گله از هاستینه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tandisdesign

Well-Known Member
سلام
ما حدود 6 ماه هست که یک پنل نمایندگی از هاستینه دریافت کردیم و سایتهامون رو روی اون انتقال دادیم
چند روز پیش متوجه شدم که متاسفانه دوستان هاستینه در تاریخ انقضای یک ساله مشتریان ما ایمیلی مبنی بر تمدید مجدد هاست خود و با نام hostine.net و اطلاعات تماس آن ارسال کرده اند و به دلیل وجود تفاوت قیمت ما با هاستینه به مشکل بزرگ بی اعتمادی در مورد چند مشتری بزرگ خود ( که با آنها علاوه بر بحث سایت در زمینه های دیگر نیز همکاری داریم ) برخورد کرده ایم

چون با ارسال sms ! ، از طرف دوستان هاستینه و اعلام اعتراض خود جوابی نگرفتم مجبور شدم اینجا مطرح کنم

شما جای ما بودید با این موضوع چگونه برخورد می کردید ؟؟؟
واقعا اسم این کار رو چی میشه گذاشت ؟؟؟

bache +

Well-Known Member
سلام
ما حدود 6 ماه هست که یک پنل نمایندگی از هاستینه دریافت کردیم و سایتهامون رو روی اون انتقال دادیم
چند روز پیش متوجه شدم که متاسفانه دوستان هاستینه در تاریخ انقضای یک ساله مشتریان ما ایمیلی مبنی بر تمدید مجدد هاست خود و با نام hostine.net و اطلاعات تماس آن ارسال کرده اند و به دلیل وجود تفاوت قیمت ما با هاستینه به مشکل بزرگ بی اعتمادی در مورد چند مشتری بزرگ خود ( که با آنها علاوه بر بحث سایت در زمینه های دیگر نیز همکاری داریم ) برخورد کرده ایم

چون با ارسال sms ! ، از طرف دوستان هاستینه و اعلام اعتراض خود جوابی نگرفتم مجبور شدم اینجا مطرح کنم

شما جای ما بودید با این موضوع چگونه برخورد می کردید ؟؟؟
واقعا اسم این کار رو چی میشه گذاشت ؟؟؟
مگه پشتیبانی ندارند؟!
چرا sms?

siavashmusic

Active Member
من هم یک سوال از مسوالان هاستینه داشتم
شما قالب سایتتون را از این هاستینگ گرفتید یا این هاستینگاز قالب سایت شما دزدی نموده است!!!

دوست عزیز اینجا جابی این مطلب نیست
ضمنا قوانین رو در نظر بگیرید توهین کردن توی این انجمن نداریم

tandisdesign

Well-Known Member
مگه پشتیبانی ندارند؟!
چرا sms?

پشتیبانی دارند فقط تنها مشکلش اینه که جدیدا همیشه آفلاین هست :sad: !!!!

من هم یک سوال از مسوالان هاستینه داشتم
شما قالب سایتتون را از این هاستینگ گرفتید یا این هاستینگاز قالب سایت شما دزدی نموده است!!!

گفتگوی قبل از خرید من و هاستینه در پیغام کوتاه

یه سوال کوچولو داشتم
البته ببخشیدا
سایتتون خیلی چشممو گرفته
خودتون طراحیش کردید یا تمپلیت بود؟
البته میتونید جواب ندید

سلام
از لطف شما سپاسگذارم
بله ما براتون قرارداد رسمی با مهر شرکت فکس می کنیم
در مورد سایت هم باید بگم خیر تمپلیت نیست

از فکس که علی رغم اصرار زیاد ما خبری نشد و طراحی سایت هم که ....

من دوست ندارم به هیچ وجه به هیچ مجموعه ای در اینجا توهین بشه

ولی فقط همین رو می تونم بگم که با وضعی که پیش اومد مجموعه ما به مشکل بزرگی با چند تا از مشتری های ثابتمون ( که عرض کردم ما تمام تبلیغات اون ها رو بر عهده داریم نه تنها هاست ! ) برخورد کردیم

فقط امیدوارم که این یه سوء تفاهم بوده باشه ...

hostmaker

Banned
دوست من یک سوال از شما داشتم ؟ ما تا کی می خواهیم کپی رایت را رعایت ننموده و دائما به ... بپردازیم ؟
به هر حال بنده در نگاشته ی خود توهینی نمی بینم
پیروز باشید و صبور!:wink:

arianhost

Member
نمي دونم چرا از لحاظ خيلي از هاستينگ ها داشتن كپي رايت برابر با چيز زشتي هست!
البته دوستان دارن از بحث اصلي خارج مي شن.
تازگيا بحث هاي زيادي دور و بر هاستينه بوده و يه كل كل خيلي بزرگ هم در انجمن به طول 5-6 صفحه اتفاق افتاد .اما متاسفانه هاستينه تازگيا پشتيباني آنلاين رو به پشتيباني آفلاين تغيير داده!البته از وقتي كه من يادمه هاستينه شهرت خاصي داشته...

