pouria1980
Member
از بین مدلهایی که لب تاپ Dell داره کدوم بهتره و تفاوت اصلیشون در چیه ؟؟
مدالهای : INSPIRON / LATITUDE / STUDIO / VOSTRO / XPS
متشکر
مدالهای : INSPIRON / LATITUDE / STUDIO / VOSTRO / XPS
متشکر
َشایان جان با عرض معذرت اصلا ربطی به سلیقه نداره .هر مدل برای کاری بهتر هستش مثلا مدل LATITUDE برای کار های حرفه و برنامه نویسی و گرافیک و 3d عالیه بدلیل سی پی یو بالا رم بالا و گرافیک بالا .من VOSTRO و INSPIRON توصیه می کنم .
کلا مدل های دل زیادن . بستگی به خودتون داره و سلیقه شما .
شایان
Dell سری LATITUDE چند مدل بیشتر نداره این مشخصاتشه برای کار شما فوق العادست قیمتش هم 1.200.000 تومن هستش
Cpu:2.53 Core2 Due
Ram:4Gb
VGA:1.3GB
Hard:500 یا 500 بود یا 320 درست یادم نیست اما همین لب تاپ نسبت به قیمتی که داره فوقالعادست
مدلش یادم نیست ببین این سری 8 تا مدل بیشتر نداره لیست رو بگیری مشخصه . کلا مدل این سری به خاطر کاربریشون یه سری امکانات مثل وبکم رو روی خودش نداره و به صورت اکسترنال دارن.وضوع تصویر سونی فوقالعادست اما خوب اون یکی از دلایلشه.دستگاهی با همچین مشخصاتی اگر سونی بخوای بخری باید 1800 1900 پول بدی جاشاگر لطف کنی و اسم مدلش هم بگی ممنون می شم
سری latitude مدل ؟؟
در مورد سونی هم تا جایی که شنیدم می گن سونی بخاطر کیفیت صفحه نمایشش قیمتش بالاس و مثلا اگر یه دستگاه سونی رو یک و پانصد پول بدی همون رو یمی تونیبا مشخصات مشابه دستگاه دل بگری ولی با قیمت یک و دویست ؟
متشکر از راهنمایتون
همش خوبه فقط vostro نگير چون بيشتر از بقيه اش داغ ميكنه!
ممنون از دوستان
یه سوال داشتم در مورد اینکه خیلی از دوستان نظرشون بر اینه که vaio بگیرم
ممنون می شم یه راهنمایی کنید که بین dell و vaio کدوم بهتره
تا جایی که تحقیق کردم مدل 1510 vostro رو بهم پیشنهاد دادن البته آخرین کانفیکش رو نظر دوستان چیه ؟؟
مدل 1510 یااینکه مدل 1520
ممنون می شم راهنمایی کیند
متشکر
همش خوبه فقط vostro نگير چون بيشتر از بقيه اش داغ ميكنه!