the_king
مدیرکل انجمن
ممنون استاد علی
هر چند خیلی توجیه نشدم که چرا سی شارپ نمیتونست جایگزین Xaml بشه
همینکه یکم هم توجیه شده باشید عجیبه چون میگید با XAML آشنایی ندارید. زبان های برنامه نویسی و زبان های نشانه گذاری نمی توانند جایگزین هم باشند، تعجب می کنم از اینکه بگید بدون دانستن اینکه X چیه، تصور می کنم Y میتونه جایگزین اش باشه.
[/QUOTE]
اساس تصویر Matrix ئه، یک آرایه دو بعدی. و روال های تغییر این تصویر هم بر اساس همون Matrix ئه مثل همون Transform. ساده تر از اون کار با کتابخانه های گرافیکی پردازش تصویر ئه که متد های ساده برای Rotate و ... دارند. اینکه چیزی رو بلد نیستید معنی اش این نیست که باید دنبال راه ساده تر بگردید، باید مطالعه اش کنید و یاد بگیرید. انگار نوشتن چند تا حرف الفبا رو بلد نباشید و بجای اینکه وقت بذارید و یادشون بگیرید، خودتون رو در جمله سازی مدام به زحمت بندازید تا کلمه هایی رو انتخاب کنید که اون حروف توشون نباشه. اگر قرار باشه صرفا بر اساس چیزی که بلد هستید برنامه نویسی کنید که پیشرفت نمی کنید. برای فهمیدن مثال های ساده چند خطی هم نه نیازی به راهنمایی کسی دارید و نه کسی نیازی به آموزش های شما داره. چند ثانیه توی گوگل متنی مثل C# Rotate Image رو جستجو کنید انواع نمونه های کد نویسی شده هست.یه سئوال اینکه ساده ترین روشی که بشه یه شکلی که ساختیم و رسم کردیم (مثلا یه مستطیلی رو داخل یه بیت مپ رسم کردیم) ، این شکل (مستطیل) رو بتونیم تغییر شکل بدیم مثلا 45 درجه همون شکل رو (نه اینکه یه شکل جدید دیگه) بچرخونیم ، چیه؟ یا حتی خودِ شیِ بیت مپ را میشه تغییر شکل داد؟
شاید بگین با پروپرتی Transform در اون شیِ گرافیک ولی من با ماتریکس ها آشناییتی ندارم و طرز کارش رو بلد نیستم . ساده تر از این روش ، وجود داره؟ یه نمونه ی کد ساده (خیلی ساده . مثلا یه مستطیلی رسم شه که بعدش 45 درجه چرخش پیدا کنه) میذارین؟ اگه میذارین ، لطفا به ساده ترین شکل ممکن باشه که متوجه بشم
ممنون