین برخورد میکنه، باید شیشه کاملا خورد بشه.
منتظر ادامه هستیم.
موفق باشی.
خوبه
به نظرم اگه کل شیشه خورد نشه طبیعی تره .
مثلا بعضی تیکه ها ترک بخورند ولی هنوز به بدنه چسبیده باشن .
واینکه شیشه ماشین فک نکنم اینقدر ریز ریز شه .
نیدونم :
مث این
داری خوب پیش میری
همینطوری اگه پیش بری و همه حرکت هاش را در بیاری با جزئیات در نهایت خیلی عالی میشه امین جان.
فقط من با حرکت ها ی ماشین بعد از برخورد با زمین مشکل دارم.
این ماشین با این سرعت که حرکت میکنه و از رو زمین بلند میشه بعدش باید حداقل ۲ یا ۳ دور بچرخه. اما این سریع ثابت میشه از یک طرف! نمیدونم شاید وزن ماشین را درست در نیاوردی یا جاذبه زمینت زیاده یا ... و یا اینکه من اشتباه میکنم.
منتظر ادامه کارت هستم . موفق باشی
ای بابا ما که کاری نکردیم...
در حد تست بود
ایشاالله که توپ میشه کارت...
موفق باشی
درود
امین جان اون عکسی که دوست عزیز برای خرد شدن شیشه های گذاشته با کار شما فرق میکنه، چون ماشین محکم به زمین برخورد میکنه باید شیشه های خرد بشه اما نه همه شیشه ها، فقط اون دو قسمتش که اول به زمین برخورد میکنه، مابقی قسمت ها مثل اون عکس باشه خوبه. من معمولا تو فیلم ها دیدم به این شکله.
منتظر ادامه هستیم
موفق باشی.