siavashmusic

Active Member
دوست عزیز hostmaker من منظورم اینه که تا زمانی صحبتی از زبون خوده هاستینه نشنیدیم یدون دلیل حرفی نزنیم

وگرنه من کاملا شرایط www.tdec.ir رو درک میکنم
مسلما ایشون آدم خیلی بزرگی هستند که به همین تاپیک اکتفا کردن وگرنه خیلی روش ها برای برخورد هست
اما خیلی خوبه که در حصور همدیگه این مشکلات مرتفع بشه

باز هم میگم اگه بدین شکلی که www.tdec.ir عزیز می فرمایند باشه واقعا جای بسی تعجب و تاسف داره ؟!

انشالله مشکلات www.tdec.ir هم برطرف بشه
خیلی بده آدم پیش مشتریش ضایع بشه اونم بدین شکل !!!

آخرین ویرایش:
خدا این یکی رو به خیر کنه
عزیز من
دوست دارید با ایمیل [email protected] به شما میل بزنم و بگم بیا تمدید؟

چه دلیلی داره من بیام به مشتری شما ایمیل بزنم؟
یک دلیل منطقی براش پیدا کنید!

متاسفانه این روزها دشمن(مثلا رقیب!) زیاد پیدا کردیم و این مورد چندمه که با ایمیل های ساختگی دارن برای ما مشکل به وجود میارن

حالا مورد شما که خوبه مورد وخیم تر هم داشتیم
اول از همه
من این موضوع رو شدیدا تکذیب می کنم همونطور که گفتم پاپوش درست کردن واسمون
دوما من از شما حتی یک ایمیل هم نداشتم؟ که بخوام جواب بدم یا نه
sms هم همچنین!

خلاصه اینکه شما حق دارید ناراحت باشید اما چه کاری از دست ما بر میاد؟

احتمالا کسی که این کار رو کرده با شما یا صاحب اون سایت مشکل داشته و بیشتر شبیه یک انتقام می مونه تا هر بحث دیگه ای

از طرفی شما 6 ماهه نماینده ما هستید....همچین موردی سابقه دار بوده آیا؟

به هر حال من معذرت می خوام ....پیگیری می کنم تا این فرد رو شناسایی کنم

شما پیشنهاد بهتری داردید بفرمایید من در خدمتم البته نه در انجمن توسط ایمیل
[email protected]

ممنون

آخرین ویرایش:
سلام

اخیرا خیلی در مورد هاستینه صحبت میشه !!! نمیدونم چه خبره اما خیلی خوبه که خودشون بیان و کامل توضیح بدن
حیفه این اعتبار چند ساله رو بی خیال شدن
جناب عقیلی دقیقا چه صحبت هایی میشه؟
چون من خودم خبر ندارم!

و اما یک واقعیت که بهتره همه در جریان باشن

هاستینه داره تمرکز خودش رو روی سرویس ریسلری - سرور مجازی و سرور اختصاصی میزاره یا بهرت بگم بیشتر فعالیت ما داره حقیقی/حقوقی میشه تا مجازی
بنابراین پشتیبانی تقریبا توسط ایمیل و تیکت که در سایت هست انجام میشه و انشالله در سال 87 شرکت در مشهد مستقر میشه

دوست عزیز با من تماس بگیرید علاوه بر اینکه به کمکتون برای حال این مشکل نیاز مبرم دارم می خوام با هم گفتگو کنیم تا مشکلی که براتون پیش اومده بر طرف بشه

به هر حال با اینکه این حرکت زشت و ناپسند و کاملا غیر حرفه ای توسط هاستینه انجام نشده اما هاستینه خودش رو مسئول می دونه و حتما پیگیری می کنه

فکر می کنم همه جوابشون رو گرفتند
موفق باشید:)

نمي دونم چرا از لحاظ خيلي از هاستينگ ها داشتن كپي رايت برابر با چيز زشتي هست!
البته دوستان دارن از بحث اصلي خارج مي شن.
تازگيا بحث هاي زيادي دور و بر هاستينه بوده و يه كل كل خيلي بزرگ هم در انجمن به طول 5-6 صفحه اتفاق افتاد .اما متاسفانه هاستينه تازگيا پشتيباني آنلاين رو به پشتيباني آفلاين تغيير داده!البته از وقتي كه من يادمه هاستينه شهرت خاصي داشته...
جوب شما هم فکر می کنم توی پست های دیگه داده شده
:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا