گروه هكري «موج خاموش» مخصوص دختران ايراني!

AliReza26

Active Member
بابا اگه مي دونستم بين خانم و آقايون با اين خبر دعوا مي افته ......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
زودتر اين خبر را مي دادم..... :lol: :lol: :lol:

بافی

Member
daryvary گفت:
ضمنا دوستان من خودم از جمله افرادي هستم كه ميگم خانمها برنامه نويس نميشن.
ولي چرا مسخره ميكنيد؟ بذاريد امتحان كنن (البته نه در غالب اون گروه)
هميشه استثنا هايي هم پيدا ميشه

آقاي daryvary انقدر دري وري نگو لطفا... :wink: درسته اينجا دخترا كم هستن كه از خودشون دفاع كنن ولي من به نمايندگي از همشون دارم حرف مي زنم...از پس همتونم بر ميام مثل تو دانشگاه پس لطفا كشش نديد كه سرويس مي شيد...

d@nial

Well-Known Member
دخترا هم زياد از اين كارها خوششون نمياد؟ موافقين؟

مسخره بازي

Peyman-Pop

Active Member
آقاي daryvary انقدر دري وري نگو لطفا... درسته اينجا دخترا كم هستن كه از خودشون دفاع كنن ولي من به نمايندگي از همشون دارم حرف مي زنم...از پس همتونم بر ميام مثل تو دانشگاه پس لطفا كشش نديد كه سرويس مي شيد...

افسانه خانم بعد از درخواست من کسی‌ به موضوع ادامه نداد و از شما هم انتظار داشتم موضوع رو ادامه ندید .

هیچ کدوم از کاربران شما یا فرد خاصی‌ رو مستقیما مورد خطاب قرار نداد اما شما مستقیما دارید کاربران رو مورد خطاب قرار میدید.

به زور نمی‌شه خلاف چیزی رو اثبات کرد من با خانم هایی‌ که کار کامپیوتر میکنند خیلی‌ رفتو آمد داشتم و با اونها سر یک کلاس نشستم در خیلی‌ از موارد خانمها در قسمت های خاصی‌ از کامپیوتر از آقایون بهتر عمل میکردند چون آقایون زیاد علاقه ای به اون برنامه ها نداشتن و از نظر اونها کار با اون برنامه ها وقت تلف کردن بود ، مسایلی‌ مثل هک ، کرک و امسال این هم همونطور که از نظر آقایون مفید و آموزندست از نظر خانم ها وقت تلف کردنه و هیچ علاقه ای به این کارها ندارن .

پس لطفا در مورد این مسایل که جز دلخوری چیزی رو در بر نداره بحث نکنید و فقط در مورد موضوع تاپیک بدون توهین به شخص خاصی‌ صحبت کنید .

ممنونم .

پیمان

NextWorld IT

Active Member
afsanehhhh گفت:
daryvary گفت:

آقاي daryvary انقدر دري وري نگو لطفا... :wink: درسته اينجا دخترا كم هستن كه از خودشون دفاع كنن ولي من به نمايندگي از همشون دارم حرف مي زنم...از پس همتونم بر ميام مثل تو دانشگاه پس لطفا كشش نديد كه سرويس مي شيد...

همون بهتر كه تعدادتون كمه :mrgreen:
شما يك نفريد اينطور برخورد ميكنيد چه برسه به اينكه 100 تا باشيد :arrow:

بافی

Member
Peyman-Pop گفت:
آقاي daryvary انقدر دري وري نگو لطفا... درسته اينجا دخترا كم هستن كه از خودشون دفاع كنن ولي من به نمايندگي از همشون دارم حرف مي زنم...از پس همتونم بر ميام مثل تو دانشگاه پس لطفا كشش نديد كه سرويس مي شيد...

افسانه خانم بعد از درخواست من کسی‌ به موضوع ادامه نداد و از شما هم انتظار داشتم موضوع رو ادامه ندید .

هیچ کدوم از کاربران شما یا فرد خاصی‌ رو مستقیما مورد خطاب قرار نداد اما شما مستقیما دارید کاربران رو مورد خطاب قرار میدید.

به زور نمی‌شه خلاف چیزی رو اثبات کرد من با خانم هایی‌ که کار کامپیوتر میکنند خیلی‌ رفتو آمد داشتم و با اونها سر یک کلاس نشستم در خیلی‌ از موارد خانمها در قسمت های خاصی‌ از کامپیوتر از آقایون بهتر عمل میکردند چون آقایون زیاد علاقه ای به اون برنامه ها نداشتن و از نظر اونها کار با اون برنامه ها وقت تلف کردن بود ، مسایلی‌ مثل هک ، کرک و امسال این هم همونطور که از نظر آقایون مفید و آموزندست از نظر خانم ها وقت تلف کردنه و هیچ علاقه ای به این کارها ندارن .

پس لطفا در مورد این مسایل که جز دلخوری چیزی رو در بر نداره بحث نکنید و فقط در مورد موضوع تاپیک بدون توهین به شخص خاصی‌ صحبت کنید .

ممنونم .

پیمان

آقای پیمان فقط به خاطر احترامی که برای شخصیت شما قائلم عذرخواهی می کنم و امیدوارم به کسی برنخورده باشه و حمل بر بی ادبی نشده باشه... :roll:

MrMohi

Active Member
afsanehhhh گفت:
daryvary گفت:

spidereek.gif

Peyman-Pop

Active Member
آقای پیمان فقط به خاطر احترامی که برای شخصیت شما قائلم عذرخواهی می کنم و امیدوارم به کسی برنخورده باشه و حمل بر بی ادبی نشده باشه...

افسانه خانم ممنونم از شما.

این بحث های پیش پا افتاده هم به نظر من اصلا ارزش بحث کردن نداره, وقت ما خیلی بیشتر از این چیزها ارزش داره .

از دوستان دیگه هم خواهش می‌کنم لطفا زمان گفتن نظرشون موجب ناراحتی‌ شخص خاصی‌ نشن .

ممنونم .

پیمان

daryvary

Member
افسانه خانم
من عذر ميخوام اگر بي احترامي كردم.
فقط نظر شخصيم رو گفتم.
همونطور هم كه گفتم هميشه استثنا هست!!!

بازم عذر ميخوام

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
mohammadhossein_p گفت:

حاج خانوم هكر:)

---:-:-: دوست عزیز لطفا به گروه یا قوم خاصی‌ توهین نکنید :-:-:---

---:-:-: ممنونم :-:-:---

---:-:-: پیمان :-:-:---
-------------------------------------------------
آقا پيمان از تذكر شما ممنونم
من در اينجا از همه ي خانمها و آقايان عزيز معذرت خواهي مي كنم :oops:

گرفتارم عليرضا جان !

سخت !

اگر مي توني يه كمكي بكن !

سايت رو ببين نوشتم موضوع از چه قراره !

---------
محمد

AliReza26

Active Member
NorTh HaCkeR گفت:
گرفتارم عليرضا جان !

سخت !

اگر مي توني يه كمكي بكن !

سايت رو ببين نوشتم موضوع از چه قراره !

---------
محمد
ديدم....

واقعا متاسفم..... :cry:

در ضمن اگه كمكي از دستم بر مياد بگو....

(در ضمن اونا چه مدركي دارند؟؟؟؟(با پيغام خصوصي بگو لطفا))

افشانه جان منم هستم بي خيال بابا مهم اينكه وقتي دلشون گير ميكنه به تته پته مي افتن اون موقع ديگه بيا آبغوره جمع كن مگه نه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا