کتاب زبان اصلی مکس و معادل فارسی!

:Mohsen:

کاربر باتجربه
سلام
چند وقته دنبال کتاب های ترجمه شده مکس(یا حتی فوتوشاپ، افتر افکتز، مادباکس) و کتاب زبان اصلیشون هستم
برای تقویت زبان میخوام
اگر کتابی از مترجمین معتبر مثل آقای رسول نصیری و همچنین زبان اصلی اینها سراغ دارید حتما خبرم کنید
پیشاپیش ممنونم

ali_118

کاربر VIP
والا یه کتابی بودش "مرجع کامل تری دی مکس"
فکر میکنم ترجمه ی رفرنس تری دی مکس بود که همراه برنامه نصب میشه
اما به این ترجمه ها خیلی اطمینان نیست، چون ویرستاری میشه و کلی پاراگراف ها و جملات بالا پایین میشه توش

ali_118

کاربر VIP
من کتاب الکترونیک Sedra ویرایش پنجمش رو دانلود کرده بودم، با ترجمش که تو بازار بود مقایسه کردم، یه فصل کم و زیاد داشت، بعد کلا این فارسیه یه چیز بود انگلیسیه یه چیز دیگه، تقریبا دو تا کتاب مختلف بودن :green: ، نفهمیدم آخرش انتشاراتیه پیچونده کتاب قبلیه رو به اسم جدیده جا زده ؟ یا از ویرایش اینجوری درومده :-?

زبان تخصصی ای که توی مباحث گرافیک کامپیوتری استفاده میشه خیلی راحته، کتاب فارسیشو میخوای چیکار ؟

کاربر باتجربه
میخوام دیگه!
حالا اگر چیز بدرد بخوری یافتی منو بی نصیب نزار

سلام
آقا محسن منم خیلی دنبال این مبحثم و الانم تا جایی که دیدم رسول نصیری تو چند تا نشریه مهم مثل ناقوس و نشرگستر کتاب ترجمه کرده.که مهمترینش همون کتاب مرجع کامل تری دی مکس 8 انتشارات نشر گستر که از رو هلپ نرم افزار یا بوده و شرکت پارسانم دقیقا از رو همین کتاب مکس نصیری فیلم آموزشی ساخته

کاربر باتجربه
naghshintarh خودت کتابو گرفتی؟
چون میخوام فارسی و زبان اصلیش سازگاری داشته باشن

بله من این کتاب رو گرفتم و همچنین کتاب ناقوس که بیشترین همخونی با هلپ نرم افزار رو همین کتاب مرجع کامل نشرگستر رسول نصیری داره که نویسندشم کلی مرداک هستش ولی اصلا کتاب یا منبعی که دقیقا همین هلپ مکس به زبان فارسی باشه نیست-گشتم نبود نگرد نیست:sad: ولی خوب خودتم میدونی بهترین منبع یادگیری زبان تخصصی واژگان تخصصی و همین ویدئوهای زبان اصلیه:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا