teshneh
Active Member
1-در فلش 8 یک فایل swf به روش زیر وارد فلش کردم :
File ...Import to Library
حالا می خوام با زدن یک دکمه این فایل اجرا شود چه کنم؟؟؟
از loadmovie استفاده کردم ولی اون چیزی که می خواستم نشد،یه کارهای دیگه هم کرده با بقیه کدها در واقع از روی help خوندم ولی باز موفق نشدم .
2-من حجم زیادی انیمیشن دارم هر کدام را در یک scene قرار دادم در حدود 10 تا scene شده در کل حجم فایلم خیلی زیاد شده و اجرا و کار کردن با اون خیلی زمان بر شده ، حالا تصمیم گرفتم با روش بالا فقط از swf هر انیمیشن استفاده کنم ، باز هم اطلاع دقیقی ندارم می تونم این کار رو انجام بدم، بعدا برای write فایلم و حالت نصبی به اون دادن مشکلی برام پیش نمی آید،منتظر راهنمایی شما هستم .
3-یه سری متن در فلش دارم میخوام با زدن یک دکمه از اونها پرینت گرفته بشه کد زیر درسته ؟؟؟
on (press) {
printNum(0, "bframe");
}
چون پرینتر ندارم نمی تونم امتحان کنم .
4-چطور می تونم رنگ چک مارک checkbox رو تغییر بدم؟؟؟
چطور می تونم صدای مودم را قطع کنم با رجیستری تا حدودی آشنای دارم؟
File ...Import to Library
حالا می خوام با زدن یک دکمه این فایل اجرا شود چه کنم؟؟؟
از loadmovie استفاده کردم ولی اون چیزی که می خواستم نشد،یه کارهای دیگه هم کرده با بقیه کدها در واقع از روی help خوندم ولی باز موفق نشدم .
2-من حجم زیادی انیمیشن دارم هر کدام را در یک scene قرار دادم در حدود 10 تا scene شده در کل حجم فایلم خیلی زیاد شده و اجرا و کار کردن با اون خیلی زمان بر شده ، حالا تصمیم گرفتم با روش بالا فقط از swf هر انیمیشن استفاده کنم ، باز هم اطلاع دقیقی ندارم می تونم این کار رو انجام بدم، بعدا برای write فایلم و حالت نصبی به اون دادن مشکلی برام پیش نمی آید،منتظر راهنمایی شما هستم .
3-یه سری متن در فلش دارم میخوام با زدن یک دکمه از اونها پرینت گرفته بشه کد زیر درسته ؟؟؟
on (press) {
printNum(0, "bframe");
}
چون پرینتر ندارم نمی تونم امتحان کنم .
4-چطور می تونم رنگ چک مارک checkbox رو تغییر بدم؟؟؟
چطور می تونم صدای مودم را قطع کنم با رجیستری تا حدودی آشنای دارم؟