چند سوال مهم و اساسی در مورد فلش

teshneh

Active Member
1- مثل اینکه منظور من را متوجه نشدید.
من یک دکمه دارم که با زدن آن ،علاوه بر اینکه یک فایلswf لود میکنم میخوام فریم خاصی از این فایل swf را ببینم(با زدن همان یک دکمه این دو اتفاق بیفتد)،آیا این کار ممکن است؟؟؟چطور؟؟؟
2- وقتی این کد loadmovie به یک دکمه داده می شود،هر سری که این دکمه زده می شود یک swf به صفحه اضافه می شود .این موضوع مشکلی ایجاد نمی کند؟؟؟

enter

New Member
چرا مي خواي از فرمت swf استفاده كني ؟ مگه راه ديگه اي نيست؟؟

aminflash

Member
اول دقیقا بگو داری با loadMovie کار می کنی یا loadMvoieNum تا جوابتو بتونم درست بدم

teshneh

Active Member
on (press) {
loadMovie("s1.swf",movie);
movie.gotoAndPlay(5);
}

این کد مشکلی داره؟؟؟
movie اسم moviclip من هست.

aminflash

Member
نه مشکلی نداره..
اگه از loadMvoieNum استفاده کنی (و شماره level بدی بهتر) اینطوری قلش اون اکشن gotoAndPlay بزار مثالا level1_

teshneh

Active Member
این کد زیر را با loadmovie num نوشتم اما جواب نگرفتم :
on (press) {
loadMovieNum("s1.swf", 5);
}
شماره 5 اون فریمی از فایل swf که می خوام برام نمایش بده.

aminflash

Member
این کدی که گذاشتی فایلت رو توی level 5 لود می کنه برای اینکه بتوی روی فیلم لود شدت کار کنی پشت هر اکشنت یه level5_ بزار. مثلا:
_level5.gotoAndPlay(3)

aminflash

Member
توی اون فیلمی که می خوای لود کنی توی فریم اولش بنویسی که بره مثلا به فریم 3 بهتر نیست؟

teshneh

Active Member
من دو تا فایلی که می خوام به هم ربط بدم به صورت فایل پیوست گذاشتم تا شما خودتان یه نگاهی به کار من بندازید ببینید مشکل کار کجا است.
در ضمن فایل ها با پسوند fla هستند لطفا موارد لازم را خودتان انجام دهید.
Mer30!!!

پیوست ها

• swf.rar
    9.1 کیلوبایت · بازدیدها: 4

aminflash

Member
teshneh گفت:
نه چون فریمهای قبل از اون را اجرا نمی کند.
خوب تو داری میگی می خوای تا لود شد بره به فریم 5 مثلا... توی این حالت هم بقیه فریم ها رو نشون نمیده خب!

aminflash

Member
مشکل همونی بود که فکر می کردم! تو وقتی این دو تا دستور رو توی یه دکمه میزاری وقتی دستور دوم (یعنی رفتن به فریم 5) اجرا میشه هنوز فیلم تو لود نشده!
من هنوز نفهمیدم چرا اول فیلمت نمی نویسی بره به فریم 5!

aminflash

Member
اینو ببین تا متوجه منظورم بشی (اول با زدن دکمه خودت لودش کن و بعد با زدن دکمه ای من ساختم ببرش به فریم 5)

پیوست ها

• s.rar
    10.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3

teshneh

Active Member
از اینکه جواب دادید ممنون .
اما کار من طوری است که با زدن فقط یک دکمه باید این دو دستور اجرا شوند.اگر هر کدام از کدها را به دکمه های جداگانه اعمال کنم مفید نیست.آیا راه حلی برای این مشکل وجود داره؟؟؟

و اما سوال شما:
"من هنوز نفهمیدم چرا اول فیلمت نمی نویسی بره به فریم 5"
من می خوام در صورتی که این دکمه را زدم به فریم 5 بره و اگر دکمه های دیگر را زدم از همان فریم اول اجرا کند. پس در نتیجه نمی تونم در فریم اولم بنویسم بره به فریم 5.

جدیدترین ارسال ها

بالا