چرا بهتر نباشیم؟

assis-mo

New Member
شاید شما وضعتون خوب باشه و بتونید برنامه هایی که لازم دارید اورجیتنالشو تهیه کنید ولی در حالی که نصف زیادتر ملت زیر خط فقر هستند توانایی خرید نرم افزار اورجینال رو نداشته باشند. اگه به من بگن برنامه Visual studio.net رو با قیمت 899 دلار یا 3500 تومان, کدوم رو انتخاب میکنی مسلما با قیمت 3500چون 899 دلار پول ندارم.
شرکت پارس دیساین برنامه طراحی وب را با قیمت چهارصد هزار تومان تا 3 میلیون میفروشه کدوم یکی از ما قدرت خریدش رو داریم. شاید شما که در یکی از زمینه های کامپوتر که حرفه ای شدید نصفش به خاطر تلاش خودتون بوده ونصف دیگش به خاطر این بوده که برنامه های مورد نیازتون رو به راحتی تونستید تهیه کنید.شما خدتون خوب میدونید که شهرستانیها قدرت خرید تهرونیها رو ندارند. قطعا اگر قمتها مناسب باشه ومردم توانایی خرید داشته باشند استقبال خواهد شد از قانون کپی رایت.

moein273

Member
جناب Delphiran بزودي كرك چند تا از محصولات شما توسط گروه UnREal ريليز خواهد شد كه البته خودتون مطلع هستيد.

بحث های اخیر بخاطر اینه که یک عده آدم بیکار پیدا شده اند که میخواهند از این فقدان قانون حمایت از نرم افزار سوء استفاده کرده و برای خودشون اسم و رسمی درست کنند (که مطمئنا فعالیت شون دیری نخواهد پایید!).

ولي خواستم يه چيزي رو بدوني همونهايي كه شما با يك كلمه دزد ساده خطابشون ميكني و ميگذري چندين و چند برابر همه برنامه نويساي موجود از برنامه نويسي ميدونن و اين رو در آينده خواهي ديد بحث من تنها گروه UnREal نيست بحث من يك بحث كلي هست كه من متوجه شدم چقدر آدم كوته فكر بايد باشه تا يه كركر رو دزد بدونه بهتره بريد و معني دزد رو براي اطلاعات خودتون پيدا كنيد.

جالب براي من اين موضوع هست كسي اين بحث رو مطرح كرده كه يكي از كارهاش فروش سي دي هاي warez و كرك هست در هر صورت بعد از باز كردن اين تاپيك نظر من در مورد شما 180٪ تغيير كرد من شما رو يه آدم منطقي ميدونستم كه بعد از كرك شدن نرم افزاراتون تنها ضعف اون رو از كركرها خواهيد پرسيد و به ترميم نرم افزارتون ميپردازيد در صورتي كه شما هم جزو همون دسته هستيد كه ميگيد من نرم افزار ضعيف بنويسم كه پول در بيارم و براي اينكه من خرج دارم ميدم و پول در ميارم نامرديه كه يه سري آدم بيكار بيان كرك كنن سافتورم رو اين يعني اينكه بذاريد اشكال من نهفته باشه همونطوري كه شركت تك سافت براي اينكه كركي كه گروه UnREal براي محصولاتش داده رو تلافي كنه به چند نفر گفته تا بيان و داستانهاي سكسي از وبلاگهاي فارسي كپي پيست كنن توي تاپيكهاي سايت من شما هم تا چند وقت ديگه با توهين و اين مسائل وارد عمل خواهيد شد و اين رو بگم وقتي كه اين حرفها رو ميشنوم خيلي مصمم تر ميشم در حفظ اين گروه كرك و گسترش اون چون ادم بيكار ودزد زياد هست .

moein273

Member
در ضمن نظر خودم رو از حرفاتون خواستم بگم به نظر من حرفهايي كه توي اين تاپيك زديد توجيهاتي بچه گانه هست كه شايد بعضي از آدمهاي ساده لوح فكر كنن خيلي قشنگه اما به نظر من بسيار حرفهايي در سطح پايين هست و بر روي هيچ منطقي استوار نيست.

در مورد توجيه استفاده كرك محصولات خارجي كه گفتي به خاطر اينه كه اونها ما رو غارت كردند بايد بگم هيچ برهه تاريخي ما قد اين 25 سال كه توسط خود ايراني ها غارت شديم غارت نشده بوديم پس استفاده از كرك محصولات ايراني هم توجيه ميشه !!!!! :D

حالا كه دارم با روحيه برنامه نويسان ايراني بيشتر آشنا ميشم ميبينم كه خيلي وقت پيش بايد كرك تمام محصولات اينها شروع ميشود تا اين همه از غرور الكي باد نشن و حتي اين فكر رو بخودشون راه ندن كه اين برنامه هايي كه مينويسن نزديك به استانداردهاي دنياست.

در هر صورت به نظرم عنوان خوبي رو براي اين تاپيك انتخاب كردي چون اين همون حرف كركرهاست و كركر هميشه حرفش بر اينه كه نرم افزاري كه كرك ميشه داراي نقاط ضعفي بوده پس بيايد اين نقاط رو بشناسيم و نرم افزار بهتري رو بنويسيم پس شما هم بهتر باش .

Delphiran

Member
جناب Delphiran بزودي كرك چند تا از محصولات شما توسط گروه UnREal ريليز خواهد شد كه البته خودتون مطلع هستيد.
من نمیدونم شما چرا اینقدر سعی میکنی رو این موضوع تکیه کنی؟ همونطور که گفتم این اصلا برای من مهم نیست.

ولي خواستم يه چيزي رو بدوني همونهايي كه شما با يك كلمه دزد ساده خطابشون ميكني و ميگذري چندين و چند برابر همه برنامه نويساي موجود از برنامه نويسي ميدونن و اين رو در آينده خواهي ديد بحث من تنها گروه UnREal نيست بحث من يك بحث كلي هست كه من متوجه شدم چقدر آدم كوته فكر بايد باشه تا يه كركر رو دزد بدونه بهتره بريد و معني دزد رو براي اطلاعات خودتون پيدا كنيد.
همونطور که در تاپیک اول گفتم Cracker های واقعی دارای دانشی بالاتر از افراد عادی هستند. ادامه بحث از دو حال خارج نیست. یا شما جزو آدمهای با دانش بالا هستید (که من تا حدودی به این قضیه معتقدم)، و یا نیستید (که اگر اینطور باشد شامل این بحث نمیشوید).

در صورتی که شما جزو گروه اول هستید به این سوال من جواب بدید: چرا شما با استفاده از علم تون یک برنامه رایگان نمی نویسید و در اختیار جماعت قرار نمیدید که استفاده کنند و دعاتون کنند؟

من شما رو يه آدم منطقي ميدونستم كه بعد از كرك شدن نرم افزاراتون تنها ضعف اون رو از كركرها خواهيد پرسيد و به ترميم نرم افزارتون ميپردازيد
این مورد در صورتی صادق هست اولا که شما ثابت کنید اون کار رو انجام داده اید (و من این را باور نخواهم کرد، مگر اینکه حرفتون رو ثابت کنید) و ثانیا اونقدر بزرگواری داشته باشید که مودبانه به سوالات مذکور جواب بدید.

اما وقتی من از شما در فوروم تون درباره نقطه ضعف های کارم راهنمایی خواستم بجای راهنمایی؛ یک آدم ابله (با درجه Admin !) میاد و شروع میکنه به چرت و پرت نویسی و نصیحت هایی که سر و ته اش نه تنها 2 ریال نمی ارزه، بلکه غیر از توهین های مستقیم و غیر مستقیم محتوی خاصی نداره.

بنابراین من میتونم نتیجه بگیرم که یا افرادی که چنین ادعایی کرده اند ادعایشان بی پایه و اساس بوده است، و یا اگر پایه و اساس دارد هدفشان نه تنها کمک کردن به دیگران برای آگاه شدن در زمینه مشکلات امنیتی شان نیست، بلکه این راه را مجرایی برای تخلیه عقده های شخصی و ارضای حس خود کوچک بینی خود کرده اند.

دلیلش هم این حرف هم اینکه بعد از گذشت حدود 10 روز از زمانی که من مودبانه از شما درخواست کمک کردم نه خبری از گواه اثبات ادعای شما شد، و نه خبری از راهنمایی، بلکه فقط یک مشت چرت و پرت و تهدیدات به Release شدن کرک دریافت کردم.

اگر کسی علاقه مند بود این بحث رو دنبال کنه میتونم رجوع بدم به تاپیک فوق الذکر در فوروم UnReal.

همونطوري كه شركت تك سافت براي اينكه كركي كه گروه UnREal براي محصولاتش داده رو تلافي كنه به چند نفر گفته تا بيان و داستانهاي سكسي از وبلاگهاي فارسي كپي پيست كنن توي تاپيكهاي سايت من
همونطور که قبلا هم گفتم من نه کار اونها رو تایید میکنم، نه کار شما رو. هر دو بیراهه میروید.

اين رو بگم وقتي كه اين حرفها رو ميشنوم خيلي مصمم تر ميشم در حفظ اين گروه كرك و گسترش اون
این مطلب هم مانند تمام موارد قبلی ثابت میکنه که هدف شما پیشرفت جامعه نیست (اون طوری که ادعا میکنید) بلکه فقط پیگیری اهداف شخصی و ارضای حس های درونی است.

در ضمن نظر خودم رو از حرفاتون خواستم بگم به نظر من حرفهايي كه توي اين تاپيك زديد توجيهاتي بچه گانه هست كه شايد بعضي از آدمهاي ساده لوح فكر كنن خيلي قشنگه اما به نظر من بسيار حرفهايي در سطح پايين هست و بر روي هيچ منطقي استوار نيست.
از اینکه نظرتون رو گفتید متشکرم. شما اصولا نمیتونید این حرفها رو درک کنید، دلایلش هم در چند خط بالاتر گفتم.

در مورد توجيه استفاده كرك محصولات خارجي كه گفتي به خاطر اينه كه اونها ما رو غارت كردند بايد بگم هيچ برهه تاريخي ما قد اين 25 سال كه توسط خود ايراني ها غارت شديم غارت نشده بوديم پس استفاده از كرك محصولات ايراني هم توجيه ميشه !!!!!
برید یک دور تاپیک رو از اول بخونید. من گفتم شاید!
آیا شما با اتکا به شاید ها حرف تون رو پیش میبرید؟

در هر صورت به نظرم عنوان خوبي رو براي اين تاپيك انتخاب كردي چون اين همون حرف كركرهاست و كركر هميشه حرفش بر اينه كه نرم افزاري كه كرك ميشه داراي نقاط ضعفي بوده پس بيايد اين نقاط رو بشناسيم و نرم افزار بهتري رو بنويسيم پس شما هم بهتر باش .
شما دیگه این حرف رو نزنید. چون هیچ وقت به هیچ کس کمکی نکرده اید حق تکرار صحبت آدمهای مفید برای جامعه رو ندارید.

در آخر، آقا معین و بقیه مدعیان، بیایید واقع بین باشیم.

در ضمن، لطفا اگر مثل بقیه دوستان مایل به ادامه بحث بصورت منطقی هستید دونه به دونه به سوالات و مطالب فوق جواب بدید، وگرنه خودتون رو خسته نکنید و محیط بحث رو مثل آنچه در فوروم خودتون انجام میدید آلوده نکنید.

moein273

Member
خيلي جوابهاي با منطقي بود من به اين بحث ادامه نميدم چون آدم شعور خودش رو هيچ وقت به تمسخر نميگيره.

anti-life

Active Member
من با حرفهای دلفی ایران موافقم در صورتی که واقعا اومده باشه و از شما کمک خواسته باشه و شما کمک نکرده باشید ............

واقعا این کار که پی سی سون به گفته دلفی ایران کرده باشه خیلی سطح فکر پایین بودن رو نشون میده ......

در کل با این همه حرفهای دوستان این رو فقط میگم ..

بالاخره ایران هم باید به درجه استاندارد جهانی برسه یکی از استاندارد ها هم همین قانون کپی رایت هست

naeim_crack

Active Member
سلام مي بينم بعضي ها كم ميارن و ميرن به اينو اون شكايت مي كنن خوب ايرادي نداره خالا كه گفتن ديگه من هم تو اين تاپيك هيچي نمي نويسم ولي يه حالي بهت بدم خودت كف كني ههههههههههههههههههههههه

اخرين ارسال من تو اين تاپيك البته ارسال تو اين تاپيك داشتم اما به دلايل امنيتي حذف شد

با سلام خدمت تمامي دوستان گرامي و عزيز ! گل سرسبدشون مهدي كرامتي عزيز كه هر بار با پروژه اي خاص معرف حضور هستند و من به شخصه كار ها و پروژه هاي اجرايي ايشون رو مي پسندم !

بگذريم و به اصل مطلب بپردازيم ! و اما بحث صورت گرفته در اين تالار كه خب به نظرم خيلي مفيد و در عين حال بسيار جو ساز بوده !
كلام دوستان رو مطالعه كردم و فكر مي كنم اين مقدمه براي عرايض بنده جايگاهي خاص داشته باشه !( مهدي جان شما رو دعوت مي كنم به اين كلام) :

کرک ؟؟؟ در واقع کرک چیست؟و چگونه به وجود می آید و .........

این به طور دقیق همان چیزی است که طی عملی رو به رشد و فعالیت های روزانه ی ما و شما صورت مي پذيرد ... در واقع جامعه ی آی تی پس از رویارویی با جنبش اپن سورس به این نتیجه رسید که وقت اون گذشته که برای فلان نرم افزار و فلان برنامه هزینه ای رو متحمل بشه... از این رو جنبش سخت افزاری و نرم افزاری قفل شکنان و کرک کنندگان پا به عرصه ی جدیدی از فعالیت های خود نهادند . به طور جد هم اگر به این مقوله در عصر حاضر بپردازیم خواهیم دید که ما هرگز برای نرم افزار های در دسترس خود هزینه ای متحمل نشده ایم و اکثر آنان به کمک و با تلاش افرادی که در امر کرک و قفل شکنی فعالیت می کنند برای ما در واقع مفت تمام شده است.

حال بیان نمودن این مطالب برای چیست؟

اگر باز هم نگاهی عمیق به جهان پیش روی خود بیاندازیم می بینیم که افرادی در راهروهای زیر زمینی جهان خود مشغول عملیاتی هستند ! عملیاتی که در پس آن اعتبار و ارزشی نهفته است که همانا به دور از هرگونه شهرت فقط و فقط به دنبال امن نمودن فضای برنامه نویسی و کمک به جنبش اپن سورس و راحتی کاربران از همه جا بی خبر سایبر و آی تی است .این بیان شاید تلنگری برای ارزش نهادن به فعالیتهای این گروهان است که صف به صف ... تن به تن ... پشت به پشت ... برای پیشرفت تکنولوژی اعتبار سنجی به اطلاعات و ایمن نمودن پایگاه های داده فعالیت می کنند .. باشد.

در عصر حاضر متاسفانه این گروهان در مقابل خشم همگان قرار دارند و از آنان به عنوان انگل و عوامل فساد و تخریب دنیای سایبر یاد می شود ... ولی به راستی تا چه حد این دید و انگیزش درست و صحیح است. کمی بیاندیشیم ! دوست گرامی شما که در حال حاضر با راحتی کامل و به دور از دغدغه های محیطی با نرم افزار های گوناگون گرافیکی ... فیلم سازی ... طراحی وب ... برنامه نویسی ... مفسر ها ... صفحات گسترده در حال فعالیت هستید .. آیا به این اندیشه رسیده اید که این نرم افزارها به چه طريق به صورت رایگان در دسترس شما قرار گرفته است؟
(رایگان = عدم پرداخت قیمت واقعی ... چندین برابر کمتر از ارزش واقعی )!

جناب آقاي كرامتي عزيز خود بنده يكي از برنامه نويسان اين فضا هستم ! فضايي كه متاسفانه در ايران حال حاضر ما هيچ نوع ارزشي رو براي اون قاپل نيستند ! دوست گرامي من با تلاش شبانه روزي با اميد به اينكه فردا با فروش و كسب در آمد از نوشتن اين سافت مي تونم فلان كا رو بكنم ! تا صبح بيدار مي مونم ! اما پس فردا نرم افزار من همراه با چيز غير قابل باور يعني قيد نشدن حتي اسم من بر روي برنامه تكثير پيدا كرده و ......................

دوست گرامي اين حقيقتي در جهان و فضاي آي تي ما نه در ايران بلكه در همه جاي جهان است !

نمونه ي بارز اون دي وي دي يانگ بوده ! دي وي دي يانگ كه ديگه معرف حضور همگي دوستان هست ! در آخر چه تصميمي براش گرفته شد آقاي كرامتي ؟
بله تبريه ! شد !

چرا؟

براي اينكه جهان پيش روي ما ديگه جهان جنگ صلاح هاي ابزاري و فيزيكي نيست ! آقاي كرامتي جنگ جنگ صلح است ! جنگي كه در اون ادوات جنگ نرم افزار هاي حاصل فكر ! هوش مصنوعي و برخورد افكار گوناگون است !

آقاي كرامتي عزيز ! اگر دوستان كراكر و قفل شكن در فعاليتهاي خود سستي كنند مي دونيد چه ارزشي رو در اين فضا از دست خواهيم داد ؟

بله مطمپنا ! علي آقاي مشاطان فراموش مي كند كه با تغيير نام يك فايل خيلي ساده نرم افزارشون به صورت گلد عمل خواهد كرد !

آقاي حسين علي عسگري فراموش مي كنند كه با جايگزيني فايل ديتا بيس SSK نرم افزار كتابخانه شون در تمامي سيستمها ران خواهد شد !

و محمد ميرزايي هم فراموش خواهد كرد كه ......................

آقاي كرامتي عرايض بنده به هيچ عنوان براي توجيه و يا دفاع از حركان كراكري و هكري نيست بلكه نيم نگاهي به سمت ديگري از بعد هرم تكنولوژي اطلاعات است !

هرمي كه يك بعد آن را برنامه نويسي ايمن ! تثبيت خواهد كرد !

آقاي كرامتي اين امنيت رو دوستاني كه در امر كراك فعاليت مي كنند خوهند بخشيد !

شما عنوان اين تاپيك رو ::: چرا بهتر نباشيم؟ ::: طرح كرديد !

آقاي كرامتي به واقع چرا بهتر نباشيم ؟

چرا از ابن بعد نمي نگريد كه چرا بهتر نباشيم و برنامه هاي امن تري با سيستمهاي رمز نگاري خود ساخته با الگوريتم رمز نگاري خد ساخته توليد ننماييم ! تا كراكر برنامه ..آفرين و احسنتي از ته دل به نويسنده ي سافت بفرستد !

مهدي عزيز اميد دارم عرايض بنده باعث دلخوري شما نشده باشه !

نه بنده بلكه تمامي دوستاني كه در اين تاپيك پست هايي رو ارسال كردند قصد سويي نداشتند و همگي با ديدي آزاد به جهان پيرامون خودشان نظر خودشون رو ارايه دادند ! چون به نظر ما در ايران تنها جايي كه خواهيم توانست نظرات خود را به صورت آزاد تعميم دهيم .. همين فضاي سايبر است و به نظرم خواهد بود !

با آرزوي روزهاي سبز همرا با بوي خوش زندگي براي شما دوست عزيز
-----------------------------------------------------------------------------------------
محمد ميرزايي (مدير تيم امنيتي شمال و پروژه ي ملي ايران كراك)

Delphiran

Member
سلام دوست عزیز و گرامی.

چند جای بحث شما اشکال داره:

1- Open Source بمعنای رایگان بودن نیست. خیلی از نرم افزارها هستند که Open Surce هستند، اما رایگان نیستند. اگر لازمه مثال بزنم.

2- اهداف جامعه Open Source با اهداف جامعه Cracker ها یکی نیست و هیچگونه همسویی در اهداف آنها وجود ندارد.

3- فعالیت Security Wariors رو با فعالیت Cracker ها نباید اشتباه گرفت. گروه اول برای تثبیت امنیت فعالیت میکنند ، اما گروه دوم برای تخریب امنیت.

4- فعالیت گروه های Crack در خارج از کشور در تلاش برای مبارزه با گرانی نرم افزار نیست، بلکه مانند همه جای دیگر جهت ایجاد سرگرمی شخصی برای فرد عملگر در این زمینه است.

چرا از ابن بعد نمي نگريد كه چرا بهتر نباشيم و برنامه هاي امن تري با سيستمهاي رمز نگاري خود ساخته با الگوريتم رمز نگاري خد ساخته توليد ننماييم ! تا كراكر برنامه ..آفرين و احسنتي از ته دل به نويسنده ي سافت بفرستد !
خیلی از اوقات پرداختن زیادی به جنبه های امنیتی در یک نرم افزار آنرا از رسیدن به هدفهای اصلی که آن نرم افزار برای برآورده کردن آنها نوشته میشود، دور میکند. و همین قید میتونه باعث بروز حفره هایی بشه که بنا بر این اصل نمیشه کاری شون کرد. خوب حالا تکلیف چیه؟

آقاي كرامتي اين امنيت رو دوستاني كه در امر كراك فعاليت مي كنند خوهند بخشيد !
عطف به پاسخهایی که به دوستان دیگر در پست های قبلی دادم اونها هیچوقت چنین کاری رو نخواهند کرد!

همونطور که خود این افراد بشدت بر این مورد پافشاری میکنند "Cracker ها را نباید با Hacker ها مقایسه کرد". یک Hacker میتونه کلاه سفید باشه و فعالیت مفید کنه، اما یک Cracker فقط فعالیت نامشروع میکنه و هدفش تخریب هر چیزی است که از دستش بر بیاد. دلیلش هم قبلا مطرح شده.

آقاي كرامتي عزيز ! اگر دوستان كراكر و قفل شكن در فعاليتهاي خود سستي كنند مي دونيد چه ارزشي رو در اين فضا از دست خواهيم داد ؟
عطف به تمام مطالب گفته شده تا کنون، مگر کار Cracker ها ارزشی هم داره (و یا ایجاد میکنه) که عدم فعالیت اونها ما رو از این ارزشها و مزایا محروم کنه؟
[hr:d3b0cb0b75]

پ.ن: یادم میاد سال 65 که نرم افزار تازه داشت در ایران پا میگرفت هنوز مردم ما تمایلی به استفاده از نرم افزار مفتی و غیرمجاز نداشتند. هر کس که نرم افزاری را لازم داشت آنرا میخرید. روند هم تدریجا رو به پیشرفت بود. محصولات ارزشمندی مانند کلک، زرنگار، نشر الف، محاسب، و ... هم محصول اون دوران هستند.
اون موقعها کسی که میخواست موسسه تایپ راه بیاندازد زرنگار را میخرید، و ازش پول در میاورد.
کسی که میخواست کار گرافیک کند Photoshop را میخرید، و ازش پول درمیاورد و ... همه همین طور بودند.

اون موقعها همه شرکتهای معتبر نرم افزاری (مانند مایکروسافت، Adobe، AutoDesk، Borland) در ایران شعبه داشتند.

تا اینکه یک قانون شکن معروف به فروشگاه ارس پیدا شد. کار این فروشگاه تکثیر و توزیع غیرقانونی نرم افزار بود. اونها بودند که ایرانی ها رو عادت دادند به استفاده از کپی غیرمجاز. بعد از اون همه شرکتهای خارجی که خبر فعالیت این فروشگاه و زیاد شدن تدریجی خلاف کارهایی مثل اونها به گوش شون رسیده بود شعبه هاشون در ایران رو تعطیل کردند. بعنوان مثال نماینده رسمی Borland در ایران همین فروشگاه ارس (واقع در خیابان انقلاب، پاساژ فرشته) بود.

چند وقت بعد مسئول این فروشگاه (که اسمش یادم رفته) شروع کرد به استخدام کسانی که قفل نرم افزارهای خارجی و حتی ایرانی رو براشون باز کنه تا بتونن اقدام به توزیع غیرقانونی نرم افزارهایی مانند زرنگار هم بکنند (بگذریم که آخرش همین کار باعث تخته شدن در فروشگاه و انتشارات شون شد). افرادی با شناسه های قلابی مانند CrackMaster ، Unforgiven و امثال اونها محصول همون دوره هستند.

نتیجه فعالیت اون راهزنها و همکارانشون رو امروز می بینید: همین وضعیتی که ما الان بهش گرفتار هستیم!!!

دوست گرامي جناب كرامتي عزيز !
من نظر خود را از ديدگاه خود مطرح نمودم ! شما هم به همين صورت !
متاسفانه در حال حاضر وقت پاسخ رو ندارم !
در اسرع وقت پاسخ شما را خواهم داد ! مخصوصا قسمتي كه مربوط به جنبش اپن سورس مي شود !

با تشكر
-------------------------------------------------------------------
محمد ميرزاپي (مدير تيم امنيتي شمال و پروژه ي ملي ايران كرك)

Delphiran

Member
در اسرع وقت پاسخ شما را خواهم داد !
منتظرم دوست گرامي.

مخصوصا قسمتي كه مربوط به جنبش اپن سورس مي شود !
دوست عزيز: از آنجاييكه جنبش Open Source‌ ربطي به موضوع اين تاپيك ندارد در صورت علاقه مند بودن به گفتگو درباره آن، بهتر است در يك تاپيك جداگانه بحث شود. اگر دوست داشتي يك تاپيك باز ميكنيم براي آن بحث.

kalagh_fxp

New Member
خوب این جا یک سری بحث هایی شد درباره اینکه یه نفر میشینه برنامه ای مینویسه کلی هم زحمت میکشه واسش و خیلی بیدار خوابی ها و کلی فکر کردن دربارش از سر سفره بگیر تا وقتی پشت چراق قرمز هستی و ...
بعدش هم که برنامه کرک شد چه باید کرد حالا توسط یک کلاه سیاه یا یک کلاه سفید و یا هرکی :) آیا 600 سال آینده رو مملکت ما میخواد بدون قانون باشه
حالا میگیم خارجی ها به درک آیا نباید یک قانونی باشه که از من برنامه نویس حمایت کنه برنامه من کرک شد که شد اما یه قانونی باشه که اگه کسی از برنامه کرک شده من استفاده کرد رو بشه یقش رو گرفت

با سلام خدمت دوستان ! بلاخره وقت کردم و تونستم پاسخ دوست گرامی خودم ... مهدی کرامتی رو تقدیم کنم !

آقای کرامتی عزیز بله ! شما درست فرمایش نمودید ! خیلی از سیستمهای اپن سورس تولید شده است که به صورت رایگان نمی باشد ! و من کلام شما رو تایید می کنم! احتیاجی هم به مصداق نخواهد داشت( در مورد جنبش اپن سورس و ارتباط آن با صنعت نرم افزاری در پایان توضیح خواهم داد ) !

و اما موضوع اصلی :

در گوشه کنار جهان از کوچه پس کوچه های کلان شهرهایی مثل همین تهران خودمان گرفته تا شهرهای آمریکای ی جنوبی و تا شهری مثل مسکو گرفته و یا کلان شهرهایی مثل New York ویا شهر های کوچکی در آلمان و اروپا تا محله های فقیر نشین در هند و چین و افریقا و... و.... و.... همه جا و در هر زمانی مطمئن باشید شخصی با دقت هر چه تمام تر به صفحه نمایش مونیتور خود خیره شده است و با تلاش خستگی ناپذیر خود سعی بر شکست سدها و دعوت به مبارزه ای نفس گیر با تکنولوژی خودساخته ی بشری نموده است ...بله او یک هکر و یا کراکر هست در هر سنی در هر جنسی در هر مکان شغلی ای و با هر فرهنگ و دینی ...هکر و کراکری ...کمتر شهری در جهان را پیدا می کنید که اگر هیچ گروه منسجمی در آن نباشد حداقل یک هکر و کراکر در ان یافت می شود که به فعالیت های هکری و کراکری مشغول است .

در دنیای امروز به تعداد زیادی نسبت به سالهای گذشته گروه های امنیت شبکه و غیره به طور تصاعدی گسترش یافته اند و همیشه این سوال مطرح می شود چرا این مقدار زیاد ...ولی آیامی شود به همگی آنها کلمه هکر یا هکر ها اطلاق کرد مسلما نه ...! اگر بخواهیم طبق همان تعریف قدیمی هکر یا کراکر یعنی کسی که به علوم رایانه در سطح بالایی حتی فراتر از سطح دانشگاه آشنایی کامل دارد و به بیشتر زبان های برنامه نویسی مسلط بوده به سیستم ها و شبکه ها برای شناسایی نقطه های ضعف و اسیب پذیریشان بدون اجازه و بدون هیچگونه خرابکاری وارد وخارج می شوند و ان ضعف ها را می پوشانند یا و از طریق مهندسی معکوس ضعف سیستم ها و نرم افزارهای مذكور را شناسایی می کنند و با تلاش خود سعی بر رفع آن نواقص می کنند هکر یا کراکر نامیده می شوند باتوجه این تعریف تقریبا کلاسیک حداقل می توان گفت تعداد هکرها و کراکرها واقعی در دنیا بسیار کم و تعداد گروههای هکری و کراکری شاید به تعداد انگشتان دست یک انسان هم نرسند.

دوست گرامی من با شما کاملا موافقم که با سیر معکوس ! یعنی عدم ارزش نهادن به همت ملی و تفکر میهنی نه در حال حاضر .. بلکه در جهان آینده که جهان مطلق پادشاهی تکنولوزی و داده های صفر و یک است ... متاسفانه دل های تولید کننده و سازنده سرد خواهد شد ! برای تولیدی نو و ایده ای نو و حرکتی نو ! ولی دوست دارم همان طور که شما تاریخ رو عنوان کردید و از دوستان ((ارس)) نام بردید من نیز یادآوری هایی از دورانی حتی قدیمی تر از ((ارس)) نمایم !

به گزیده های زیر توجه کنید ! نکات حروف .. کلام بنده در بین تمامی این گزیده هاست که از بین سخنان شیوا و بسیار ارزشمند استادان من و شما تهیه شده است.

استاد سید محمد احصایی را همگی دوستان اهل فن در زمینه ی نشر رومیزی در ایران می شناسند .. ایشون می فرمایند : طراحان ما معمولا اصولی کار نمی کنند.بلکه بیشتر تمایل به بدعت گذاری و تفسیر به رای دارند.( آقای کرامتی در واقع هم به همین صورت است ! کلام بنده در پست قبلی از آوردن سیستمی نو ! با آنالیز رمزگذاری جدید و خاص خود در واقع همین بوده ! خلاقیت مهدی جان )

استاد قباد شیوا متولد 1319 ..لیسانس نقاشی از دانشگاه تهران و فوق لیسانس رشته ی علوم طراحی ارتباطی از دانشگاه پرات نیویورک می فرمایند : نگاهی به کارها و طرح های این روز ها بیندازید.همه شبیه به هم شده اند.این امر غیاب تفکر در کار طراحان ماست. (قیاب تفکر در کار طراحان آقای کرامتی ! مهدی جان باز هم خلاقیت و ایده ی نو به میان خواهد آمد )

استاد حسن فیروز خانی متولد 1326 مدیر ((نشر مفید)) و نخستین ناشری که از حروفچینی دیجیتالی بهره گرفت می فرمایند : در این سالها سخت ترین لحظه برای من زمانی بود که خانه ی خود را فروختم ولی هیچ چیز دستم را نگرفته بود.جهان . جهان علم است. اگر ما نکنیم کسی پیدا خواهد شد و کار را به اتمام می رساند.(آقای کرامتی ... امید ..انگیزه ..تفکر و خلاقیت ! دوست عزیز اگر کراکر و یا قفل شکن برنامه شما نباشه و به فعالیت خود عمل نکنه ارزشی رو از دست میدیم ! در پست قبل این ارزش رو عنوان نکردم ! فکر می کردم کلامم روشن باشه ولی متاسفانه نبود (برای شما ) ... عنوان می کنم : دوست گرامی به فرض من نوعی برنامه ای نوشتم ...خیلی پر فروش ..حال به هر قیمتی چه ارزان و چه گران ! مورد استفاده ی خیلی از دوستان هم قرار خواهدگرفت ! ولی ضعف خاصی در این سافت هویدا است ! نه از لحاظ امنیتی ! نه ! بر فرض فلان خواسته رو بر آورده نمیکند ! کراکر نرم افزار منو قفل شکنی خواهد کرد و انتشار خواهد داد ! موضوع رو من برنامه نویس متوجه خواهم شد ! ضد حال خیلی زیادی می خورم ولی این موضوع رو درک خواهم کرد ! سیستم آنالیز کدگذاری من همچین هم که فکر می کردم امن نبوده ! یکی دیگه خیلی راحت الگوریتمش رو کشف کرده ! خب پس حالا چی کار کنم ! نونم سنگ شد ! آها به فکر یه نرم افزار دیگه می افتم ! این دفعه سیستم رمز نگاری رو تغییر میدم ! امن تر می کنمش ! اون قابلیتی هم که کم داشت این دفعه بهش اضافه می کنم ! و ..........................) --------- دوست گرامی فکر می کنید ما چرا در حال حاضر این همه سیستمها و الگوریتم های رمز گذاری رو دارا هستیم ! ؟ چرا سیستم انیگما که در جنگ جهانی دوم بسیار به کار میرفت در حال حاضر منسوخ شده است؟ چرا MD5 جایگزین MD4 شده است!؟ و یا چرا الگوریتم DES تبدیل به BlowFISH شده است؟!آقای کرامتی اینا همه دلیل دارن ! دلیلشون اینه که فردی مثل من نوعی پیدا شده ! با وقت گذاشتن روی موضوع یا به قول شما از روی بیکاری و سرگرمی روی الگوریتم و مکانیزمشون تحقیق کرده و مشکلش رو کشف و مطرح کرده ! و چه بسا خودش کوشیده و سیستمی نو طراحی نموده است ! )

استاد محمد صنعتی که به واقع معرف حضور تمامی دوستان نشر رومیزی هستند ! و عظم و اراده ی ایشون زبانزد خاص بود . است و خواهد بود ... ایشون موسس شرکت سینا سافت و تولید کننده ی همین محصول به واقع قدرتمند زرنگار هستند که در حال حاضر هم از اول تاپیک در مورد آن بحث می شود.زرنگاری که اولین نسخه ی آن در سال 1370 به بازار عرضه شد ! می دونید دکتر در مورد زرنگار چی فرمودند؟ ایشون می فرمایند : پایان زرنگار سال 1375 بود در واقع زرنگار مغلوب ورد شد ! چون همیشه رسم رایج شرکتهای بزرگ نسبت به کوچک همین بوده است. ( آقای کرامتی به هیچ عنوان در کلامم غلو نمی کنم . ولی استاد صنعتی به واقع مغز متفکر نشر رومیزی در ایران بودند و در اون سالها که داده پردازی ایران تمامی سیستم رو در انحصار خود داشت ایشون با زحمت بسیار بسیار زیاد با تلاش شبانه روزی این نرم افزار رو به کمک همکارانشان طراحی و عرضه نمودند ! پرداخت بها در اون سالها در هر مقداری برای این نرم افزار مهم نیود ! زیرا قدرت شگفتی به کاربر اعطا می کرده ! دکتر خودشان فرمودند که من به دنبال رقابت با ورد نخواهم رفت ولی این نکته را همیشه می دانم که در زرنگار قابلیت هایی نهفته است که هرگز در ورد نخواهد بود ) این یعنی انگیزه ... این یعنی خلاقیت ! )

آقای پور نقش بند تولید کننده ی نرم افزار نقش می فرمایند : نرم افزار یک اثر معنوی است ! در ایران کمتر نهادی خود را موظف می داند که برای آثار معنوی هزینه کند ! مگر در مواقع ضروری مثل بازدید های رسمی مقامات و مانند اینها ! (مهدی عزیز از این کلام بر می آید که به واقع نرم افزار اثری معنوی است ! اینکه شما می فرمایید ما با این کار ارزش کار برنامه نویسان رو پایین میاریم و یا آنها رو دلسرد می کنیم یک واکنش معکوس هست ! بلکه مشکل در سیاست کلان کشوری ما است ! )

استاد عزیز مهندس علی هاشمی موسس شرکت الف و تولید کننده ی نرم افزار های فارسی مانند نامه نگار ...چشمه ی خورشید ... قرآن نگار و .... می فرماید : ضربه ای که متحمل می شویم ناشی از فقدان قانون حق طبع است ! سرمایه گذاری در بسیاری از کارهای فرهنگی .. امنیت ندارد ! دوستان عمرشان را روی کار میگذارند و فردا افرادی پیدا می شوند و کار را تکثیر می کنند .. دست طراح به کجا بند است ! (مهدی جان این کلام هم نشان دهنده ی ضعف در قانون است و هیچ گلایه ای را نمی توان ناشی از فعالیتهای تیم های کراکری دانست )

آقای حسین ابراهیمی متولد 1349 دارای لیسانس ریاضی کاربردی از دانشگاه آراد اسلامی ... تولید کننده ی سری نرم افزار های پرنیان می فرمایند : مدتی است که در حال تحقیق روی مجوزهای منبع باز هستم تا کد اصلی فن فارسی سازی در برنامه های نشر را جز نرم افزارهای منبع باز کنم (مصداقی برای ارتباط جنبش اپن سورس و کراک ) ایشون در جایی دیگر می فرمایند که کد فارسی سازی را به رایگان منتشر خواهم کرد ! ( این هم نشان از عظم یک جوان قدیم که با فعالیت های شبانه روزی خود در جهت بهبود سیستمهای فارسی ... تلاش می کند و از همه مهمتر حاصل کار خود را به صورت رایگان عرضه می کند . )

آقای محمد فرزانه برنامه نویس و عضو هیات مدیره شرکت هامون (تولید کننده ی مجموعه نرم افزار های پروین ) می فرمایند : آینده ی نرم افزار درخشان است ! از سویی جهانی سازی را یک واقعیت می دانم ! کسب و کار در همه جا شکل مشابهی پیدا خواهد کرد ! زمانی که قانون حق طبع در ایران پذیرفته شود .. برای شروع خیلی دیر است ! ( مهدی جان این نکته هم فراموش نکنید : زمانی که قانون حق طبع در ایران پذیرفته شود .. برای شروع خیلی دیر است ! خیلی خیلی خیلی دیر ! )

آقای عباسی مدیر عامل شرکت نرم افزاری سینا پیوند می فرمایند : زرنگار تولدی داشت ... بالندگی و رکودی ! این آینده ی هر برنامه نوشته شده است ! حال به هر زحمتی ! ( اقای کرامتی هیچ نرم افزاری اسطوره نخواهد شد ! چون همیشه ضعفی در آن نهفته است ! مهدی جان ضعوف رو چه کسانی عرضه می دارند؟ )

آقای کرامتی شما صحبت از سالیان قبل نمودید و از ((ارس)) صحبت نمودید و من نیز در جایگاه خود سخنان استادان خود و کسانی که سرلوحه ی اهداف من قرار دارند رو در این برهه لازم یافتم ! شما از سال 64 صحبت کردید من شما رو به سال 57 هدایت کردم ! زمانی که در آن شلوغی و ساز های مختلف و انحصار شرکت دولتی باز هم شخصی با عظمی بسیار محکم پا به عرصه گذاشت ! بدون اینکه طلبی از جامعه ی خود داشته باشد ! فقط و فقط برای ایجاد و بهبود وضع بعدی از جامعه ی خود و وطن خود! دوست گرامی این سخنان رو برای شما برگزیدم تا بدین موضوع بنگرید این دوستان نیز از ما هستند ! از کره ای دیگر نیامده اند! با فضای رقابتی چندین برابر ما و انحصار خاص آن دوره دست و پنجه نرم کرده اند و خم به کمر نیاوردند ! و بعد ها در شرایط خاص به فکر بهره برداری مالی از محصول خود شدند ! شما از نمایندگان شرکتهای تولید کننده ی نرم افزار های خارجی در ایران صحبت کردید من مثال به واقع روشنی از شرکتهای صرف ایرانی با مدیریت عناصر ایرانی به میان آوردم ! کدام به واقعیت نزدیک تر و ملموس تر است؟

اینجانب در ابتدای مبحث به این نتیجه رسیده بودم که شما برای فعالیت های کراکری معترضید ولی حال می بینم که به فکر بهره برداری مالی از این طریق هستید !

موضوعی که در حال حاضر بدان اشاره خواهم کرد گواه بر این قضیه است ! این موضوع تخته پرشی برای اهداف من بوده ! یادتون هست سال قبل یک شخصی برای شما ایمیلی ارسال میکنه و عنوان می کنه که آقای کرامتی اگر امکان داره این سیستم PHP BB رو روی هاست ینده نصب نمایید .. چون باهاش مشکل دارم ! ولی با چنین پاسخی برخورد کرد : ما این سیستم رو به قیمت 30 هزار تومان روی هاستینگ نصب خواهیم کرد ! و ........................

بله آقای کرامتی عزیز اون فرد خود بنده بودم ! یعنی محمد میرزایی ! آقای کرامتی اون موقع خیلی از این موضوع ناراحت شدم و از این جواب ولی برای خود بنده نقطه پرشی بود . آقای کرامتی وقتی شما فقط برای ایجاد یک دیتا بیس و آپلود یک فایل کانفیگ مبلغ 30 هزار تومان اخذ می کنید ! توقع دارید که دوستانی که در امر کراک فعالیت می کنند لبه ی تیغ شمشیر خود رو به روی شما قلاف کنند ؟ نه آقای کرامتی به هیچ عنوان به این صورت نخواهد بود !

دوست عزیز وقتی شما برای فعالیت و کار خود ارزشی خیلی خیلی فراتر از واقعیت قایل هستید ! انتظار این را داشته باشید که دوستانی پیدا شوند که در قبال این طرز تفکر نون شما دوست گرامی را به قول خودتان سنگ کنند !

و اما جوابیه ی بنده در مورد جنبش اپن سورس و نرم افزار آزاد که بیانات این جانب رو زیر سئوال بردید ! حال پاسخ شما در این مورد :

در ابتدا بعضی مفاهیم رو برای شما روشن می کنم که در آینده براتون جای سئوال نماند !

نرم افزار آزاد چیست ؟

در نرم افزار آزاد مساله اصلی آزادی است و نه قیمت ... برای درک این مفهم به (( آزاد )) باید در ترکیبی مثل (( اندیشه ی آزاد )) فکر کنید و نه (( میز غذای آزاد )) !
نرم افزار آزاد یعنی آزادی کاربران در اجرا ! تکثیر ! پخش ! بررسی ! تغییر ! و اصلاح نرم افزار !
همچنین باید در دست کاری کردن نرم افزار و استفاده از این دست کاری ها در کار و یا سرگرمی خود آزاد باشید! بدون اینکه حتی ذکری از آن به میان آوریم ! نباید ملزم به با خبر کردن شخص خاصی باشید.

منبع باز (اپن سورس) چیست ؟
منبع باز فقط به معنی دسترسی به کد برنامه نیست بلکه شرایط زیر را هم شامل می شود :

توزیع مجدد آزاد
کد منبع
کارهای اقتباسی
تمامیت کد منبع مولف
عدم تبعیض میان اشخاص یا گروه ها
عدم تبعیض میان حیطه ی کاری
توزیع مجوز
مجوز نباید مختص به یک محصول باشد
مجوز نباید نرم افزار دیگری را محدود کند
مجوز باید از لحاظ فناوری بی طرف باشد

(اگر با عناوین ذکر شده مشکلی دارید ! بفرمایید که تعاریف هر مورد را درج نمایم ! )

دوست گرامی حتما GNU که به شکل نماد یک بز باهوش است برای شما آشنا هست ! برای اثبات تعاریف هم می تونید به پایگاه وب GNU به نشانی http://www.gnu.org مراجعه کنید !

حال این موضوع اصلی است که آقای کرامتی آیا اطلاع دارید که نرم افزار آزاد پدر نهضت منبع باز(اپن سورس) است؟
آقای کرامتی برای این گفته ی خود دلیلی محکم دارم که شرح می دهم :

ریچارد استالمن بنیانگذار نرم افزار آزاد رو که حتما می شناسید .! ایشون در سال 1984 هدف و شعاری را سر مشق کار خود قرار داد : "" رسالت ما طرد کامل نرم افزار تجاری است "" . در ابتدا این عمل او دن کیشوت وار پنداشته شد ولی زحمات استالمن منجر به خلق یک نهضت جهانی شد . که در این مسیر برنده ی نشان لیاقت بنیاد مک آرتور شد !
و میدانید که جنبش اپن سورس با تعاریف بالا و عناوینی که در آن به عنوان قوانین درج شده دز سال 1991 پا گرفته !

حال آیا می دانید مبتکران منبع باز چه کسانی هستند ! منبع بازی که خود زیر مجموعه ی نرم افزار آزاد است ! دقیقا مدیران شرکت های بزرگ نرم افزاری و سخت افزاری و برنامه نویسان قدرتمند عصر فناوری ! بله ! استادانی همچون ! اریک ریموند ! راسل نلسون ! دنیس کوپر ! مایکل تیمن ! وون روسوم (خالق پایتون (( Python )) ) !

دوست گرامی این هم دلایل اینجانب جهت ارتباط جنبش اپن سورس به نرم افزار آزاد و بعد از آن کراک ! امید دارم قانع شده باشید ! که اگر نشده اید باید عرض کنم که دوست ندارید قانع شوید !

آقای کرامتی جهان پیش روی ما مثل پاستیلی می مونه که می تونیم بکشیم و بعد جمعش کنیم و بعد دوباره بکشیم ! بهش حالت بدیم و شاید بذاریم در دهان کودکی و باعث دلگرمی آن شویم ! او نیز بیاموزد و سالها بعد ! پاستیلی را در دهان کودکی دیگر بگذارد !

آقای کرامتی با این تفاسیر حال بیاییم ::: بهتر باشیم ::: همراه با هدفی نو و تعریفی نو !

امید دارم که عرایض بنده بتواند شما دوست گرامی را قانع کند و پاسخ مفیدی در قبال فرمایشات شما باشد !

با تشکر از شما و همکاری تمامی دوستان چه در انجمن امنیت و چه در کل تالار !

التماس دعای خیر و آرزوی بهترین ساعات برای شما
---------------------------------------------------------------------------------------------
محمد میرزائی (مدیر تیم امنیتی شمال و پروژه ی ملی ایران کراک )

anti-life

Active Member
نرس جان من فقط در آخر اين همه حرف زدنت بگم كه ايشون فكر جيب خودشونن و ما هم فكر جيب خودمون ....... و تنها توصيه هم اينكه برنامه بهتر درست كنيد تا سود بيشتر ببريد ......

Delphiran

Member
سلام آقای میرزایی.

بابا پیاده شو با هم بریم! یواش یواش! :wink:

1- من چند بار متن شما رو از اول تا آخر خوندم، اما نمیدونم چطور میشه مطالبی که نوشتید رو به هم، و نیز به موضوع این تاپیک ربط داد.

2- مطالبی که شما نوشتید اکثرا نقل قول بود، نتیجه گیری هایی هم که کردی چندان بجا نبود (ببخشید که اینطور میگم). از نوشته هات مشخصه که تو باغی. بنابراین لطفا پس از مرور بحث های بنده از اول شروع کن و صحبت های خودت رو ارائه کن (بدون حاشیه روی).

3- تو صحبت هات گفتی که تا Cracker نباشه تولید کننده به فکر نمیافته که محصولش رو بهتر کنه. همونطور که خودت میدونی تو ایران زیاد نیستند شرکتهایی که محصولات بزرگ تولید کنند و اکثر تولید کننده ها در سطح محدود و خانگی، حداکثر تا محدوده یک شرکت خصوصی که خیلی هنر کنه چند تا کارمند کم حقوق داشته باشه، هستند. میتونی تصور کنی که چنین موسسه ای چقدر میتونه از قبال به هدر رفتن همه چیزش (سرمایه، کار، پول، زمان) ضرر کنه؟ و حتی ورشکست شه؟
اونوقت آیا Cracker ها به هدف خودشون رسیده اند؟ پاسخ منفی است.

صحبت شما برای توجیه به حرکت واداشتن تولید کننده ها به کیفیت بخشیدن به محصولاتشون توسط Cracker ها زمانی ممکنه صادق باشه که تولید کننده مذکور یک شرکت بزرگ با سرمایه میلیاردی باشه (ما چنین شرکتی تو ایران نداریم) که مطمئن باش کار Cracker ها باعث کوچکترین حرکتی یا تغییری در روند اونها نمیشه. می مونند شرکتهای کوچک و خرده پا.
اگر دقت کنی این دوستان به اصطلاح Cracker هم دقیقا به این شرکتهای کوچک و محصولات اونها گیر دادن. آیا اینها فکر کرده اند دارند حرکت ایجاد میکنند، یا باعث پیشرفت میشن؟

کار اینها زمانی میتوانست مفید باشد که قدم مثبتی برمیداشتند و حفره های امنیتی رو پوشش میدادند، نه اینکه تا یک سوراخ پیدا کردن فوری یک Patch براش درست کنند و منتشر کنند. این کار چه توجیهی میتونه داشته باشه؟ آیا غیر از سعی در جهت خودنمایی یا بزرگ جلوه دادن خود یا گروه شون هست؟

4- در صحبت هاتون اشاره کردید به اینکه بنده در سال گذشته از شما 30.000 تومان بابت نصب phpBB از شما خواسته ام. من همین الان هم اینکار رو انجام میدم، اونهم با قیمت 60.000 تومان (حداقل).
دلیلش هم اینه که من باید مخارج سایتهایی که شخصا اداره میکنم (مثل کارگاه دلفی، برنامه نویس، و ....) رو از جایی تامین کنم، نه از جیب مبارک ام. شما تو سایت اصلی MovableType که بروید می بینید برای استفاده از سرویس نصب MT رو سایت شما توسط یک متخصص میبایست 50 دلار پرداخت کنید. عطف به این صحبت، آیا درخواست اون مبلغ از طرف من عجیب بوده؟!

دوست گرامی این هم دلایل اینجانب جهت ارتباط جنبش اپن سورس به نرم افزار آزاد و بعد از آن کراک !
5- من هنوز هم نمیتونم در صحبت های شما رابطه ای بین نهضت Open Source و فعالیت های مخرب Crack پیدا کنم.
شما کلی درباره Open Source صحبت کرده اید، و آخرش میگید Crack هم همین طور است. به این میگن سفسطه. ببخشید که مستقیم میگم.

در پایان اگر هنوز میتوانید دلایل بهتری ذکر کنید آماده شنیدن هستم.

[hr:ec44ccd2da]

اینجا روی صحبتم با آقایونی است که بعنوان Cracker در فورومهای مختلف فعالیت میکنند: هیچ توجه کرده اید که بمحض انتشار یک Crack از طرف شما مورد تشویق و تمجید فراوان قرار میگیرید؟
فکر کردید برای چی به شما میگن اینقدر باحالید؟ (اشاره به پیامهایی که در پاسخ تاپیکهای معرفی Crack های شما داده میشه).

فکر کردید از شما خوششون میاد؟ یا اینکه عاشق چشم و ابروی شما شده اند؟
نه برادر. اینها فقط میخوان شما رو تشویق کنند به کار مفتی بیشتر تا نتیجه کارتون رو بدید اونها استفاده کنند، بعد هم به ریش تون بخندند.

اگر شما واقعا هدفتون کمک به پیشرفت هست چرا به نهضت Open Source نمی پیوندید؟ چرا بجای انتشار مفتی محصولات خلق الله خودتون یکی بهترش رو نمی نویسید و رایگان توزیع کنید تا تولید کننده مذکور به حرکت وادار شه و با شما رقابت کنه؟

بعنوان مثال مایکروسافت قرار بود دات نت 2 رو در انتهای سال 2005 و ابتدای 2006 منتشر کنه، اما چی شد که دو ماه پیش نسخه بتا اون رو منتشر کرد؟ تا بحال هیچ وقت این سوال رو از خودتون پرسیده اید؟
پاسخ اش اینه که وقتی گروه Project Mono نسخه اول دات نت تحت X-Nix رو منتشر کرد مایکروسافت مجبور شد تا سریعتر حرکت کنه و حرکت تک قطبی رو کنار گذاشت.

دوستان در صحبت هاشون گفتند شرکت هایی در ایران هستند که فلان برنامه شون رو 800 هزار تومان و در موارد دیگر 5 میلیون تومان میفروشند و نه خدمات و پشتیبانی ارائه میدهند، نه نسخه جدید ارائه میکنند، و نه حتی زحمتی برای پیشرفت به خودشون نمیدن. اما چرا؟
چون رقیبی براشون وجود نداره!

در تاپیکهای معرفی که در سایت تون زده بودید نوشته بودید که فلان Cracker که همکار شماست علم و آشنایی زیادی در زمینه علوم نرم افزاری داره و به اکثر زبانهای برنامه نویسی آشنایی داره.
چرا بجای مردم آزاری و بقول خودتون مشغولیت به کاری که آخرش فحش و لعنت نصیب تون میشه همین آدمها رو دور هم جمع نمیکنید تا یک حرکت ملی برای ارائه محصولات Open Source راه بیاندازید؟

یکی دیگه از دوست هاتون میگفت: مگه برنامه های ایرانی چی شون از برنامه های خارجی کمه که Crack نشوند؟

در پاسخ این سوال من یک سوال دیگه مطرح میکنم: مگه ما ایرانی ها چی مون از خارجی ها کمتره که محض رضای خدا حتی یک پروژه Open Source هم نداریم؟ چرا؟

لطفا قبل از پاسخ دادن کمی فکر کنید.

oxygenws

Active Member
با حرف های جفتتون حال می کنم (delphiran و north hacker) لطفا خیلی مثبت بحث رو ادامه بدید. جالب شده :)

سلام . با تشکر از جناب آقای کرامتی که به دور از هرگونه خدشه به تالار جوابیه ی بنده رو صادر نمودند ! (چون در تالار های دیگر دیده شده دوستان وقتی در مبحثی به بن بست می رسند بحث رو به بی راهه می کشانند :lol: :lol: )

اینجانب خواستم بحث رو به صورت منطقی .. پیشرفته .. آکادمیک و توسعه یافته به پیش برم و از آن به نتیجه رسیم ولی متاسفانه مهدی خان موافق این امر نیستند ! از همین رو بحث رو مثل خود ایشون به صورت کلیشه ای و غیر آکادمیک پیش خواهم گرفت و ادامه خواهم داد ! 8) :lol:

سلام آقای میرزایی
سلام علیکم

بابا پیاده شو با هم بریم! یواش یواش!
اولا من منظور شما رو ب واقع از این بند متوجه نشدم ولی جناب آقای کرامتی به هیچ عنوان این کار را نخواهم کرد ! (پیاده شو) زیرا اینجانب در تمامی مراحل زندگی خود به پیشرفت فکر میکنم و هرگز حتی لحظه ای به فکر پیاده شدن از قطار پیشرفت و تکنولوزی نخواهم افتاد و حتی به قول شما سرعت هم کاهش نخواهم داد که چه بسا به همین مقدار که عقب مانده ایم کافیست ! :shock:

من چند بار متن شما رو از اول تا آخر خوندم
به دقت؟؟؟؟ :?: :shock:

نمیدونم چطور میشه مطالبی که نوشتید رو به هم، و نیز به موضوع این تاپیک ربط داد.
امید دارم قانع شده باشید ! که اگر نشده اید باید عرض کنم که دوست ندارید قانع شوید !

به همان صورتی که شما جنبش اپن سورس رو جدا از صنعت نرم افزار آراد و بعد از آن کرک پنداشتید .

مطالبی که شما نوشتید اکثرا نقل قول بود
دوست گرامی اینجانب در تمامی مراحل زندگی سعی کرده ام فقط و فقط به ذهن خود بسنده نکنم و فقط به دانش خود متکی نباشم و هر لحظه از تجربیات و اندیشه های استادان خود بهره جویم ! ار این رو در ابتدای بحث پنداشتم که حق با شما است ولی با برسی بیشتر و مشورت با استادان خود و با استفاده از منابع رسمی و معتبر به این نتیجه رسیدم که فرمایشات شما صرفا جهت انگیزه های مالی و سود جویی می باشد ! :shock: :!:

نتیجه گیری هایی هم که کردی چندان بجا نبود
دوستان هستند و آنها هستند که به واقع بر سر صندلی قضاوت نشسته اند ! :lol:

(ببخشید که اینطور میگم)
اتفاقا از رک گویی و صریح گویی شما خوشحالم من نیز به این صورت راحت ترم ! :wink:

از نوشته هات مشخصه که تو باغی.
این کلام شما به واقع نشان دهنده ی دست کم گرفتن دانش دوستان و فعالیتهای آنان است ! دوست گرامی به شما قول خواهم داد که دوستانانجمن و تالار به شما امان داده اند و اگر در این بحث شرکت کند از کلام شما چیزی باقی نخواهد ماند ! چون به درستی مشخص است که انحصار طلبی در آن موج می زند و یک پندار شخصی است. :wink:

لطفا پس از مرور بحث های بنده از اول شروع کن و صحبت های خودت رو ارائه کن
دوست گرامی اینجانب قبل از پا گذاشتن و وارد شدن به این مبحث چندین بار مطالب را مرور کرده ام و احتیاجی به باز نگری نمی بینم ! :arrow: :lol:

(بدون حاشیه روی)
دوست عزیز اینجانب فرا گرفته ام که مسائل رو از جزء شروع کرده و به کل برسم و همانا همیشه توام با موفقیت بوده است ! :)

تو صحبت هات گفتی که تا Cracker نباشه تولید کننده به فکر نمیافته که محصولش رو بهتر کنه. همونطور که خودت میدونی تو ایران زیاد نیستند شرکتهایی که محصولات بزرگ تولید کنند و اکثر تولید کننده ها در سطح محدود و خانگی، حداکثر تا محدوده یک شرکت خصوصی که خیلی هنر کنه چند تا کارمند کم حقوق داشته باشه، هستند
صحبت شما برای توجیه به حرکت واداشتن تولید کننده ها به کیفیت بخشیدن به محصولاتشون توسط Cracker ها زمانی ممکنه صادق باشه که تولید کننده مذکور یک شرکت بزرگ با سرمایه میلیاردی باشه (ما چنین شرکتی تو ایران نداریم)
دوست گرامی من با سخن شما مخالفم من در ذیل نام نشانی شرکتهای صرف ایرانی رو نام می برم که در صنعت تولید نرم افزار فعالیت می کنند و سرمایه ی میلیاردی رو دارا هستند:
شرکت ایزی : تهران . خیابان کریم خان زند
شرکت تیام شبکه : تهران .خیابان فاطمی غربی
شرکت بین الملی تهران فرازه : تهران . مطهری
شرکت پارس پرداز(پارس وب): تهران . مطهری . خ.لارستان
شرکت تحلیلگران آتی نگر : تهران خیلبان ولیعصر
شرکت اندیشه سبز خزر : رشت .گلسار . سه راه گلایل
شرکت ستکام : تهران خیابان آپادانا (خرمشهر)
شرکت مهران : تهران . خیابان جمهوری
شرکت مهندسی کوثر ( شبکه نگار) : (متاسفانه نشانی شرکت رو فراموش کرده ام)
شرکت علم و صنعت : تهران . خیابان فاطمی
شرکت مهندسی نوین پندار : (متاسفانه نشانی شرکت رو فراموش کرده ام)
شرکت داده پردازان دوران : تهران . سهره وردی شمال . کوچه سرمد
و ...
خب ! آقای کرامتی چند تا شرکت شد؟ :?: :D ! دوست عزیز اگر در سرمایه ی شرکت های نابرده شک دارید خیلی خیلی راحت می تونم براتون سرمایه شون رو اثبات کنم ! اکثر مدیران و موسسان شرکتهای نابرده دوست نزدیک ینده هستند و آماده هستند جهت اطلاع رسانی و روشن نمودن افکار شما دوست گرامی ! :arrow:

میتونی تصور کنی که چنین موسسه ای چقدر میتونه از قبال به هدر رفتن همه چیزش (سرمایه، کار، پول، زمان) ضرر کنه؟ و حتی ورشکست شه؟
دوست گرامی تصور بر شکستگی شرکتهای نرم افزاری با سرمایه ی اولیه ی 20 . 30 ملیون خیلی ساده است ! می دونید چرا آقای کرامتی ! براتون توضیح میدم ! دوستانی که با سرمایه های اندک 20 . 30 ملیونی پا به عرصه ی تولید نرم افزار می گذارند از این واقعیت به دورند که در جهان کنونی دیگر تفکر تک قطبی و انحصار به پایان رسیده و تمامی فعالیت ها به صورت گروهی و همه جانبه به نتیجه خواهد رسید ! از همین رو دوستی با به ارث رسیدن 20. 30 ملیون اقدام به تولید نرم افزار میکنه با استخدام چند متخصص و اون طور که باید و شاید به این امر نمی پردازه ! خب تصور اتفاقی که برای او خواهد افتاد چندان هم مشکل و به دور از باور نیست ! :arrow: دوست گرامی ضرب المثلی هست معریف به باد آورده را باد می برد ! ولی من به شما می گویم که استفاده ی صحیح از باد آورده به همین راحتی باد نخواهد برد ! (خلاقیت . خلاقیت . خلاقیت )

اونوقت آیا Cracker ها به هدف خودشون رسیده اند؟ پاسخ منفی است.
پاسخ شما برای خودتان و از دیدگاه خودتان هست ! مطمئن باشید که پاسخ این نخواهد بود! دوست گرامی این جامعه . فضای یک بعدی و تک بعدی نبود ! نیست ونخواهد بود ! از دریچه ی دید خود به موضوع نگاه نکنید دوست عزیز ! خود را نوک هرم قرار دهید و به تمامی ابعاد بنگرید ! :wink:

مطمئن باش کار Cracker ها باعث کوچکترین حرکتی یا تغییری در روند اونها نمیشه.می مونند شرکتهای کوچک و خرده پا.
دوست گرامی نداشتن برنامه ی مدون . حساب شده و نداشتن آینده نگری و مقدار ریسک کاری و نسنجیدن آن حتما و حتما چیزی به جز در جا زدن و به قول شما ماندن شرکتهای کوچک و خرده پا نخواهد بود! در مورد کراکر ها و هم عرض کنم که حتما دچار تغییری خوهام شد و حرکتی در روندی تولید خواهیم کرد ! سئوال: چرا و چگونه؟ پاسخ : نمونه ی بارز بحث من و شما و دیگر دوستان در زمینه ی کراک ... برنامه سازی ایمن و ... در این تالار بوده 1 دوست گرامی فکر می کنید چند نفر از دوستان از این تاپیک چیزهای نو اطلاعات جدید کسب کرده اند ؟ این هم حرکت و تغییری در روند رو به رشد ! :arrow: :idea:

اگر دقت کنی این دوستان به اصطلاح Cracker هم دقیقا به این شرکتهای کوچک و محصولات اونها گیر دادن
شما متاسفانه به این موضوع واقف نیستید که طرح این مسائل همگی به صورت کلان بوده و قول خودتان ما در اینجا به مسائل کوچک و نرم افزار خاصی نمی پردازیم ! این طور نیست؟ :?:

آیا اینها فکر کرده اند دارند حرکت ایجاد میکنند، یا باعث پیشرفت میشن؟
هدف همین است که عرض کرده ام ! حال تا چه اندازه به این ارزش نزدیک شده اند احتیاج به زمان و گذر آن دارد ! :D

کار اینها زمانی میتوانست مفید باشد که قدم مثبتی برمیداشتند و حفره های امنیتی رو پوشش میدادند، نه اینکه تا یک سوراخ پیدا کردن فوری یک Patch براش درست کنند و منتشر کنند.
دوست گرامی خود بنده یک کراکر در این پهنه ی اطلاعاتی هستم ! فکر می کنم بارها اسم اینجانب رو در بولتن های خبری سکوریتی فوکاس ! سرن ! باگ ترا و ... دیده و شنیده باشید که اینجانب با پیدا کردن حفره ای ابتدا به نویسنده اطلاع داده ام و سپس درخواست امن نمودن کرده ام و سپس اقدام به نشر پچ مورد نظر کرده ام ! حتی یکی از دوستان برنامه نویس که برنامه شان به دست من بررسی شده بود به کار من اعتراض نکردند ! و همگی تشکر کردند ! و اقدام به امن نمودن سیستم خود شده اند ! دیگر این کاربر نبوده که از من تشکر کرده بلکه پروگرامر بوده !
در ضمن شما پیشنهادی رو تقدیم نمایید که من کراکر به چه صورت می تونم حفره های امنیتی رو پوشش بدم به غیر اینکه اون رو منتشر کنم ؟ حتما از نظر شما استفاده خواهم کرد و آن رو توصیه می کنم ! :) :) :) :)

این کار چه توجیهی میتونه داشته باشه؟
هدف صحیح احتیاجی به توجیه نداره دوست گرامی ! :wink:

آیا غیر از سعی در جهت خودنمایی یا بزرگ جلوه دادن خود یا گروه شون هست؟
دوست گرامی شما تا بحال نام تیم ملی ایران کراک و یا تیم امنیتی شمال را شنیده اید؟ فکر نمیکنم دوست گرامی ! تیم بنده و با فعالیتهای خود آیا به دنبال خدنمایی و جلوه دادن خود بوده اند ! نه دوست گرامی فعالیتهای ما به نحوی بوده که حتی اسم بنده هم برای شما آشنا هست ! دوست گرامی نه بنده بلکه تمامی دوستان من که در این امر فعالیت می کنند هیچ احتیاجی به شهرت ! قدرت و نفوذ ندارند ! زیرا هدفی مهمتر از این وازه های پوچ رو در برنامه ی کاری خودشان دارند ! :) :) 8)

در صحبت هاتون اشاره کردید به اینکه بنده در سال گذشته از شما 30.000 تومان بابت نصب phpBB از شما خواسته ام. من همین الان هم اینکار رو انجام میدم، اونهم با قیمت 60.000 تومان (حداقل).
دلیلش هم اینه که من باید مخارج سایتهایی که شخصا اداره میکنم (مثل کارگاه دلفی، برنامه نویس، و ....) رو از جایی تامین کنم، نه از جیب مبارک ام.
خب اشتباه می کنید آقای کرامتی ! الان براتون توضیح می دم چرا ! ابتدا دو نمونه از جملات خودم رو نقل قول می کنم و بعد باز هم ادامه خواهم داد:
آقای کرامتی وقتی شما فقط برای ایجاد یک دیتا بیس و آپلود یک فایل کانفیگ مبلغ 30 هزار تومان اخذ می کنید ! توقع دارید که دوستانی که در امر کراک فعالیت می کنند لبه ی تیغ شمشیر خود رو به روی شما قلاف کنند ؟ نه آقای کرامتی به هیچ عنوان به این صورت نخواهد بود !

دوست عزیز وقتی شما برای فعالیت و کار خود ارزشی خیلی خیلی فراتر از واقعیت قایل هستید ! انتظار این را داشته باشید که دوستانی پیدا شوند که در قبال این طرز تفکر نون شما دوست گرامی را به قول خودتان سنگ کنند !
دوست گرامی خود بنده صاحب 3 سایت و مدیر امنیت دو سرور رسمی کشور مدیر امنیتی پروزه های طرح شده روی سایتهای مختلف هم هستم ! بر روی سایتها حتی یک تبلیغ تجاری هم یافت نمی کنید ! مگر من هزینه نمی کنم ! مگر زندگی من خرج ندارد؟ روی گنج هم نخوابیده ام ! من هم مثل بیقه ی دوستان ! :wink:
دوست گرامی مگر یارانی که در همین انجمن و نمونه های دیگر ! که در راه اطلاع رسانی و آموزش فعالیت می کنند در قبال کمک کردن هزینه ای رو دریافت می کنند ! سری به انجمن های بی بی . فتوشاپ . مدیریت محتوا ! موسیقی . نرم افزار . لینوکس و .... بیاندازید! کدام یکی از دوستان هزینه ای رو تقاضا کرده اند؟ کدام یک؟ جالب اینجاست که خود را عضو پیکرعه ی مجموعه می دانند و در جهت بهبود آن سعی و تلاش می کنند بدون اینکه طلبی داشته باشند ! :wink:

MovableType که بروید می بینید برای استفاده از سرویس نصب MT رو سایت شما توسط یک متخصص میبایست 50 دلار پرداخت کنید. عطف به این صحبت، آیا درخواست اون مبلغ از طرف من عجیب بوده؟!
دوست گرامی من وقتی بخوام از ام تی استفاده کنم میرم سراغ مقالات ایرانی که دوست گرامی خود نوید در بلاگ مزده ! امیر عظمتی در یک کلیک برای همیشه ! بلغان تولز ! هودر ! پرشین تولز ! مجید آنلاین و ........ مراجعه می کنم و از آنها بهره می جویم با استفاده از تجربیات استادان خودم در این مجموعه و به متخصص موبیل تایپ بسنده نخواهم کرد ! کدام یک مفید تر است ؟ کدام یک به پیشرفت تکنولوزی داده کمک بیشتری کرده اند؟ آنهایی که انحصار را پیش گرفته اند یا آنانی که خالصانه و بدون هیچ چشم داشتی فعالیت کرده اند؟

من هنوز هم نمیتونم در صحبت های شما رابطه ای بین نهضت Open Source و فعالیت های مخرب Crack پیدا کنم.شما کلی درباره Open Source صحبت کرده اید، و آخرش میگید Crack هم همین طور است. به این میگن سفسطه
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: دوست گرامی کمی تحقیق در این زمینه لازمه ی درک مفاهیم پایه ی نهضت و جنبش است ! لطف کنید در این زمینه بیشتر تحقیق و کنجکاوی کنید و بعد اقدام به زیر سئوال بردن مفاهیم پایه ! بنیادی و بین الملی کنید که توسط مغز های مفاهیم آی تی بنا شده است ! شما با وجود این مسائل جایگاه خود را در این مود دریابید ! :lol: :lol: :lol:

باقی مسائل هم به صورت گزیده شده فقط برای روشن شدن و ضد و نقیض بودن کلام شما نقل قول می کنم :

شما کلی درباره Open Source صحبت کرده اید، و آخرش میگید Crack هم همین طور است
اگر شما واقعا هدفتون کمک به پیشرفت هست چرا به نهضت Open Source نمی پیوندید؟
پاسخ اش اینه که وقتی گروه Project Mono نسخه اول دات نت تحت X-Nix رو منتشر کرد مایکروسافت مجبور شد تا سریعتر حرکت کنه و حرکت تک قطبی رو کنار گذاشت.
چرا بجای مردم آزاری و بقول خودتون مشغولیت به کاری که آخرش فحش و لعنت نصیب تون میشه همین آدمها رو دور هم جمع نمیکنید تا یک حرکت ملی برای ارائه محصولات Open Source راه بیاندازید؟
مگه ما ایرانی ها چی مون از خارجی ها کمتره که محض رضای خدا حتی یک پروژه Open Source هم نداریم؟ چرا؟

در پایان هم بار دیگر منتظر جوابیه ی شما در صورت وجود هستم ! :lol: :lol: فقط کمی اول به دقت در مورد جبهه ی قرار گرفته در آن فکر کیند و بعد سخن خود را به میان آورید ! :lol: :lol:

با تشکر !

<hr>

با حرف های جفتتون حال می کنم (delphiran و north hacker) لطفا خیلی مثبت بحث رو ادامه بدید. جالب شده

لطف داری امید جان ! خیلی خوشحال می شم باقی دوستان همچو شما استاد گرامی هم در این بحث شرکت کنید ! راستي ميبينم كه آواتارت رو عوض كردي !!! : ))

نرس جان من فقط در آخر اين همه حرف زدنت بگم كه ايشون فكر جيب خودشونن و ما هم فكر جيب خودمون ....... و تنها توصيه هم اينكه برنامه بهتر درست كنيد تا سود بيشتر ببريد ......

آرین عزیز در مورد اینکه مهدی خان به فکر جیب خودشون هستن که شکی ندارم ولی در مورد دومی کمی به تامل احتیاج داریم! همیشه به این نحو نخواهد بود!

با تشکر از تمامی دوستانی که در این بحث شرکت می کنند از تمامی دوستان دعوت می کنم این بحث رو دنبال کنند چون به نتایج ارزنده ای خواهیم رسید !

التماس دعا
---------------------------------------------------------------------------------------
محمد میرزایی (مدیر تیم امنیتی شمال و پروزه ی ملی ایران کراک)

moein273

Member
يك نكته جالب و قابل تامل براي تيم ما پيش اومد كه جالبه تا بقيه هم بدونن ما به تازگي سري كامل محصولات سايت http://www.macecraft.com رو كرك كرديم البته نه براي اينكه اين برنامه ها قبلا كرك نشده بود بلكه از نظر فني و در قسمت unpack و debug تارگت بسيار مشگل و خاصي محسوب ميشد و تيمهايي كه اين برنامه ها رو كرك كرده بودند موفق نشده بودند تا اين فايلها رو به صورت كامل unpack كنند و ما اين كار رو كرديم 2 روز بعد از اينكه اين كرك ريليز شد ايميلي از طرف اين شركت به تيم زده شد و بعد از چند سوال ساده از ما نحوه آنپك اين برنامه پرسيده شد و البته صحبتهاي ديگه اي هم پيش اومد البته اين نكته هم بايد بگم كه اين برنامه با يك قفل دستساز توسط برنامه نويسان خود شركت محافظت ميشد.

حالا چرا اين بحث رو مطرح كردم تنها براي اين كه شايد ما هم به خودمون بياييم و كمي از اصول و مباني هر مسئله اي رو بپذيريم تنها چند روزي از اون غوغايي كه توسط يكي از شركتهايي كه نرم افزارهاش توسط گروه ما كرك شده بود ميگذره و ... كه ماجرا رو همه ميدونن اما بايد بگم واقعا سطح برنامه نويسي اين شركت Macecraft Software و اون شركت ايراني قابل مقايسه نبود و جالب اينجاست كه طرز برخوردي كه با كركر هاي سافتورشون داشتند هم قابل مقايسه نبود .

Delphiran

Member
معین عزیز:

1- مطلبی که شما اینجا نوشتی نسبت به موضوع این تاپیک، آف تاپیک محسوب میشه، اما صرف اطلاع خودت پاسخ ات رو نوشتم.

2- لطفا موقعی که مطلبی رو جایی مینویسی به این هم فکر کن که ممکنه کسانی هم که به موضوع مطلب شما آشنایی دارند هم آنرا بخوانند.

توضیح:
البته نه براي اينكه اين برنامه ها قبلا كرك نشده بود بلكه از نظر فني و در قسمت unpack و debug تارگت بسيار مشگل و خاصي محسوب ميشد و تيمهايي كه اين برنامه ها رو كرك كرده بودند موفق نشده بودند تا اين فايلها رو به صورت كامل unpack كنند
من برنامه های این شرکت رو مرور کردم. چیزی که واضحه اینه که یا برنامه نویس های اینها خیلی ناشی بوده اند، و یا امنیت اهمیتی برایشان نداشته است.

ابزاری که توسط آنها برای Pack کردن فایلها مورد استفاده قرار گرفته است UPX میباشد. من هم میدونم، شما هم میدونی که UPX علاوه بر اینکه ساده ترین Packer دنیاست، هم آموزش Unpack کردنش همه جا پیدا میشه، هم UnPacker های آماده اش روی همه سایتهایی که ابزارهای Crack رو ارائه میکنند (مثل ExeTools) براحتی پیدا میشه، و هم اینکه سورس خود UPX رو میتونید از SourceForge.net دانلود کنید. بنابراین UnPack کردنش کار چندان مشکلی نیست.
این ها رو نمیگم که خدای ناکرده کار شما رو ضایع کنم، اما گفتم که بدونی.

اما بايد بگم واقعا سطح برنامه نويسي اين شركت Macecraft Software و اون شركت ايراني قابل مقايسه نبود و جالب اينجاست كه طرز برخوردي كه با كركر هاي سافتورشون داشتند هم قابل مقايسه نبود .
معین جان، من رفتار افراد تک سافت رو تایید نمیکنم، اما وقتی با کسی که به هر منظور وارد جمع تون میشه برخوردی صورت بگیره که توسط اون فردی که درجه Admin داشت (و فکر میکنه پینگیلیش نویسی یک افتخار و نشان محسوب میشه) با من شد دیگه نباید انتظار برخورد مودبانه داشته باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا