سلام به همه دوستان 3دی کار........
خدائیش کارا داره حرفه ای تر میشه که هدفمون هم همینه . . . . آقا احسان آخه برادر من ! نمیگی قلبمون ضعیفه ، باتریش چینیه. و . . . با این عکسی که گذاشتی امروز فردا کار دستمون میدیا
بگذریم _ این آخرین کارمه راستی احسان جان ببین مشکل پرده رو هم حل کردم <<
مخلص همه 3دی کارای عزیزم هستیم
خدائیش کارا داره حرفه ای تر میشه که هدفمون هم همینه . . . . آقا احسان آخه برادر من ! نمیگی قلبمون ضعیفه ، باتریش چینیه. و . . . با این عکسی که گذاشتی امروز فردا کار دستمون میدیا
بچه ها تو رو خدا دیگه ماشین درست نکنید.
کارا همه تجاری شده.
اگه میبینید من هیچ نقشی ندارم باور کنید وقت نمی کنم پای 3dmax بشینم و فقط به امید دیدن کارای شما میام.
در مورد اون کامیونی که ساختی خودتم یه چیز و خوب میدونی پس صداشو در نیار.
اين پرده اي كه من زدم خيلي ناجوره.......!!! كي ميتونه كمكم كنه يه متريال درست و حسابي به پرده بدم؟؟
خيلي ممنون ميشم اگه كمك كنين
fanous جان فکر کنم از نورهای photometric استفاده کنی جواب بدن.نورهای skylight ویا sunlight هم کاربردشون مشابه هم راحت.برای صحنه های خیلی خیلی بزرگ هم میتونی از vray proxy استفاده کنی.
fanous: حرفهای آقای deadmaker درسته. باید از نورهای photometric استفاده کنید برای اینکار. در ضمن اطلاعات اون نور رو هم از سایت خاصی داونلود کنید. دعا کنید یکسری کارهام تموم بشه فرصت کنم واستون یک آموزش در این مورد بزارم! در مورد اون آدمکی هم که تو کارام بود باید بگم که حجم فایلش زیاد بود نتونستم واستون آپ کنم. شرمنده ام.
hoda kamalian: این سایت در حال ارتقا از یک ورژن به ورژن دیگه هست و تقریبا تا دو سه روز دیگه هک تشکر هم اضافه میشه.