فقط خلیج فارس هاست
بهترین شرکت جهت ارائه دادن هرگونه هاست و دایمین با نازل ترین قیمت و بهترین سرعت
خدا شما رو واسه خانوادتون حفظ کنه...
با سلام خدمت شما دوستان عزيز . من شرمنده ام كه نتونستم سر روز مقرر براي شما ارسال كنم به دليل مشغله هاي كاري كه شايد در هفته 1 روز تهران ( منزل ) باشم . و توي اين 24 ساعت هم نمي تونم بيدار بمونم تا ساعت 3 نصف شب تا منيجر صحبت كنم در ضمن در مورد پوبا هم صحبت كردم و شركت مولتاكام اين شركت را دروغين خواند زيرا به دلايل سياسي حق دادن نمايندگي در ايران را ندارند . و ما هم قرار بود اين شركت را در پاكستان بزنيم . به هر حال دوست كوكمان كه اين گونه حرف ها را مي زنيد از خدا براي شما شفاعت مي خواهيم . اميدوارم كه سفرهاي كاريم كمتر بشود تا اين نمايندگي را در سطح آسيا بزنيم و به احتمال زياد هم قرار است ديتا سنتري هم در دبي بزنيم البته اين خبر شايد تا 5.6 ماه ديگر عملي نشود و شايد هم به كل كنسل شد . فعلا هم كه در گير شكايت از يك سرور دهنده ي آمريكايي هستيم . البته كودكان جمع مي گويند شما كه ايرانيد چه جوري ... عزيزان توجه داشته باشند كه من شريكم در آمريكا مي باشد . با تشكر از همتون مخصوصا كودكان جمع كه زيادي جوشون گرفته خداحافظ تا چند روزه آينده
ما بچه ها در توهم هستیم که شما تو 5 روز از زدن این تایپیک
از شک در خرید VPS یا گرفتن سرور رسیدید به زدن دیتاسنتر!؟
تو این تاپیک Multacom رو شناختید،که عمر تاپیک به 5 روز نمی رسه.بعد تو این 5 روز این همه قرار با Multacom گزاشتید!؟
گذینه بعد اینه که
شکایت از یک سرور آمریکایی و
شریک خارج از کشور و
منیجر شما و پرکاری شما چه ربطی به بحث و موضوع تاپیک داره؟!
زيرا به دلايل سياسي حق دادن نمايندگي در ايران را ندارند
ببینم،شما قرار چی بشید؟ نماینده؟ درسته؟
کسی گفته pooyait اسمن فقط نماینده تو ایرانه؟
پس اگر نمی شه تو ایران،پس شمام هیچ چیز نیستید و نخواهید شد....
از همتون خواهش می کنم پاپیچ مولتاکام نشید.به اونا مسئله ی مسخره ی این تاپیک ربطی نداره...
ما بچه ها منتظر پاسختون هستیم.(دارک آنجل من نمی دونم شما اون متنو به نفع کی نوشتید.
بازدید کنندگان،افراد شرکت کننده در تاپیک و ... با خوندن این جواب 1 احساسی پیدا می کنن!)
موفق باشید