๑۩۞۩๑ عیدانه ๑۩۞۩๑

Mandana

Active Member
ممنون

در خواستهای دوستی و پیغامهای پروفایل رو هم نشون می ده ؟

بله!
با یک کلیک هم میشد فهمید ای تنبلو :mad::سوت:

نمیدونم در باره تاپ گالری چی فکر میکنین
ولی فکر میکنین تاپ گالری فقط برای گرافیک پیکسل هست و یا بچه ها فقط به گرافیک پیکسل واردن؟!
به کار های بقیه بچه ها که خیلی از کشیدن سه چهار خط با ps هنر و خلاقیت توش به کار رفته توجه کنید!

نمی دونم چرا فکر می کنی فقط از گرافیک پیکسلی هستش؟
خیلی وقتها کارهای بچه های انجمن فلش و حتی مولتی مدیا بیلدر هم رفته تاپ گالری.مسئوله تاپ گالری یک نفر هستش...نمی تونه به همه انجمن ها که سر بکشه دوست جان
این وظیفه ی می و شماست که وقتی کاره قشنگی میبینیم، به مدیر بخش مربوطه بگیم تا اون کار رو برای تاپ گالری معرفی کنه
می به شخصه خودم همیشه اینکار رو می کنم...هر موقع هم شما کاره قشنگی دیدین که احساس کردین حق اش هستش به تاپ گالری بره، به می یا به کیارش هاین بگید تا پیگیری کنیم.بی صبرانه منتظرم ^.^
موفق باشی حبیبی:rose:

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
میدونم در باره تاپ گالری چی فکر میکنین
ولی فکر میکنین تاپ گالری فقط برای گرافیک پیکسل هست و یا بچه ها فقط به گرافیک پیکسل واردن؟!
به کار های بقیه بچه ها که خیلی از کشیدن سه چهار

دوست من واقعا نمی دونستم تعریف هنر پیکسلی کشیدن سه چهار تا خطه !!
اگر کاری از انیمیشن سه بعدی فلش وی سایت سایت و هر چیزی که توش هنر به کار رفته باشه باید مدیر همون انجمن به سارا یا ماندانا بگه تا کار تو گالری گذاشده بشه (تا اونجایی که من می دونم ) ...
من خودم برنامه نویسی هم میکنم اما اصلا انتظار ندارم یه برنامه خوب بنویسم و بعد بذارنش تو تاپ گالری ! اسمش روشه !
در ضمن این رو هم یادتون باشه مجید آن لاین فروم تخصصی گرافیکه تاپ گالری برای این سایت خیلی طبیعیه
موفق باشین دوست من

امکان نمایش پیغام خصوصی و ورود به سایت در تمامی صفحات به انجمنها اضافه شد.
نظرتون چیه ؟
آخیش بالاخذه اضافه شدن ... خیلی قسمت حیاتی بود !! ممنون از شما سارا و ماندانا :d

parsiteam

Member
بخش کارهای برتر هم راه اندازی شد..
در صفحه اول نمایش داده میشه

همچنین بخش آرشیو کارها (که در بر گیرنده تمامی کارهای برتر از ابتدا تا کنون است) نیز راه اندازی شد:
http://forum.majidonline.com/top_archive.php

مجید
فونت فارسیش اون پایین مشکل داره مجید جان :

hzhcf1pa9zqxjq3649cd.jpg

parsiteam

Member
خواهش میکنم . الان بازم چک کردم مشکل داشت . اون عکس رو با Opera گرفتم . اخرین نسخه از Opera . ولی الان با Firefox رفتم مشکلی نداشت . نوشته بود صفحه ی بعد . فکر کنم اگر یونیکدشو بزارید درست بشه . (ببخشید فضولی کردم)

parsiteam

Member
یک چیز دیگه الان فهمیدم . تعداد نمایش در هر صفحه رو باید یکی بیشتر کنید . چون الان 3 ردیف 7 تاییش مشکل داره . دونه ی آخرش خالیه . یعنی ردیف سوم 6 تا عکس داره .

درضمن اگر بشه 4 ردیفش کرد فکر کنم بهتر بشه . چون محتوای بیشتری توی یک لود صفحه میبینیم .

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
یک چیز دیگه الان فهمیدم . تعداد نمایش در هر صفحه رو باید یکی بیشتر کنید . چون الان 3 ردیف 7 تاییش مشکل داره . دونه ی آخرش خالیه . یعنی ردیف سوم 6 تا عکس داره .

درضمن اگر بشه 4 ردیفش کرد فکر کنم بهتر بشه . چون محتوای بیشتری توی یک لود صفحه میبینیم .
گمونم شما هم مثل من با رزلوشن 1280*1024 کار میکنید درسته؟!

این تعداد تصویر (20 تصویر) برای حالت پیش فرض هست که با رزلوشن 1024*768 تنظیم شده.

اگر رزلوشن مانیتورتون رو به حالت 1024 تغییر بدید میبینید که همونطوری که شما گفتید یعنی 4 ردیف 5 تایی نمایش داده میشه.

BioDread

Banned
دوست من واقعا نمی دونستم تعریف هنر پیکسلی کشیدن سه چهار تا خطه !!
اگر کاری از انیمیشن سه بعدی فلش وی سایت سایت و هر چیزی که توش هنر به کار رفته باشه باید مدیر همون انجمن به سارا یا ماندانا بگه تا کار تو گالری گذاشده بشه (تا اونجایی که من می دونم ) ...
من خودم برنامه نویسی هم میکنم اما اصلا انتظار ندارم یه برنامه خوب بنویسم و بعد بذارنش تو تاپ گالری ! اسمش روشه !
در ضمن این رو هم یادتون باشه مجید آن لاین فروم تخصصی گرافیکه تاپ گالری برای این سایت خیلی طبیعیه
موفق باشین دوست من

آخیش بالاخذه اضافه شدن ... خیلی قسمت حیاتی بود !! ممنون از شما سارا و ماندانا :d

می خوای بالای سایت رو یه باره دیگه بخونی!
گرافیک و مالتی مدیا

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
می خوای بالای سایت رو یه باره دیگه بخونی!
گرافیک و مالتی مدیا

مالتی مدیا من فکر نکنم فقط فلش باشه

تو تاپ گالری هم تا اونجا که من یادم حتی یک بازی هم بود که لاک پشت بود اینا ( فلش ) :rose:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خودت جواب خودتو دادی

آره یک بازی بود و لاک پشت بود اینا

الان مشکل شما دقیقا چیه؟!
upsidedown.gif

شما یه پروژه با فلش توی انجمن تون بذارید که از همه نظر عالی باشه. مطمئن باشید جاش تاپ گالری ئه!

BioDread

Banned
الان مشکل شما دقیقا چیه؟!
upsidedown.gif

شما یه پروژه با فلش توی انجمن تون بذارید که از همه نظر عالی باشه. مطمئن باشید جاش تاپ گالری ئه!

من مشکلی با کسی و یا چیزی ندارم

دارم جواب دوستان رو می دم

و

من و دوستان و اساتید فلش تصمیم گرفتیم کارا مونو وارد تاپ گالری تون نکنیم و من منظورم سایر انجمن ها بود!
:cool:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
مالتی مدیا به vfx و 3d , 2d حتی برنامه نویسی هم میگند بعد تو گالری که ببینی از قسمت های دیگه هم هست

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
دوستان عزیز این مبحث برای موضوع دیگری ایجاد شده است در صورتی که بحث انحرافی ادامه پیدا کند مجبور به حذف تمامی آنها و دادن اخطار به کاربران عزیز هستم.

با تشکر
مجید

.:. soroosh .:.

Active Member
یک نظر کوچیک .
این تاپ گالری سایت الان که اومده سمت راست و کوچیک شده خیلی خوبه .
اما به نظرم امکان رد کردن تصویر و یا برگشت هم بزارید خیلی خوبه .
یعنی مثلا سمت راست و چپ تصاویر یک فلش باشه که بتونیم خودمون تصویر را رد کنیم و تصویر بعدی را ببینیم .
در غیر این صورت ( یعنی همین حالتی که هست ) باید صبر کنیم و همینطوری هی نگاه کنیم تا یک دور کامل رد بشه تا ببینیم کار جدید وارد تاپ گالری شده یا نه .
قبل که بالا بود به راحتی در یک نگاه میتونستی این و متوجه بشی و ..
اما الان مشکل شده .
این فقط یک پیشنهاد بود شاید خیلی ها مخالف باشن .
موفق و پیروز باشید .

shayanboy

Active Member
تاپ گالری 2 قسمت بشه هم خوبه .
اونی که جدید امده جدا و ثابت نشون داده بشه
بقیه بچرخن.
خلاصه اونی که جدیده مهم تره یه جوری نشون داده بشه که جدیده

شایان

جدیدترین ارسال ها

بالا