living_for_cg
کاربر متخصص مدلینگ
والا کارای آقای احسان دهقانی یک نگاه بندازی بد نیست... http://dehghani.cgsociety.org/gallery/
کارهای خودم هم خواستی ببینی توی امضام لینکش هست.
کارهای خودم هم خواستی ببینی توی امضام لینکش هست.
راستیاتش به نظر من این کاره برادرم عالیه ... البته نه در اون حد ولی بهتر از خیلی کارای یگه ای که شما مثال زدید حالا رندرهای آخر که تموم شد میگذارم ... حالا اینجا ریفکت هاش سعی شده طبیعی در بیاد ( و از نظر فنی درسته ) ولی کمی از ظاهر کار زده باز هم بهتر بود به نظر من ... حالا شاید اشتباه میکنم ... ولی فکر نکنم !اختیار دارید قربان . ما هم نگفتیم شما منافقی خدای نکرده...گفتیم یک کم هوای خودمون هم داشته باش.
درسته این کارهای خارجی که گذاشتی قشنگن ولی ربطی به این حرف شما نداره که میگید کارتون در مقایسه با کار ایرانی جماعت خداست... .هر وقت شما هم مثل این کارهایی که خودتون مثال زدید درست کردید چشم ما هم میگیم کارتون نسبت به کار ایرانی جماعت خداست.
موفق باشید.
اختیار دارید قربان . ما هم نگفتیم شما منافقی خدای نکرده...گفتیم یک کم هوای خودمون هم داشته باش.
درسته این کارهای خارجی که گذاشتی قشنگن ولی ربطی به این حرف شما نداره که میگید کارتون در مقایسه با کار ایرانی جماعت خداست... .هر وقت شما هم مثل این کارهایی که خودتون مثال زدید درست کردید چشم ما هم میگیم کارتون نسبت به کار ایرانی جماعت خداست.
موفق باشید.
تاحالا که !@#!@ همش ولی اونسری یکی از تلویزیون دیدم واقعا نسبت به کارای دیگه خدا بود همون یارو که میگه فروختنمون واقعا اون باحال بود :dموافقم.
در ضمن منتظره انیمیشنهای توپ ایرانیها هم باشید. درست میگم علی!؟!؟
با عرض سلام این هم اخرین رندر از یکی از کارهام هست مدل ماشین اماده است فقط من با HDRI & Reflecttion
کار کردم .لطفا نظرات خودتون رو دریغ نفرمایید.
راستیاتش به نظر من این کاره برادرم عالیه ... البته نه در اون حد ولی بهتر از خیلی کارای یگه ای که شما مثال زدید حالا رندرهای آخر که تموم شد میگذارم ... حالا اینجا ریفکت هاش سعی شده طبیعی در بیاد ( و از نظر فنی درسته ) ولی کمی از ظاهر کار زده باز هم بهتر بود به نظر من ... حالا شاید اشتباه میکنم ... ولی فکر نکنم !
سلام دوست عزیز.نه عمرا کوتاه نمیام 100% مطمعینم :d
باز هم سلام.
این کار قدیمی بنده هم متعلق به یکسال پیشه و پیش طرحی از سالن رستوران یکی از تیمهای فوتبال کشورمونه.
کل کار کمتر از پنج تا شش ساعت زمان برد به علاوه ی حدودا سه ساعت رندر.
امیدوارم خوشتون بیاد.
عالي شده احسان آقا!...
در مورد Z Depth تو فتوشاپ اطلاعاتي داري و اصلا چنين چيزي در فتوشاپ هست؟
متشكرم.
اينم يه كار كوچيك از من...