living_for_cg
کاربر متخصص مدلینگ
کار جالبی شده ... فقط یک چیزی: برگهایی که روی زمین افتاده بعضی جاهاش رفته توی زمین...اگر اینو اصلاح کنی یک بکگراند تر تمیز میشه..
سلام دوستان عزیز. به علت درخواست بعضی از دوستان چند تا از کارهای قدیمی خودم رو هم اینجا میگذارم.
این نما یکی از کارهای قدیمی بنده است که نمیدونم اینجا گذاشتم یا نه و متعلق به یک مجتمع مسکونی در سیرجانه.
زمان رندر هر تصویر بین دو تا چهار ساعته چون کیفیت کار رو پایین آوردم. بهر حال امیدوارم خوشتون بیاد.
ممنون از نظرات شما دوستانgon4431: پیشرفتتون خیلی خوب بوده. تبریک میگم. منتها خیلی بیشتر باید روش کار کنید تا قاعدتن نتیجه ی بهتری هم کسب کنید. موفق باشی.
امین تری دی: ایده ی کارتون خیلی خوب بود فقط فکر کنم رو جزییاتش خیلی بیشتر باید کار بشه. نورپردازیتون هم خیلی خوب بود و از همیشه بهتر بود. راستی از dreamscape استفاده کردی دیگه آره؟ موفق باشی.
navidahwaz: خیلی کاره زیبایی بود. ایده ی جالبی هم داشت. تبریک میگم بخاطر کاره زیباتون. راستی اگه مشکل تکسچر برگها رو حل کنی دیگه عالی میشه. موفق باشی.
باز هم سلام.
این کار قدیمی بنده هم متعلق به یکسال پیشه و پیش طرحی از سالن رستوران یکی از تیمهای فوتبال کشورمونه.
کل کار کمتر از پنج تا شش ساعت زمان برد به علاوه ی حدودا سه ساعت رندر.
امیدوارم خوشتون بیاد.
سلام . آقا این پرسوناژهایی رو که توی کار استفاده کردین از کجا میشه پیدا کرد !؟ من خیلی دنبال پرسوناژ گشتم ولی چیزی پیدا نکردم !
salam duste aziz
in personajhha modelhaie Axyz3d hastand
age link down nadari begu vasat peida konam
movaffagh bashid
سلام ، ممنون لطف کردین . من سایتش رو پیدا کردم ، خیلی چیزای باحالی داره ولی لینک دانلود پیدا نکردم . پرسوناژهای توپی توی سایتشون معرفی کردن اگه میشد همشون رو دانلود کرد خیلی باحال میشد
سلام دوست عزیز.
سعی میکنم تا دو سه روز دیگه واستون یا آپ کنم یا لینک داونلود پیدا کنم. خوبه؟
موفق باشید.