تاحالا براتون پیش اومده ماشین حین حرکت یهو خاموش بشه؟

یه اتفاقی که خیلی میتونه نگران کننده باشه اینه که داری رانندگی میکنی یهو ماشین خاموش میشه! البته اگر بخوای از جنبه خیلی تخصصی نگاه کنی که جاش اینجا نیست ولی اگر کمی از مباحث خودرو سر در بیاری میتونی برطرفش کنی.
این اتفاقی که تعریف میکنم برای من پیش اومده و کاملا واقعی هست. یه روز که ماشین رو روشن کردم تقریبا یک خط کامل بنزین داشتم و بعد از 2 ساعت گشت و گذار داخل تهران، تا اونجایی که خودم میزان مصرف ماشینمو میدونستم باید میرفتم بنزین میزدم. اصولا وقتی چراغ بنزین قبل اینکه روشن بشه میرم پمپ بنزین.
اون روز هم بعد از 2 ساعت دیدم هنوز چراغ بنزین روشن نشده ، به خودم گفتم برم تا قبل اینکه صداش در بیاد. هم اینکه تصمیم گرفتم و هنوز نصف خط کمتر بنزین رو نشون میداد دیدم تو سرازیری خاموش شد. ای داد بیداد وسط اتوبان آخه چرا تو که بنزین داری.
هرچی استارت زدم فایده نداشت. به یکی از مکانیک ها که رفیقم بود زنگ زدم گفت ببین چراغ چک روشن میشه اگر نشه ecu ایراد داره. دیدم نه روشن میشه.
فیوز بغل باتری رو چک کردم که مربوط به پمپ بنزین ماشین میشه دیدم اونا هم سالمه.
به سرم زد گرفتم لوله قبل ریل سوخت رو جدا کردم. بنزین با فشار بیرون زد. یه ظرف کوچیک داشتم سر لوله رو گذاشتم داخلش سوئیچ رو باز کردم چندین بار اینکارو کردم.
دیدم بـــــــــــــــــــــــــــــــــله. مقدار خیلی کمی بنزین خارج شده. شکم برطرف شد.
همون حین یدونه ازین ماشین های حمل خودرو منظورم نیسانه زد بغل. گفت چی شده گفتم فکر کنم بنزین تموم کردم. یه چهار لیتری در آورد. قبل از اینکه بریزم گفتم چقدر میخوای حساب کنی.گفت داداش حالا بریز ببین مشکل همینه!!!! گفتیم باشه نهایت میخواد لیتری 10 تومن حساب کنه. آقا ما بنزین رو ریختیم. ولی قبلش طرف لوله ریل رو وصل کرد دیدم نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ناقلا شل وصل کرده خودم کامل جا زدم.
استارت اول نه ولی دوم روشن شد.
چشتون روز بد نبینه بخاطر 4 لیتر حالا بود یا نه 200 هزارتومن گرفت.
از قضا مثل اینکه نشانگر بنزین ما خراب بود که نشون نداد. این شد تجربه ما.
حالا اگر شما هم به چنین موردی برخورد کردین ولی دلیل چیز دیگه ای بود این مقاله رو بخونید. علت خاموش شدن خودرو در حال حرکت

جدیدترین ارسال ها

بالا