چند سوال مهم و اساسی در مورد فلش

teshneh

Active Member
این که همون فایل قبلی هست چرا دوباره زدید منظورتان رو نفهمیدم؟؟؟

Security9776

Active Member
سلام ،
ببخشید من چند وقت نبودم و آقای teshneh میل زدند و من هم اومدم که جواب بدم .
ببخشید که چون وقت نیست تمام جواب ها رو بخونم و فایل ها رو بگیرم تمام موارد بالا رو کوتاه جواب می دم .
در مورد سوال اول :
در مورد ایمپورت کردن ، وقتی شما فایل رو Import to Library بکنید می تونید به اون Linkage بدید و سپس اون رو با استفاده از دستور Attach Movie اجرا کنید . ولی راه بهتر استفاده از دستور Loadmovie هست که فکر کنم اگه جستجو کنید با نتایج بهتری برسید .
در مورد سوال دوم :
در صورتی که از هر کدوم از 2 روش بالا استفاده کنید مشکلی پیش نمی یاد فقط در آدرس دهی به فایل ها در حالت LoadMovie مطمئن بشید .
در مورد سوال سوم هم :
شما بستگی داره که از چی بخواهید پرینت بگیرید . از یک مووی کلیپ ، از یک متن ، از یک عکس و یا ... . بگید تا امتحان کنم .
در مورد سوال چهارم هم :
اگر از فلش 6 استفاده کنید بله می تونید اون ها رو ادیت کنید و به رنگ دلخواه در بیارید ولی در فلش 8 باید از SetStyle استفاده کنید . شماره فلش خودتون رو بگید .

ببخشید خیلی خلاصه بود .
موفق باشید ، محسن

aminflash

Member
اصل فایل ها رو گم کردم متاسفانه! اگخ می تونی دیکامپایل کن! اگه نه خودم بکنم بزارم بعدا!

پیوست ها

• ss.zip
    2.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7

teshneh

Active Member
آقا امین در مورد سوالها مخصوصا 1و2 خیلی کمک کردند،اگر شما بحث را بخونید متوجه می شید و در ضمن می تونید اگر نکته ای هست که جا مونده به ما بگید. میدونم وقت ندارید اما اگر حوصله تان شد این کار رو انجام دهید.
3- متن
4- فلش8

آقا امین اگر fla بذاری ممنون می شم.
MER30!!!!!

teshneh

Active Member
پرینتی که شما فرستادید پرینت از عکس بود.
آیا اون پرینت شما با اینکه من می خوام از متن پرینت بگیرم تفاوتی با هم ندارند؟؟؟
Mer30

جدیدترین ارسال ها

بالا