■ گالری آثار اعضاء و هنرمندان سه بعدی ■

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsan_3dmax

Active Member
سلام
طرحو رندر خاصی وجود نداره. شما باید برای رندر اتومبیل و ... یک استودیوی مناسب بسازید که این کار تنها با تست رندرهای فراوان میسره.
لینک داونلود vray هم در قسمت پلاگین ها موجوده.

Muham3D

New Member
احسان سلام!
در مورد کارهایی که کردی چی می شه گفت که ما شاگرد احسان هستیم! اگر هم یه موقع حرف بزنم از دید یه نفر آدم عادی می گم که از مکس هم چیزی سر در نمیاره!

تفاوت دو تا ماشین دیگه بیشتر فکر کنم بستگی به کاری داره که بخوای ازش استفاده کنی ولی اونی که تیره تره جالب تره چون روشنایی و یکدست بودن خسته کننده می شه و تصویر رو از جالبی در میاره!

بقیه اش هم که فقط انگشت در دهان جا می مونه !

azadeh eksir

New Member
سلام
کار شما خیلی زیبا بود.
من زیاد ار 3d چیزی بلد نیستم ولی یه مسله ای که احساس می کردم تو کار شما زیاد تو چشم بود این بود که تصویر پرده توسط نورگیر لوزی شکل قطع شده بود.درست نمیگم؟

آخرین ویرایش:

ehsan_3dmax

Active Member
سلام
کار شما خیلی زیبا بود.
من زیاد ار 3d چیزی بلد نیستم ولی یه مسله ای که احساس می کردم تو کار شما زیاد تو چشم بود این بود که تصویر پرده توسط نورگیر لوزی شکل قطع شده بود.درست نمیگم؟

سلام
راستش رو بخواهید متوجه منظورتون نشدم.
اما اگه منظورتون رفلکتهای سفید روی ماشین هست باید بگم که اونها همگی نورهای مستطیلی شکلی هستش که واسه ی ایجاد استودیوی رندر استفاده کردم.
بهر حال ممنون از انتقادتون.

pixolator

Member
آقا احسان کارتون خیلی زیباست...فقط شاید...یعنی فکر می کنم یه ذره reflect رینگا زیاد باشه...فقط یه ذره ها...ولی خیلی عالی شده...:)

vahidmj

Member
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه
اینم یه سایت ایرانی که آموزش 3d میده شما می تونید نمونه کارهاتونو چه عکس چه سورس بزارید توش
تازه مقاله هم می تونید توش بزارید
اینم آدرس شه
http://www.3dspro.net

emadmax

Well-Known Member
سلام

احسان جان كار جالبي شده..........خسته نباشي

V-Ray+PSCS2

092427_ss_copy.jpg

بچه ها اون رندر تو هواي ابري بودش چند لحظه كه گذشت ديدم آفتاب شد حيفم اومد نزارم:D

110346_ss_cww.jpg

اين پرده اي كه من زدم خيلي ناجوره.......!!! كي ميتونه كمكم كنه يه متريال درست و حسابي به پرده بدم؟؟
خيلي ممنون ميشم اگه كمك كنين

آخرین ویرایش:

ehsan_3dmax

Active Member
سلام عماد جان.
کارتون خوب در اومده ولی چند تا ایراد کوچک داره که حتما باید رفع بشه تا کار کامل بشه. چند تا شو اشاره میکنم:
1. همونطور که گفتی پرده، در این مورد یک تاپیک تو همین سایت هست و گفتم چطور میشه ساخت. سرچ کن.
2. نورپردازی مشکل داره و تفاوت خاصی بین هوای آفتابی و ابری نیست.
3. مدلها low poly هستن.
موفق باشی.

mehrdadsml

Member
اینم کاره منه که طراحیشو کاملا خودم کردم و مدلشو با 3Dmax ساختم و با Brazil رندر گرفتم البته رندهای بعدیم از این قشنگ تره ولی اینو آپلود کردم. در ضمن این کارم تو مسابقه طراحی فرانسه از 3800 نفر رتبه 38 گرفته...

P666.jpg

emadmax

Well-Known Member
سلام
احسان عزيز ........راست ميگي نور هواي ابري رو بايد كمتر كنم....

اون آموزشت رو هم خوندم.......... من براي متريال اين پرده دقيقا همين كار رو كردم........ولي نميدونم چرا اينقدر بدريخت شده!!!!!!!؟

بازم ممنونم

مهرداد خان........كاره جالبي شده......... ميتوني رندر هاي جديدي كه گرفتي رو هم بزاري؟

آخرین ویرایش:

mehrdadsml

Member
اینم یک رندر جدیدتر البته اینو با Mental Ray گرفتم. اگه تو سایت من برید رندرهای زیادی ازش هست البته 2 تا ماشین دیگه هم هست که طراحی کردم...

Ment_2.jpg

e.k

Member
سلام

دوستان اينم اخرين رندر من با ويري هستش
من توي رندر قوي نيستم چون كارم نيست اميدوارم
خوشتون بياد
عيباش رو بگيد:)

پیوست ها

• vray-test3.jpg
    vray-test3.jpg
    413.2 کیلوبایت · بازدیدها: 56

gon4431

Member
این کار رو دیشب ساختم

چون این ایام از حال و هوای خاصی برخورداره این کار هم از حال و هوای خاص مربوط به خودش برخورداره

43nayr9.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
خیلی وقته به اینجا سر نزدم. کارها متفاوت تر شده (متفاوت یعنی بهتر) ظاهرا دیگه از اون رخوت یکی دو سال پیش خبری نیست شاید هم من اینجور تصور میکنم
به هر حال برای همه ی بچه های سه بعدی کار ( بخصوص مکس کارا ) آرزوی موفقیت میکنم (گل)

ehsan_3dmax

Active Member
سلام
این هم از آخرین کارم که یک کاره یک روزه است واسه مغازه ی لباس بچه.
زمان رندر: 4:30 با vray هم رندر شده همچون همیشه.
کارفرما از اونی که رنگ قرمز داره خوشش اومد. شما چطور؟

پیوست ها

• rw.jpg
    rw.jpg
    154.6 کیلوبایت · بازدیدها: 35
  • bw.jpg
    bw.jpg
    119.5 کیلوبایت · بازدیدها: 25

ehsan_3dmax

Active Member
این هم یک کاره دیگه تو همون سبک اما واسه یک مغازه ی دیگه.
کیفیت عکسها رو برای آپلود بینهایت! کاهش دادم.

پیوست ها

• sunny.jpg
    sunny.jpg
    138.8 کیلوبایت · بازدیدها: 77

Broken-home

Member
آقا احسان كارات واقعا عاليه .يه بيو گرافي كوچولو اگه ممكنه از خودت ميدي؟

آخرین ویرایش:

ehsan_3dmax

Active Member
آقا احسان كارات واقعا عاليه .يه بيو گرافي كوچولو اگه ممكنه از خودت ميدي؟

سلام دوست عزیز.
این نظره لطف شماست.
قبل از هر چیز به شما تبریک میگم بابت کاره زیباتون در مسابقه ی طراحی هیدر سایت و اول شدنتون.
بعد هم باید به طور خلاصه بگم بنده ی حقیر احسان دهقانی 22 ساله از مشهد سال آخر کارشناسی عمران و علاقمند به تمامی زمینه های نرم افزار همیشه مکس به جز انیمیت! همین!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا