BehrouzPc
پــــادشــاه فــلــــش
بسیار زیبا و سبک شده
تــــــــــــــــــــــــــــــشکر شدید
دیگه داشتم از تم قبلی خسته میشدم
میبخشید ابتدا یک عدد
به خودم میزنم بعدش میگم
البته فکر کنم سبکیش به خاطر اون بخش فروشگاه هستش که فعلا برداشتیدش
اگه خواستید بزارید زیاد از این کد های سنگین جاوا اسکریپت استفاده نکنید
فایل جاوا اسکریپت اون بخش رو اکسترنال استفاده کنید که هر دفه بارگزاری نشه
در کل دوستان خیلی خوشهال نشید چون یکی از دلایل سرعت زیاد فعلا ، حذف شدن اون بخش فروشگاه بالا هستش
البته اگه که بتونید کدهای مربطه رو در انتهای فایل صفحه قرار بدید بازم بهتر میشه چون سرعت بار گزاری مطالب رو نمی گیره
در آخر بارگزای هم فایل مربطه بارگزاری بشه مقدار رو به بخش مربوطه بده تا این زمان هم یه لودینگ یا یه چیزی نمایش بده
البته این نظر شخصی بنده است ، برای کاربرانی که سرعت بالای ندارن وگر نه برای من و تعدادی از
دوستان که اینترنت پر سرعت تر دارند خیلی فرقی نداره از نظر سرعت
در ضمن دکمه گزارش به مدیر هم دست نمایش داده نمی شود
با آیکنی که برای آنلاین و آفلاین بودن کاربران نیز قرار داده شده موفق نیستم مفهوم رو نمی رسونه
در کل بسیار ممنون برای زحمتهای که میگشید
تــــــــــــــــــــــــــــــشکر شدید
دیگه داشتم از تم قبلی خسته میشدم
میبخشید ابتدا یک عدد

البته فکر کنم سبکیش به خاطر اون بخش فروشگاه هستش که فعلا برداشتیدش
اگه خواستید بزارید زیاد از این کد های سنگین جاوا اسکریپت استفاده نکنید
فایل جاوا اسکریپت اون بخش رو اکسترنال استفاده کنید که هر دفه بارگزاری نشه
در کل دوستان خیلی خوشهال نشید چون یکی از دلایل سرعت زیاد فعلا ، حذف شدن اون بخش فروشگاه بالا هستش
البته اگه که بتونید کدهای مربطه رو در انتهای فایل صفحه قرار بدید بازم بهتر میشه چون سرعت بار گزاری مطالب رو نمی گیره
در آخر بارگزای هم فایل مربطه بارگزاری بشه مقدار رو به بخش مربوطه بده تا این زمان هم یه لودینگ یا یه چیزی نمایش بده
البته این نظر شخصی بنده است ، برای کاربرانی که سرعت بالای ندارن وگر نه برای من و تعدادی از
دوستان که اینترنت پر سرعت تر دارند خیلی فرقی نداره از نظر سرعت
در ضمن دکمه گزارش به مدیر هم دست نمایش داده نمی شود
با آیکنی که برای آنلاین و آفلاین بودن کاربران نیز قرار داده شده موفق نیستم مفهوم رو نمی رسونه
در کل بسیار ممنون برای زحمتهای که میگشید