کارت ویزیت

album

Member
ممم میخواستم ببینم نظر شما در مورد پشت این کارت چیه شما چه نظری دارید آخه من خیلی با فارسی نوشتم آبم تو یک جوب نمیره ... به نظرتون همین خوبه ؟! یا میشه کاره دیگه ای هم روش انجام داد ؟

arashonline

Well-Known Member
ميگم آلبوم جان مستقيم بزاري بهتره ولي عاليه ساده شيك مدرن ........

جالب

سلام من بودم به جاي رنگ سفيدي كه در آدرس هست از رنگ قرمز البته به سبك خون استفاده مي كردم
ولي خليي عالي

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خیلی عالیه من که خیلی خوشم اومد کار خیلی قشنگی شده.

فقط تنها چیزی که هست سعی کن متنت رو Align کنی یعنی همسطح هم باشن. اون 3 خط توضیحات تو یه سطح و دو خط آدرس و تلفن تو یه سطح باشن. ترکیب رنگیش هم عالیه من که این ترکیب رو واقعا دوست دارم.

موفق باشی
سارا

GFX Master

راستی آلبوم جان (!) اسمت مهدی بود آره؟!

iman_ebru

Active Member
خیلی زیبا و ساده کار شده. حرف نداره! فقط یه چیزی. برای اینکه موقع چاپ هم همینطور زیبا باقی بمونه باید کیفیت کاغذ و چاپش هم عالی باشه...

ایمان

album

Member
خیلی عالیه من که خیلی خوشم اومد کار خیلی قشنگی شده.

فقط تنها چیزی که هست سعی کن متنت رو Align کنی یعنی همسطح هم باشن. اون 3 خط توضیحات تو یه سطح و دو خط آدرس و تلفن تو یه سطح باشن. ترکیب رنگیش هم عالیه من که این ترکیب رو واقعا دوست دارم.

موفق باشی
سارا
مرسی سارا جان
241.gif
از انتقادات و پیشنهادای سازندت به خصوص حق با شماست اومدم یکمی راندوم کار کنم خیلی دیگه چپ شده :d .... من همون سفید تو بیمس هستم
character0144.gif
اسمم حسن
23t0aw9.gif41.gif
ار بس این مهدی ها زیادند
gigglesmile.gif
آدم خیال میکنه همه مهدیند
23t0aw9.gif41.gif

خیلی ممنون رضا جان
23t06dg.gif

خیلی زیبا و ساده کار شده. حرف نداره! فقط یه چیزی. برای اینکه موقع چاپ هم همینطور زیبا باقی بمونه باید کیفیت کاغذ و چاپش هم عالی باشه...
ایهیم حق با شماست باید یک جا گیر بایرم که RGB کار کنه
2lbkos0.gif

mpourebadi

Member
وای پسر.
چیکار کردی پیسر.
من یکی که خیلی حال بردم.
من میمیرم برا این جور طرحا.
شاگردت مهدی.

album

Member
woW ... الان انقدر عرق میکنم که بمیرم
blue[1].gif
شرمنده نکن
bawl[1].gif
این کاره ره ایراده من ایینجا خودم شاگرد شهرام و مهدی و سارا و اینا هستم
bawl[1].gif
مرسی
23t06dg.gif

منم خیلی خوشم اومد
ولی به نظرم اگه بگ گراند آدرسو سفید نمیکردی بهتر بود..
منم می خوام کارت بزنم ولی تجربه ای تو این زمینه ندارم و نمیخوام کارمو به چاپ خونه واگذار کنم! میشه یه چیزی تو این مایه ها ولی با زمینه مشکی کار کنید ببینم الگو بگیرم
یا اگه خیلی خوب بود بااجازه شما استفاده کنم؟

album

Member
منم خیلی خوشم اومد
ولی به نظرم اگه بگ گراند آدرسو سفید نمیکردی بهتر بود..
منم می خوام کارت بزنم ولی تجربه ای تو این زمینه ندارم و نمیخوام کارمو به چاپ خونه واگذار کنم! میشه یه چیزی تو این مایه ها ولی با زمینه مشکی کار کنید ببینم الگو بگیرم
یا اگه خیلی خوب بود بااجازه شما استفاده کنم؟
مرسی دوست عزیز اینو ببین بد نیست :
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=416265&postcount=13
کسی منو صدا کرد؟
مهدی میزنم پس ...
punish2.gif
vahidrk.gif
frantic.gif
میدمت دست چنگیز تا بخورتتا !
4bhn7et.gif

album

Member
آره من خودم تا بحال هرچی کار کردم برای چاپ CMYK بوده و بس ولی برادرم ایندفعه چون کار برای خودش بود گفت RGB کار کن
questionedf.gif
از نظر کیفیت مسلما بهتر از CMYK هست چون به هر حال سه بار چاپ میخوره نه 4 بار ... تصاور تو CMYK یک حالت مرده میگیرند ولی در RGB ین حالت رو ندارند از نظر هزینه هم متفاوته ... منم قبلا خیال میکردم RGB منحصر به مانیتوره ولی ظاهرا اینجوری نیست ...
headache.gif

album

Member
خوب من حرفمو در مورد قیمت پس میگیرم این نوع پرینت دیجیتال هست و از نظر قیمت پایین تر از Cmyk ولی محدودیت اندارزه ای داره ظاهرا بیشتر از A3 نمیزنند !
blondhair.gif

GFX Master

من که اولین بار میشنوم!!! مطمئنی آخه؟! اصلا سیستم rgb برای چاپ نیست و رنگها کلا فرق میکنه! در مورد کیفیتش هم که اصلا نگو که اینو دیگه مطمئنم که cmyk کلی بهتر از rgb میشه و اصلا قابل مقایسه نیست!

album

Member
واه من زنگ زدم یارو اینجوری به من گفت که قیمتش پایین تره ولی رنگاش زنده ترند
cry2.gif
من که امتحان کردم وقتی از rgb میارم به cmyk تصویر مات میشه ؟

album

Member
واه من زنگ زدم یارو اینجوری به من گفت که قیمتش پایین تره ولی رنگاش زنده ترند
cry2.gif
من که امتحان کردم وقتی از rgb میارم به cmyk تصویر مات میشه ؟

واه خاک عالم من امروز یارو رو دیدم به من گفت که نه کیفیت بالاتره نه قیمت فقط و فقط برای تصاویر RGB بهتره ... :cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا