کدوم مدل لب تاپ dell ؟

از بین مدلهایی که لب تاپ Dell داره کدوم بهتره و تفاوت اصلیشون در چیه ؟؟
مدالهای : INSPIRON / LATITUDE / STUDIO / VOSTRO / XPS
متشکر

shayanboy

Active Member
من VOSTRO و INSPIRON توصیه می کنم .
کلا مدل های دل زیادن . بستگی به خودتون داره و سلیقه شما . :rose:

شایان

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
من VOSTRO و INSPIRON توصیه می کنم .
کلا مدل های دل زیادن . بستگی به خودتون داره و سلیقه شما . :rose:
شایان
َشایان جان با عرض معذرت اصلا ربطی به سلیقه نداره .هر مدل برای کاری بهتر هستش مثلا مدل LATITUDE برای کار های حرفه و برنامه نویسی و گرافیک و 3d عالیه بدلیل سی پی یو بالا رم بالا و گرافیک بالا .
یا مثلا VOSTRO برای بیزینس توصیه شده.
من سری LATITUDE رو پیشنهاد می کنم.البته اینم بگم من خودم Sony رو به همه ترجیه می دم همه رو امتحان کردم و لی سونی یه چیز دیگست .الان دارم استفاده می کنم و فوقالعاده راضی هستم

shayanboy

Active Member
در نتیجه .... بستگی به نوع سلیقه ی کاری شماس . مثلا اگر برنامه نویس یا گرافیست هستی باید با نوع شرایط کاری خودتون لپ تاپ خودتون رو انتخاب کنید . من سونی رو توصیه نمی کنم .
موفق باشید

شایان

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
نه سلیقه با کارایی خیلی متفاوته .با کلمات بازی نکن :دی من از لب تاپم انتظار دارم که گرم نکنه و سونی واقعا گرم نمی کنه دی مقابل باقی لب تاپ ها .من هم Dell داشتم هم HP هم Toshiba و حالا هم Sony . دستگاه من تقریبا هر هفته یک بار خاموش می شه و باهاش مشکلی هم ندارم در صورتی که زمانی که Dell داشتم گاهی دلم برای لب تاپ می سوخت و خاموشش می کردم.در کل به غیر از قطعات , کیفیت تصویر و دما هم د و عامل مهم در خرید لب تاپ ه .اینم بگم که بعضی از مدل های Dell از LED استفاده می کنن بجای LCD که این کار باعث می شه شارژ باتری کمتر مصرف بشه.و با یه باطری 9 سلول زمان خوبی رو می تونه براتون کار کنه.

shayanboy

Active Member
من لپ تاپم از صبح روشنه تا شب . یک بار هم خاموش نمیشه .
در کل در درجه اول کارایی هست . گول ظاهر رو نباید خود
منظور از سلیقه . نوع کاری و سلیقه کاری بود نه سلیقه ظاهری.
بیشتر به قطعات . و نوع کار کرد لپ تاپ باید توجه کرد .

شایان

saeid01

Member
خوب ! من با همه اینایی که گفتین زندگی کردم ! ولی با XPS بیشتر ! بنظرم مثه سگ میشه ازش کار کشید ! گرافیکش هم قویه ! کلا مخ کاره Gamer ! و البته Graphist!

متشکر از دوستان عزیز که راهنمایی کردند
من بیشتر برای کار برنامه نویسی و طراحی وب سایت می خوام که سرعت پردازنده و گرافیگ برام مهم تره
با بودجه بین یک تا یک و پانصد چی رو توصیه می کنید
با تشکر

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
Dell سری LATITUDE چند مدل بیشتر نداره این مشخصاتشه برای کار شما فوق العادست قیمتش هم 1.200.000 تومن هستش
Cpu:2.53 Core2 Due
Ram:4Gb
VGA:1.3GB
Hard:500 یا 500 بود یا 320 درست یادم نیست اما همین لب تاپ نسبت به قیمتی که داره فوقالعادست

Dell سری LATITUDE چند مدل بیشتر نداره این مشخصاتشه برای کار شما فوق العادست قیمتش هم 1.200.000 تومن هستش
Cpu:2.53 Core2 Due
Ram:4Gb
VGA:1.3GB
Hard:500 یا 500 بود یا 320 درست یادم نیست اما همین لب تاپ نسبت به قیمتی که داره فوقالعادست

