موافقمwow
كجاش سياسي شد بابا؟
daryvary گفت:ضمنا دوستان من خودم از جمله افرادي هستم كه ميگم خانمها برنامه نويس نميشن.
ولي چرا مسخره ميكنيد؟ بذاريد امتحان كنن (البته نه در غالب اون گروه)
هميشه استثنا هايي هم پيدا ميشه
آقاي daryvary انقدر دري وري نگو لطفا... درسته اينجا دخترا كم هستن كه از خودشون دفاع كنن ولي من به نمايندگي از همشون دارم حرف مي زنم...از پس همتونم بر ميام مثل تو دانشگاه پس لطفا كشش نديد كه سرويس مي شيد...
afsanehhhh گفت:daryvary گفت:ضمنا دوستان من خودم از جمله افرادي هستم كه ميگم خانمها برنامه نويس نميشن.
آقاي daryvary انقدر دري وري نگو لطفا...درسته اينجا دخترا كم هستن كه از خودشون دفاع كنن ولي من به نمايندگي از همشون دارم حرف مي زنم...از پس همتونم بر ميام مثل تو دانشگاه پس لطفا كشش نديد كه سرويس مي شيد...
Peyman-Pop گفت:آقاي daryvary انقدر دري وري نگو لطفا... درسته اينجا دخترا كم هستن كه از خودشون دفاع كنن ولي من به نمايندگي از همشون دارم حرف مي زنم...از پس همتونم بر ميام مثل تو دانشگاه پس لطفا كشش نديد كه سرويس مي شيد...
افسانه خانم بعد از درخواست من کسی به موضوع ادامه نداد و از شما هم انتظار داشتم موضوع رو ادامه ندید .
هیچ کدوم از کاربران شما یا فرد خاصی رو مستقیما مورد خطاب قرار نداد اما شما مستقیما دارید کاربران رو مورد خطاب قرار میدید.
به زور نمیشه خلاف چیزی رو اثبات کرد من با خانم هایی که کار کامپیوتر میکنند خیلی رفتو آمد داشتم و با اونها سر یک کلاس نشستم در خیلی از موارد خانمها در قسمت های خاصی از کامپیوتر از آقایون بهتر عمل میکردند چون آقایون زیاد علاقه ای به اون برنامه ها نداشتن و از نظر اونها کار با اون برنامه ها وقت تلف کردن بود ، مسایلی مثل هک ، کرک و امسال این هم همونطور که از نظر آقایون مفید و آموزندست از نظر خانم ها وقت تلف کردنه و هیچ علاقه ای به این کارها ندارن .
پس لطفا در مورد این مسایل که جز دلخوری چیزی رو در بر نداره بحث نکنید و فقط در مورد موضوع تاپیک بدون توهین به شخص خاصی صحبت کنید .
ممنونم .
پیمان
afsanehhhh گفت:daryvary گفت:ضمنا دوستان من خودم از جمله افرادي هستم كه ميگم خانمها برنامه نويس نميشن.
آقاي daryvary انقدر دري وري نگو لطفا...درسته اينجا دخترا كم هستن كه از خودشون دفاع كنن ولي من به نمايندگي از همشون دارم حرف مي زنم...از پس همتونم بر ميام مثل تو دانشگاه پس لطفا كشش نديد كه سرويس مي شيد...
آقای پیمان فقط به خاطر احترامی که برای شخصیت شما قائلم عذرخواهی می کنم و امیدوارم به کسی برنخورده باشه و حمل بر بی ادبی نشده باشه...
-------------------------------------------------mohammadhossein_p گفت:******************
حاج خانوم هكر
---:-:-: دوست عزیز لطفا به گروه یا قوم خاصی توهین نکنید :-:-:---
---:-:-: ممنونم :-:-:---
---:-:-: پیمان :-:-:---
به....NorTh HaCkeR گفت:مبارك باشه !
وقت كردم خيلي حرفها دارم !
فعلا !
----------
محمد
ديدم....NorTh HaCkeR گفت:گرفتارم عليرضا جان !
سخت !
اگر مي توني يه كمكي بكن !
سايت رو ببين نوشتم موضوع از چه قراره !
---------
محمد