چه كسی پاسخگوی تهمت بی روا و بگرداندن آبروی رفته هست ؟

S4DEGH

Well-Known Member
لطفا اين نوع موضوعات رو در پيوست قرار نديد .. اينجا محيط عمومي هست و هر كسي با هر سني نگاه ميكنه ! :)

aghahamidgol2

Active Member
هی می گم اینجا پست ندارم اما ظاهرا نمی شه ...
دوست عزیز هر وقت یاد گرفتی یاهو و چپ ما یه محیط شخصی بین ما بوده نه عمومی اون وقت بیا بحث کنیم !!!
هنوز حریم خودت ، انجمن مجید آنلاین رو تشخیص نمی دی چه انتظاری می شه داشت ...

دیگه تو این تاپیک پست نمی دم موفق باشی آقا فرهاد !( صادق ممنون که وجودت باعث کنترل انجمن ها است )

آخرین ویرایش:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
فایل ضمیمه متن صحبت های من با حمید در مسنجر هست!
قضاوت با شما !

من متاسفم كه این مسائل داره بوجود می یاد ،‌ ولی هیچ وقت ، هیچ كس دوست نداره كه بهش نسبت بد داده بشه ، و معمولا هر كسی در این مواقع از خودش دفاع می كنه و من این كار رو هم صرفا برای دفاع از خودم دارم می كنم .

من واقعا نمی فهمم چرا این مسائل داره سر من هی ریخته می شه ...
فكر نمی كنم كه خراب كردن دیگران در جمع ،‌ اونم بدون هیچ دلیل و منطق محكمی درست باشه ...

تعداد ارسال های من مشخصه كه فعالیت من در اینجا چقدر بوده ... چون فقط به كار خودم مشغولم و دلیل اینكه من اومدم و دارم در اینجا مطلب می دم هم این بود كه مشكلی از اینجا بوجود اومده بود ، حتی من خودم هم اول متوجه نبودم ، بهداد جان در ابتدا به من پیام خصوصی داد كه این مسائل رو به من گفت ...

این درست نیست كه اگر كسی خصومت شخصی هم داره با كسی ، بیاد تو جمع و عصبانیت خودش رو در یك فرصت مناسب خالی كنه و اون رو در چشم همه بد نشون بده !

فايل پيوست حذف شد .. چون مشكل داشت :wink: ( صادق)
لطفا قوانين انجمن رو رعايت كنيد و از قرار دادن فايلهاي شخصي در محيط گفتگو عمومي خودداري كنيد.

مجيد

جدیدترین ارسال ها

بالا