اگر لطف کنی و اسم مدلش هم بگی ممنون می شم
سری Latitude مدل ؟؟
در مورد سونی هم تا جایی که شنیدم می گن سونی بخاطر کیفیت صفحه نمایشش قیمتش بالاس و مثلا اگر یه دستگاه سونی رو یک و پانصد پول بدی همون رو یمی تونیبا مشخصات مشابه دستگاه دل بگری ولی با قیمت یک و دویست ؟
متشکر از راهنمایتون

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
اگر لطف کنی و اسم مدلش هم بگی ممنون می شم
سری latitude مدل ؟؟
در مورد سونی هم تا جایی که شنیدم می گن سونی بخاطر کیفیت صفحه نمایشش قیمتش بالاس و مثلا اگر یه دستگاه سونی رو یک و پانصد پول بدی همون رو یمی تونیبا مشخصات مشابه دستگاه دل بگری ولی با قیمت یک و دویست ؟
متشکر از راهنمایتون
مدلش یادم نیست ببین این سری 8 تا مدل بیشتر نداره لیست رو بگیری مشخصه . کلا مدل این سری به خاطر کاربریشون یه سری امکانات مثل وبکم رو روی خودش نداره و به صورت اکسترنال دارن.وضوع تصویر سونی فوقالعادست اما خوب اون یکی از دلایلشه.دستگاهی با همچین مشخصاتی اگر سونی بخوای بخری باید 1800 1900 پول بدی جاش

ممنون از دوستان
یه سوال داشتم در مورد اینکه خیلی از دوستان نظرشون بر اینه که Vaio بگیرم
ممنون می شم یه راهنمایی کنید که بین Dell و Vaio کدوم بهتره

تا جایی که تحقیق کردم مدل 1510 Vostro رو بهم پیشنهاد دادن البته آخرین کانفیکش رو نظر دوستان چیه ؟؟
مدل 1510 یااینکه مدل 1520
ممنون می شم راهنمایی کیند
متشکر

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
من خودم وایو دارم و همه لبتاپ ها رو هم استفاده کردم اما سونی وایو یه چیز دیگست .اما لب تاپ من همین مشخصاتی که گفتمو داره فقط سی پی یوش یه مقدار بالا تره و قیمتش 1 تومن از Dell گرون تره حدود 2ملیون دویست هست قیمتش

خوب دوست عزیز یک تومان اختلاف قیمت چیزه کمی هم نیست
حالا شما بین دو مدل 1510 و 1520 کدوم رو پیشنهاد می دی
متشکر

nima_dsnr

کاربر VIP
خلاصه تحقیقات من :
vostro 1510 مناسب ترینه
از بین dell ها خوب xps بهترین و سگ جون ترین و خفن ترینه ولی قیمتش بالای 1.5 هست.
نسبت 1510 و قیمتش بهتر از xps و قیمتش هست.
vaio هم خیلی خوبه ولی قسمت عمده پولت رو داری برای مارکش میدی.
برای اینکه عقده هامو خالی کنم اگه بالای 2 تومن تو دستت افتاد برو APPLE بگیر.

GraphX

Member
ممنون از دوستان
یه سوال داشتم در مورد اینکه خیلی از دوستان نظرشون بر اینه که vaio بگیرم
ممنون می شم یه راهنمایی کنید که بین dell و vaio کدوم بهتره

تا جایی که تحقیق کردم مدل 1510 vostro رو بهم پیشنهاد دادن البته آخرین کانفیکش رو نظر دوستان چیه ؟؟
مدل 1510 یااینکه مدل 1520
ممنون می شم راهنمایی کیند
متشکر

لپ تاپ هايي مثل وايو به نظر من گرونيشون به خاطر ماركشونه
به فرض بخواي 1 تومن هزينه كني واسه يه وايو با همون 1 تومن مي توني يه كانفيگ بالاتر بخري از مارك دل

متشکر
اگر برای خردید از نمایندگی مطلب خاصی به ذهنتون می رسه
لطفا عنوان کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا