چه كسی پاسخگوی تهمت بی روا و بگرداندن آبروی رفته هست ؟

mambolearn

Active Member
این هم ترجمه

Our support for GNU/GPL and licensed softwares under that

We're so sorry for those who misuse about GNU/GPL and don't honor those who are trying to develop these products
This toic is to announce iranian support for GNU/GPL rules and released softwares under that. It is a warning for those persons and groups who are trying to take advantage of these products

any one should know if any software licensed under GPL has been used as a base for a non GNU/GPL software package, even if this package is for intranet usage, people they did it they brake the license.

It is like stealing a car, change it's color and present it as yours.

You are NOT allowed to modify the software license in any case even if you keep it for your own use.

Creating a deriviative work using an existing Free Open Source Project released under the GNU/GPL, that you offer again under the GNU/GPL, is another case and another case is the derivative work not to follow the GNU/GPL license guidelines but offered as a closed source commercial project.
The first case is totally legal. You can even charge for distribution cost (not sell the product itself. You could sell it, only if it was written totally by you from scratch.). GNU/GPL permits that. All you have to do is release it under the GNU/GPL, keep the code open and accessible, distribute code with the application and let people have access to your project. Let people know from where your project came.
The second case is illegal as it breaks the GNU/GPL. Especially in the case we are talking about, what was odd was that visiting sites, there was not a single word in English. That is very odd for a project that wants to call itself Open Source. How can people help you when they do not understand who you are and what are you asking. Unless, you do not want the project to be open source and try to hide things from public.

If you break the GNU/GPL license you must be ready to face the consequences of the law

The absolute majority of the people in Iran are against these immoral and misbehaves regarding abuse of licensed products under GNU/GPL and condemns these kinds of activities.

It would be better if we mention GNU/GPL conditions and rules; the usage of it once again here in both languages farsi and english:
Farsi link
English link

Those who are in agreement with these cases, state their approval​

fsfarhad

Member
ممنونم آقای فیروزمندان عزیز ...
من در تاپیك دیگه ای این موضوع رو مطرح كرده بودم كه اگر مردانگی دارند ، با اشتباه خودشون اعتراف كنن ، ولی این عدم اعتراف نماینده و مشخص كننده اهداف دیگه ای هست ... به هر حال گذشت زمان همه چیز رو تعیین می كنه ، و این اعمال ما هست كه نشان دهنده شخصیت و اهداف ما هست ... من هیچ واهمه ای در مورد كارها و فعالیت های خودم ندارم و هیچ موقع سعی نمی كنم كاری كنم كه فردا روزی بخوام برای اون پاسخگو باشم و همیشه هم سعی می كنم نام ایرانی رو با سر افرازی داد بزنم ...
و در تمامی كار ها هم با اسم حقیقی خودم ظاهر شدم نه با اسم مستعار !
از بابت ترجمه هم متشكرم ...
فكر می كنم متن خوبی باشه ... صادق جان بفرمایند كجا درج بشه ، من هم اقدام می كنم ...
با تشكر از همه

mambolearn

Active Member
سلام

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=69447

لطفا کسی فارسی ننویسه زیرش
به مواردی که در چند تاپیک قبل فرهاد اشاره کرد توجه کنید

جاییش اگر نیاز به ویرایش داره بگید تا درستش کنیم

اگر کسی مشکل با انگلیسی نوشتن داره توی همین تاپیک فارسی بنویسه ترجمش رو میدیم که زیرش بنویسه

از همه شما ممنون

یا علی

fsfarhad

Member
آقای فیروزمندان عزیز كاش می دادی من تاپیك رو می زدم ، چون مدیر سایت elxis این وظیفه رو به من داده بود كه نسبت به این مسئله اقدام كنم ...

mambolearn

Active Member
هنوز هم دیر نشده
اگر فکر میکنی اینطور بهتره یک تاپیک جدید باز کن و این متن رو بنویس .... تاپیک قبلی رو حذف میکنم ;)

یا علی

fsfarhad

Member
ممنونم ، من فقط می خوام كه مدیر elxis فكر نكنه به صحبت هاشون و كارهاشون اهمیت داده نمی شه ...
اگر دقت كنید متوجه می شید كه در این ارسال این وظیفه رو به من سپرده بود ...
http://forum.elxis.org/index.php?topic=817.msg4613#msg4613
باز هم ممنونم

لینك تاپیك برای حمایت از قوانین GNU/GPL ، لطفا جملات خود را انگلیسی تایپ نمائید ، دوستانی كه آشنایی با زبان انگلیسی ندارند در اینجا متن فارسی خود را ارسال نمایند تا متن آنها را ترجمه نماییم ... پس از اون متن رو در تاپیك مربوطه ارسال كنند

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=69449

با تشكر از همه

آخرین ویرایش:

mambolearn

Active Member
هدف اینه که تاثیر گذار باشه ...پس زحمت تاپیک رو بکشید من تاپیک قبلی رو حذف میکنم

یا علی

S4DEGH

Well-Known Member
خيلي خوبه و جاشم همينجاست !!

ولي خودمونيم درج مطالب انگليسي و فينگليشي در انجمن ممنوع هست .......

ولي خب اين مورد خاصه ... :d

behdaad

Active Member
با تشكر از دوستان بابت متن انگليسي اگر اجازه بديد يك مقدار برخي مسايل در اون گنجونده بشه كه اينا تصور نكنند ما داريم از خودمون دفاع ميكنيم . در حقيقت يكي از اعضاي همين فروم مسئله رو كشف كرد و با اطلاع رسانيش موجب آگاهي تيم Elxis شد پس در حقيقت ما اينجا يك امتياز مثبت داريم . اگر اجازه بديد من متن جديدي رو بر پايه همين متن تا امشب آماده كنم و دوستان مطالعه كنند و اگر موافق بودند نهاييش كنيم

mambolearn

Active Member
صادق جان !

این موضوع فرق میکنه پس لزومی نداره در موردش حساسیت به خرج بدیم ... دقیقا برعکس باید حمایتش کنیم و از حق خودمون دفاع کنیم .

خودت هم نوشتی "ولي خب اين مورد خاصه ... :d"
اما شما یکی از مدیرهای این انجمن هستی ... و باید شرایط رو درک کنی .

ممنون
یا علی

fsfarhad

Member
به نظر من درست نیست (در مورد صحبت بهداد) ، ما فقط این موضوع رو در مورد مسئله ای كه برای elxis پیش اومده مطرح نكردیم بلكه برای تمامی محصول هایی كه بر پایه gnu/gpl تشكیل شده اند مطرح كردیم ...
و این رو می خوایم برسونیم كه ایران و ایرانی نمك خور و نمك دون شكن نیست و از تلاش های هر شخصی به صورت جوانمردانه حمایت می كنه ...
در رابطه با گروه ها و افرادی هم كه سوء استفاده ای كردند ، باید بگم كه با این كار ارزش و اعتبار خودشون رو كم كردن ...
در این خصوص هم بحث زیاد شده و به نظرم هر چی بیشتر این موضوع رو كش بدیم ، دیدی كه نسبت به ایرانی ها پیدا می شه بد تر می شه ...
پس بهتره به صورت كلی و خطاب به همه این موضوع رو اعلام كنیم و حمایت خودمون و احترامی كه ایرانی ها نسبت به اینچنین قوانینی دارند رو اعلام كنیم و از هویت خودمون بیشتر حمایت كنیم ...
من در متن ، صحبتهای مدیر elxis رو ذكر كردم ، كه همین نشون دهنده این هست كه ما حرف اونها رو به گوش همه داریم می رسونیم و از اونها حمایت می كنیم ...
هر چند من فكر می كنم كه مواردی به این صورت بهتره كه با تحقیق كامل تر و ارائه و تذكر اون از راه مناسب تر و درست تر می تونه مفید باشه ... و اگر هم حركتی در یك جامعه بین المللی قرار هست انجام بشه با هماهنگی و حركت مناسب انجام بشه ...
با تشكر

آخرین ویرایش:

S4DEGH

Well-Known Member
اما شما یکی از مدیرهای این انجمن هستی ... و باید شرایط رو درک کنی .
دقياق موافقم محسن عزيز ...
حرف من يك يادآوري بود چون ممكنه بعضي ها از اين عمل يك برداشت ديگه كنن و فردا با چنين تاپيك هايي روبرو بشيم ... !

behdaad

Active Member
عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزيز
متن انگليسي رو كه دوستان زحمت كشيده بودند و آماده كرده بودند رو با اجازه همه بزرگان يك ويرايشي كردم از لحاظ گرامري و چارچوب. سعي كردم روح متن حفظ بشه و نكته اي هم اضافه كردم كه اميدوارم عزيزان مطالعه بفرمايند و در صورت تاييد درج كنند :

Dear all

Hereby we signatories of this letter announce:

- Our fully support for GNU/GPL and licensed softwares under related law
- Our abhorrence for misusing any GNU/GPL Licensed softwares without consideration of violator’s nationality

As a warning to those People and Groups who has been/are trying to take advantages of mentioned products, they should know:

Any sort of softwares licensed under GPL ,should not be used as a base for a non GNU/GPL software package, even if the package use for intranet, it would consider as “ braking the license”.
No one is allowed to modify the software license in any case even for personal usage.
Creating a derivative project using an existing Free Open Source Project released under the GNU/GPL you offer again under the GNU/GPL, is another case and some other case is the derivative works witch are not following the GNU/GPL license guidelines but offered as a closed source commercial project.
The first case is totally legal. You can make charges even for distribution cost (not sell the product itself. You could sell it, only if it was written totally by you from scratch.). GNU/GPL permits that. All you have to do is release it under the GNU/GPL, keep the code open and accessible, distribute code with the application and let people have access to your project. Let people know from where your project came.
The second case is illegal as it breaks the GNU/GPL. Especially in the case we are talking about, what was odd was that visiting sites, there was not a single word in English. That is very odd for a project that wants to call itself Open Source. How can people help you when they do not understand who you are and what are you asking. Unless, you do not want the project to be open source and try to hide things from public.
Anybody should know that; by breaking the GNU/GPL license the violators must be ready to face the consequences of the law.

The absolute majority of Iranian People is against such immoral and misbehaves regarding abuse of licensed products under GNU/GPL and condemns these kinds of activities.

In the case of misusing of Elxis, our members attempts conduced withdrawal of Violators and it made us convinced that having goodwill and cooperation among Open Source Community Worldwide would always be an effective way to confront Violators

It would be better if we mention GNU/GPL conditions and rules; every body can find the usage of it once again here in both Farsi and English languages:
Farsi link
English link

Those who are in agreement with these cases, state their approval

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
از تمامی بچه ها ممنونم..

امیداورم با این کار بهشون ثابت بشه که ایرانی جماعت (نسل آریایی و کوروش کبیر) دزد نیستند و جزو متمدن ترین افراد هستند و همیشه وجود اونها باعث پیشرفت خیلی از جوامع بوده !

صادق جان لطفا بذار این تاپیک باز بمونه و کار خودش رو انجام بده ..
من هم با این حرکت کاملا موافقم و هر کمکی ازم بر بیاد انجام میدم !

مجید

aghahamidgol2

Active Member
آقا فرهاد کارنامه ی کاری شما تو اوپن سورس و در بخش کارهای مدایکس زیاد کارنامه ی درخشانی نیست و ...

اما خب این موضوع و رفتار سایر کاربران و همکاران شما خیلی زشت بوده و نمی فهمم قصد چی بوده اما واقعا خیلی بی فرهنگی بوده ...
عادت داریم ساخته های یک نفر را خراب کنیم و از نو شروع به ساختن کنیم

آخرین ویرایش:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
اون موضوع بحثش تموم شد... الان بحث سر چيز ديگه هستش...
لطفا در اون مورد ديگه بحث نكنيد.

ممنونم

مجيد

fsfarhad

Member
آقا فرهاد کارنامه ی کاری شما تو اوپن سورس و در بخش کارهای مدایکس زیاد کارنامه ی درخشانی نیست و اونجا هم زیاد دردسر درست می کردی و...

ببخشید ولی من نمی تونم حرف هایی كه در موردم زده می شه رو ندید بگیرم ، حتما شما هم هیچ موقع نمی تونید !
آقا حمید ، اگر من با شما در یك همكاری مشكلی داشتیم چه ربطی به سابقه من در open source داشته ؟
فكر نمی كنم نحوه همكاری ما با هم ، ربطی به فعالیت من در open source داشته باشه !!!
در ضمن من در اونجا چه درد سری درست كردم كه شما می گید اونجا هم ؟ در ضمن من اینجا چه درد سری درست كردم ؟

من در حال حاضر نه با محسن جان مشكلی دارم و نه با مسلم جان ،‌ رابطه ما بسیار هم مناسب و دوستانه هست .
مثل اینكه این بحث برای شما خیلی فرصت خوبی بوده تا ... ؟؟؟؟!!!!! و خیلی چیزا رو قاطی كنید !!!
مثل اینكه من برم پیش بقال سر كوچه بگم آقا با من همكاری می كنی ؟ بعد اون بگه نه ! بعد من برم همه جا بگم جنس بقال سر كوچه بده !!!!!!!!

aghahamidgol2

Active Member
دوست عزیز به احترام حرف مجید و به احترام انجمن با هم دیگه تو یاهو بحث می کنیم اما خب این کوتاه فکری شما رو می رسونه که فکر می کنید همکاری ما ناموفق بوده و یا عدم ادامه ی همکاری باعث این پست بالایی من شد ...

از دوستان هم عذر می خواهم که تو این جا پست دادم ظاهرا هر کسی ظرفیت بحث نداره

fsfarhad

Member
قضاوت با شما

فایل ضمیمه متن صحبت های من با حمید در مسنجر هست!
قضاوت با شما !

من متاسفم كه این مسائل داره بوجود می یاد ،‌ ولی هیچ وقت ، هیچ كس دوست نداره كه بهش نسبت بد داده بشه ، و معمولا هر كسی در این مواقع از خودش دفاع می كنه و من این كار رو هم صرفا برای دفاع از خودم دارم می كنم .

من واقعا نمی فهمم چرا این مسائل داره سر من هی ریخته می شه ...
فكر نمی كنم كه خراب كردن دیگران در جمع ،‌ اونم بدون هیچ دلیل و منطق محكمی درست باشه ...

تعداد ارسال های من مشخصه كه فعالیت من در اینجا چقدر بوده ... چون فقط به كار خودم مشغولم و دلیل اینكه من اومدم و دارم در اینجا مطلب می دم هم این بود كه مشكلی از اینجا بوجود اومده بود ، حتی من خودم هم اول متوجه نبودم ، بهداد جان در ابتدا به من پیام خصوصی داد كه این مسائل رو به من گفت ...

این درست نیست كه اگر كسی خصومت شخصی هم داره با كسی ، بیاد تو جمع و عصبانیت خودش رو در یك فرصت مناسب خالی كنه و اون رو در چشم همه بد نشون بده !

فايل پيوست حذف شد .. چون مشكل داشت :wink: ( صادق)

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا