کافی شاپ گندم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حالا تا آنلاین هستی من نظراتم رو بگم! :green:

در حالت کلی کار خیلی خوشگل و خوش رنگی شده. کاملا مناسب برای یه محیط کافی شاپی.

ولی خوب یه سری کارهای جزئی بنظرم میتونه از این هم زیباترش کنه. البته نظرات شخصی من هست.

فونت فارسی ِ معلا خیلی خوشگل کرده کار رو ولی تو انتخاب فونت انگلیسی خیلی قوی کار نکردی.

میتونستی از فونتهای زیباتری هم استفاده کنی. مخصوصا فونتهای دست نویس انگلیسی. مثل این فونت:

attachment.php

این رو هم بگم که اصولا اسم یک مکان جزو اسمهای خاص هست! همونطوری که میدونی اسم خاص وقتی
به انگلیسی یا عربی یا هر زبان دیگه ای برگردونده بشه ، معنا نمیشه! مثل اینه که روی تابلوهای خیابون ها
مثلا اسم میدان آزادی نوشته بشه Freedom Sq. !! در حالیکه چون اسم مکان اسم خاص هست بصورت
Azadi Sq نوشته میشه. پس تو هم باید اسم اون کافی شاپ رو بصورت Gandom بنویسی.

یه مورد کوچیک دیگه هم محل قرارگیری 2 تا کلمه ی کافه به فارسی و انگلیسی هست که بنظرم بهتره
کافه ی فارسی رو ببری بالای م در کلمه ی گندم و Cafe رو ببری ببرسی سمت راست کلمه ی wheat
مثلا بالای حرف e یا a .

مورد آخر هم اینکه بنظرم بهتره فقط روی کارت رو از کلمه ی گندم بصورت فارسی و انگلیسی استفاده کنی
و پشت کارت رو به آدرس و تلفن ها اختصاص بده. نگران خلوت شدن پشت کارت نباش. کلا پشت کارت اگر خلوت تر
باشه بهتر و شیک تره.

ببخشید اینقدر پرحرفی کردم. چون بنظرم کارت خوشگلی شده و فقط نظرات شخصیم رو گفتم.

موفق باشی.

پیوست ها

• preview.png
    preview.png
    2.9 کیلوبایت · بازدیدها: 23

hamid

Well-Known Member
اوووووووووووووووه :دی سارا فکر کنم دیشب بیخوابی زده بوده بسرت افتادی تو نظرخواهی ها و یه نظر ول کردی :دی
نظر خیلی خیلی مفید و نکته داری بود ممنون باسه نظر ولی به قول شاعر که میگه آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟ :دی این نظر باید خیلی وقت پیش داده میشد که کار چاپ نشده بود این کاری که من زدم اول واسه کارت ویزیت و منو بود که وقتی کار چاپ شد طرف خیلی خوشش اومد حتی تابلو بزرگیم که قبلا داشت یه طراحی معمولی بود اورد پایین و این کار رو تابلو کرد
در مورد زبان هم بگم من خودم هم میخواستم فینگلیش بنویسم ولی با خودم فکر کردم دیدم روی کارت که اسم گندوم و کافه که فارسی هست پس اگه زیرش هم انگلیسیشو بنویسم جذاب تر میشه واسه همین قبل طراحی زنگ زدم به خود طرف ازش پرسیدم که نظرت با wheat چیه گفته آره خوب چون اکثرا قشر جون و خاصی میرن اونجا عیب نداره که این لغت رو زبون اصلی بنویسی چون فارسیش رو نوشتی زیرش انگلیسی لغت رو هم بنویس تا با توجه به حرف فارسی انگلیسیشم واسه کسایی که نمیدونن معنی شه
فونت انگلیسی رو هم گفتم یه فونت سنگین باشه ولی با کمی ویرایش که به فونت بالا هم بیاد البته من موقع طراحی این کارت هر تیکه که طراحی میشد تو قسمت آیدی یاهو با چندا از بچه های سایت که خیلی حرفه ای و خوش سلیقه هم هستن از نظرات اونام استفاده میکردم این فونتی که شما دادید خیلی نزدیکه به معلا ای کاش زود تر این نظر رو داده بودید تا این فونت رو کار میکردم
میشه این فونتی که گذاشتین پیوست کنید فونت نزدیکی هست به معلا
در کل ممنون از نظرت

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
پیوست کردم

پیوست ها

• billy_argel_font.zip
    590 کیلوبایت · بازدیدها: 18

Mandana

Active Member
کیفیتش بعضی جاها پایین اومده اما در کل کار خوشمل و خوش رنگی هست.دوسش داشتم
موفق بباشین حمید هاین
481640egvd6cm8o5.gif

nima_dsnr

کاربر VIP
خوب از نظر طراحی که خیلی لذت بردم.
فقط ایرادهای ریزی داره که خیلی سخته بهش بگی ایراد...
مثلا اون گندم بلور شده ای که درون "م" هست
یا فونت "کافه"
یا گرد شدگی کنار کارت که نمیدونم با چی گرد کردی که رد انداخته؟!
بقیه هم مفسران عزیز تفسیر کردن.
موفق باشی

hamid

Well-Known Member
خوب از نظر طراحی که خیلی لذت بردم.
فقط ایرادهای ریزی داره که خیلی سخته بهش بگی ایراد...
مثلا اون گندم بلور شده ای که درون "م" هست
یا فونت "کافه"
یا گرد شدگی کنار کارت که نمیدونم با چی گرد کردی که رد انداخته؟!
بقیه هم مفسران عزیز تفسیر کردن.
موفق باشی
واسه گرد کردن یکم رنگاش قاطی شده اینجوری معلوم میشه
گندم بلور نشده
همین یک عدد گندم حجمی نزدیک به 2.5 مگ داشت که من حجم رو کم کردم اینجوری شده

mohsen_online_007

Active Member
به نظرم خیلی عالی شده ..
رنگ ها و فونت های استفاده شده به هم میآن و کار و خیلی زیبا کردن
ولی به نظرم اون کافی شاپ نارنجی با اون فونت و اون سایز یکم ناخواناست ! بهتر بود یک فکر دیگه ای بر میداشتی ..

من کار قبلی رو بیشار می پسندم تا این
:rose:

احتمالا توقع بالا از شما دارم
این کار ساده شده
حتما خیلی روش وقت نزاشتی

hamid

Well-Known Member
خیلی خوشحالم که این پست دوباره اومد بالا و نظرات بیشتری رو دیدیم :دی

جدیدترین ارسال ها

بالا