■ گالری آثار اعضاء و هنرمندان سه بعدی ■

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Fanous

Well-Known Member
کسی درباره ی این کار نظری نداره ؟

سلام . راستش من زیاد توی مکس وارد نیستم ، ولی خیلی خوب حالت توپ رو ایجاد کردین . مطمئنا اگه بهش متریال میدادین و یه رندر قشنگ هم ازش می گرفتین بچه ها نظرات بیشتری در مورد کارتون مینوشتن . حالا ما منتظر رندر نهایی شماییم .
تا بعد ...

Fanous

Well-Known Member
خوشحال میشم نظر دوستان رو در مورد این کار بدونم.:)
MP11.JPG

سلام . خیلی قشنگ شده . فقط می خواستم بدونم اون نوشته ها و علائم آبی رنگ رو هم درست کردی یا اینکه عکسه !؟
موفق باشی .

سلام . راستش من زیاد توی مکس وارد نیستم ، ولی خیلی خوب حالت توپ رو ایجاد کردین . مطمئنا اگه بهش متریال میدادین و یه رندر قشنگ هم ازش می گرفتین بچه ها نظرات بیشتری در مورد کارتون مینوشتن . حالا ما منتظر رندر نهایی شماییم .
تا بعد ...

سلام .... چشم ... مممنون

سلام به همگی و خیلی ممنون از نظرات سازندتون .
در واقع این دومین کار من با v-ray هستش ، کار اولم یه زیرزمین بود که می خواستم یه جورایی dijital art رو با dark art مخلوط کنم و یه سناریو هم توی ذهنم داشتم . ولی از اونجایی که توی مکس در حد جلبک هستم :) بی خیالش شدم . و در واقع این دومین کارم با v-ray هست . این کار هم مربوط میشه به سفارش یکی از دوستان . البته سفارش طراحی یه ساختمان مسکونی - تجاری بود ، هم معماری و هم سازش . من می خواستم با این کار غافلگیرش کنم . الان هم کار تقریبا تموم شدس ولی یه جاهاییش خراب شد ... که با توجه به این زمان رندر دیگه اصلاحشون نکردم ، یه وقت نخندید ...

http://h1.ripway.com/fanous2005/ex-5/Kitchen.jpg

باز هم از همگی بابت نظراتشون تشکر می کنم . ما رو از نظراتتون بهره مند کنید ، به امید اینکه کار بهتری ارائه بشه .

سلام .... این عکس خیلی زیباست .... آفرین .....
البته یک مشکلات کوچکی هم داره که فکر نکنم به خاطر اون ها حاظر بشی 7 ساعت دیگه رندر بگیری ... چون خیلی کوچیک هستند

ea_utopia

Active Member
سلام

خیلی وقت بود اینجا کار نمی ذاشتم
چند تا کار هست خوش حال می شم نظرتون رو بدونم
بعضی هاش از روی مدل ساخته شدن

پیوست ها

• Others (7).jpg
    Others (7).jpg
    78.8 کیلوبایت · بازدیدها: 40
  • Others (6).jpg
    Others (6).jpg
    117.7 کیلوبایت · بازدیدها: 37
  • tarh5 (3).jpg
    tarh5 (3).jpg
    102.1 کیلوبایت · بازدیدها: 47
  • Others (8).JPG
    Others (8).JPG
    43.5 کیلوبایت · بازدیدها: 59
  • my (1).jpg
    my (1).jpg
    184.5 کیلوبایت · بازدیدها: 76

Broken-home

Member
سلام به همگی و خیلی ممنون از نظرات سازندتون .
در واقع این دومین کار من با v-ray هستش ، کار اولم یه زیرزمین بود که می خواستم یه جورایی dijital art رو با dark art مخلوط کنم و یه سناریو هم توی ذهنم داشتم . ولی از اونجایی که توی مکس در حد جلبک هستم :) بی خیالش شدم . و در واقع این دومین کارم با v-ray هست . این کار هم مربوط میشه به سفارش یکی از دوستان . البته سفارش طراحی یه ساختمان مسکونی - تجاری بود ، هم معماری و هم سازش . من می خواستم با این کار غافلگیرش کنم . الان هم کار تقریبا تموم شدس ولی یه جاهاییش خراب شد ... که با توجه به این زمان رندر دیگه اصلاحشون نکردم ، یه وقت نخندید ...

http://h1.ripway.com/fanous2005/ex-5/Kitchen.jpg

باز هم از همگی بابت نظراتشون تشکر می کنم . ما رو از نظراتتون بهره مند کنید ، به امید اینکه کار بهتری ارائه بشه .

واقعا قشنگه.
من اطلاعات 3d ام صفر هستش.فانوس جان اين كار صرفا تو vray انجام شده يا فقط رندرش اونجا گرفته شده .اين vray ميشه باهاش طراحي هم كرد يا فقط يه موتور رندر هست ؟ نرم افزار ساده اييه؟

در كل اساتيد 3d چه نرم افزاري مناسب واسه ساختن interior design ؟ كه بيش از حد هم پيچيده نباشه.

Fanous

Well-Known Member
واقعا قشنگه.
من اطلاعات 3d ام صفر هستش.فانوس جان اين كار صرفا تو vray انجام شده يا فقط رندرش اونجا گرفته شده .اين vray ميشه باهاش طراحي هم كرد يا فقط يه موتور رندر هست ؟ نرم افزار ساده اييه؟

در كل اساتيد 3d چه نرم افزاري مناسب واسه ساختن interior design ؟ كه بيش از حد هم پيچيده نباشه.

سلام .
البته من هم زیاد توی تری دی وارد نیستم و تا اونجایی که من خبر دارم از v-ray برای رندر گرفتن استفاده میشه . من خودم چون بیشتر با autocad کار می کنم کل صحنه رو توی کد مدل می کنم و بعد توی مکس ایمپورتش می کنم و بقیه قضایا . ... من خیلی در مورد v-ray توی سایتای مختلف سرچ کردم ، امکانات زیادی داره و فکر می کنم واسه طراحی داخلی یه گزینه مناسب باشه فقط گرفتن یه رندر خوب یه سیستم سرعت بالا می خواد .

ehsan_3dmax

Active Member
خیلی وقت بود اینجا کار نمی ذاشتم
چند تا کار هست خوش حال می شم نظرتون رو بدونم
بعضی هاش از روی مدل ساخته شدن

سلام دوست عزیز.
بابا چه عجب بعد از چند وقت دیدیمت دوباره. کارهات نسبت به سابق خیلی پیشرفت کرده. علی الخصوص اون کاره داخلی سمت چپ خیلی خوب بود. کار نما هم فقط تو نورپردازی مشکل داشت بقیه اش خوب بود.
موفق باشی.

modjtaba

Member
salam
in kar ro 4-5 mah pish sakhtam
az nazaratetun mamnoon misham

پیوست ها

• t7-s.jpg
    t7-s.jpg
    317.5 کیلوبایت · بازدیدها: 97

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
modjtaba کارت جالب شده.تکسچرها رو خوب در آوردی... فقط باید سعی کنی روی چگونگی و اینکه در کجا ازشون استفاده کنی بیشتر دقت کنی.. مثلا تکسچر ساعت و صندلیها خیلی قشنگ شده ولی اگر روی صندلیها خاک نشسته چرا ساعت اینقدر نو هست و برق میزنه؟؟

ehsan_3dmax

Active Member
به به! آقا مجتبی عزیز.
چه عجب از این طرفا! چند ماه بود نبودی. خوشحالیم دوباره با یک صحنه ی رویایی برگشتی.
کارت هم واقعا زیباست. هم تکسچرش خوبه هم نورپردازیش. نسبت به قبل خیلی تو این دو مورد پیشرفت داشتی.
فقط یک نکته در نورپردازیه کارت: سایه ها رو نرم تر کن.
موفق باشی.

modjtaba

Member
ghorbanet
mamnun bekhatere nokatetun.doroste.
ham darmorede felez saat ham darmorede saye.bahtare vase nur khorshid az ye Area Shadow ba sath kuchak estefade kard

سلام ....
منظورتون منم ؟!

اگه منظورتون رنگ کار منه :
رنگ پیش فرض متریال ادیتور :
R:150 G:150 B:150
رندرر هم همون Scanline هست ....

آخرین ویرایش:

Lifer

Active Member
مجتبی جان کارت خیلی قشنگ شده .
اگه یک ذره نور حجمی از پنجره به داخل میومد و نور اتاق هم هم کمی بیشتر میشد فکر کنم همون چیزی میشد که میخواستی

dead_makers

Active Member
اینم 2تا از کارام.البته چندتا اشکال دارن که برطرفش میکنم.
اون کامیونه volvo nh12 هست،اونیکیم که مدل تکراری مزدا هست.
max8+vray1.56

پیوست ها

• 123.jpg
    123.jpg
    171.4 کیلوبایت · بازدیدها: 41
  • 12.jpg
    12.jpg
    145.7 کیلوبایت · بازدیدها: 35
آخرین ویرایش:

emadmax

Well-Known Member
سلاممممممممم

سلام به همه دوستان 3دی کار........

خدائیش کارا داره حرفه ای تر میشه که هدفمون هم همینه . . . . آقا احسان :sad: آخه برادر من ! نمیگی قلبمون ضعیفه ، باتریش چینیه. و . . . با این عکسی که گذاشتی امروز فردا کار دستمون میدیا:eek:

بگذریم _ این آخرین کارمه راستی احسان جان ببین مشکل پرده رو هم حل کردم <<

مخلص همه 3دی کارای عزیزم هستیم

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    80.4 کیلوبایت · بازدیدها: 37
  • 2.jpg
    2.jpg
    59.3 کیلوبایت · بازدیدها: 25
آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.