چند سوال مهم و اساسی در مورد فلش

teshneh

Active Member
1-در فلش 8 یک فایل swf به روش زیر وارد فلش کردم :
File ...Import to Library
حالا می خوام با زدن یک دکمه این فایل اجرا شود چه کنم؟؟؟
از loadmovie استفاده کردم ولی اون چیزی که می خواستم نشد،یه کارهای دیگه هم کرده با بقیه کدها در واقع از روی help خوندم ولی باز موفق نشدم .

2-من حجم زیادی انیمیشن دارم هر کدام را در یک scene قرار دادم در حدود 10 تا scene شده در کل حجم فایلم خیلی زیاد شده و اجرا و کار کردن با اون خیلی زمان بر شده ، حالا تصمیم گرفتم با روش بالا فقط از swf هر انیمیشن استفاده کنم ، باز هم اطلاع دقیقی ندارم می تونم این کار رو انجام بدم، بعدا برای write فایلم و حالت نصبی به اون دادن مشکلی برام پیش نمی آید،منتظر راهنمایی شما هستم .

3-یه سری متن در فلش دارم میخوام با زدن یک دکمه از اونها پرینت گرفته بشه کد زیر درسته ؟؟؟
on (press) {
printNum(0, "bframe");
}
چون پرینتر ندارم نمی تونم امتحان کنم .
4-چطور می تونم رنگ چک مارک checkbox رو تغییر بدم؟؟؟

چطور می تونم صدای مودم را قطع کنم با رجیستری تا حدودی آشنای دارم؟

aminflash

Member
1- چرا با loadmovie نشد؟

2-منظورتون رو نفهمیدم

3- فایل پیوست شد

4-یعنی رنگ تیکش رو؟

این سوال آخری ربطی به فلش داشت؟

پیوست ها

• print.rar
    165.6 کیلوبایت · بازدیدها: 8

teshneh

Active Member
لطفا فایل ها رو با پسوند zip بفرستید . هنوز فایل پیوست رو ندیدم.
درست سوال آخر ربطی نداشت حوصلم نشد برم انجمن مربوط همین جا زدم .
4- آره رنگ تیکش.
مرسی از اینکه جوابم رو دادی.
Thanks alot.

aminflash

Member
فایل رو نمیتونم zip بفرستم (حجمش بیشتر از مقدار مجازه). لطفا winrar نصب کن

4- فکر نمی کنم بشه

teshneh

Active Member
1-این کد مربوط به loadmovie می باشد در حالی که location:target می باشد:
on(press){
loadmovie("D1.swf",0);
}

اگر location:level باشه باید آدرس با file:/// بدم و همه فایلها باید در یک پوشه در یک درایو باشه اگر این جوری باشه بعد این پوشه را اگر از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر ببرم مشکل پیدا میکنه وبعد هم نمیدونم چطور با برنامه install shield حالت نصبی به اون بدم.

2- در فایل اصلی،scene1 تعدادی متن و عکس با انیمیشنهای وارد صفحه می شوند در ضمن موسیقی هم دارد.
حالا 10 تا scene دیگه به همین صورت دارم وفایل اصلی در scene1 را به اینها لینک دادم.
در نتیجه حجم کار من خیلی بالا رفته است .
حالا می خوام هر کدام از این 10 تا scene ، هر scene جداگانه فرمت swf ایمپورت کنم و بعد فایل اصلی رو به این swf ها لینک بدم . حالا دیگه از عاقبت کار هیچ خبر ندارم.
این کار باید نهایتا با برنامه install sheild حالت نصبی به آن بدم و حجم اون باید طوری باشه که بتونم روی سی دی write کنم و autorun هم باشه .
خلاصه من هستم این همه درد سر و تنها راهنمایم شما واین تالار .
امیدوارم توانسته باشم منظورم رو رسانده باشم .

aminflash

Member
1-توی loadmovie چرا عدد میدین؟ بیا باید از LoadMoviNum استفاده کنی و عدد (شماره level) بدی یا از loadMovie استفاده کنی و اسم moviclip هدفت رو بدی!

2-یعنی حجم کارت از یه cd بیشتره؟؟؟ اگه میخوای کاری که گفتی رو بکنی از test scene (کنار همون test movie توی محیط فلش ) فکر کنم بطونی استفاده کنی با خودت جداشون کنی و توی فایل های مختلف بندازی.

برای ساختن install بهترین کار استفاده از نرم افزار mdm Zin

teshneh

Active Member
2-نمی دونم چند تا سی دی میشه فقط می خوام حم کار بالا نره و زیاد وقت گیر نباشه در ضمن منظورتان هم نفهمیدم ؟
mer30

teshneh

Active Member
1-میشه این قسمت رو یه کم واضح تر توضیح بدید منظورتان را درست متوجه نشدم ،فکر کنم اگر شما هم مثل من کد بنویسد بهتر باشه،از اینکه جواب دادید Mer30.

2-این جمله های رو که بعد از علامت سوال نوشتید نفهمیدم.

aminflash

Member
1- برای لود کردن یک swf دو راه داریم:

الف: این که اون رو روی مکان یک moviclip(و با ویژگی های) لود کنی که بصورت زیر میشه:
loadMovie("d.swf",moviclip instance name)

ب: اون رو توی یک level (و دقیقا همون جائی که توی fla خودش ساخته شده) لود کنی که به این صورت:
loadMovieNum("d.swf",1)

عددی که گذاشتم شماره level است!

حالا اشتباه تو اینه که اومدی این دو تا دستور رو با هم قاطی کردی!

2- فکر کنم یه فلش داشتی پر از scene که حالا می خوای scnen ها از هم جدا بشه و هر کدوم یه فایل فلش باشه. دو راه داری:

الف: شروع کن دونه دونه تمام اجزای هر scene رو به یه فایل جدید منتقل کنه (فکر کنم زیاد وقت بگیره)

ب:به هر scene مربوطه برو و از منوی control گزینه test scene رو انتخاب کن... اون موقع کنار فایل هات یه فایل swf از همون snene ساخته میشه!

teshneh

Active Member
1-این نمونه کار من

2-در این مورد تا حدودی درست حدس زدید اما حالا یه سوال مهم دارم ،
دو حالت را برای یه فلش در نظر بگیرید:
A: یه فلش پر از scene و این scene ها با هم در ارتباط هستند .
B:یه فلش پر از sceneبوده، که حالا sceneها از هم جدا شده و هر کدوم یه فایل فلش با فرمت swf می باشدو این فایل های swf با هم در ارتباط هستند یعنی به لینک زده شده اند.
شما کدام حالت را از جهات گوناگون مثل حجم فایل ،سادگی کار با اون و ... ترجیح می دهید؟؟؟؟ لطفا دلایل خود را ذکر کنید.

چرا در این سایت شما "http://amindesign.irashan.com" قسمت دانلود کتاب الکترونیکی اش جواب نمی ده؟؟؟

aminflash

Member
1- فایل پیوست رو دیدم! شما باید یه movieclip با اسم movie (همون اسمی که توی مدت نوشتی) توی stage بذاری تا swf ات بیاد روی اون

2-حالت دوم (فایل های swf جدا از هم باشند و در صورت نیاز لود بشند):
الف) وقتی روی وب بگیره یک کاربر لازم نیست برای لود شدن تمام کار صبر کنه بلکه هر جای کار رو بخواد همون براش لود میشه!

ب)حجم و سنگینی کار کمتر میشه

ج)سرعت کار بالاتر میره

د)بعدا میشه مانور بهتری روی منو ها و فیلم های دیگه داد
و....

*(بعضی کتاب ها رو هنوز up نکردم!شرمنده!)

teshneh

Active Member
به نظر من که مانور دهی رو حالت دوم خیلی کمتر هست .
آیا من می تونم با زدن یک دکمه ،فریم خاصی از یک فایل swf or exe را اجرا کنم؟؟؟
در ضمن هر دو فایل swf باید در یک پوشه کنار هم باشند، من که mdm zinc پیدا نکردم ودانلود هم بی فایده بود، بعدا که با install shield بخوام حالت نصبی به اون بدم مشکلی پیش نمی آید؟؟؟

teshneh

Active Member
چرا اینقدر خلاصه نوشتید این" بله می تونی" رو میشه بیشتر باز کنید :
چطورمی تونم با زدن یک دکمه،فریم خاصی از یک فایل swf or exe را اجرا کنم؟؟؟
اگر کد بنویسسد بهتره !!!!!!!!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا