از همین امشب دارم برنامه میچینم برا تور بعدی، یه کاری میکنم که شما پشت دستونو داغ کنین با من بیان تور، یه جایی میبرمتون که نه وانت داره و الاغ، مجبور میشین از زاویه 70 درجه برین بالا کوهفقط مونده بود محمد بصری که ... فکر کنم پشت دستش رو داغ کرد که دفعه دیگه با ما بره تور![]()
خیلی قشنگ بود حمید خانو.................... اینا واسه امشب ^.^ ما رفتیم لالا
تازه ماندانا ميخواست اس بده بهم ولي نداد
چراااااااااااااااااااااا؟
اس ميداد منم با يك گروه ميومدم جاي حسين شيشليگي![]()
حمید جان دستت درد نکنه واسه عکس ها ، خیلی زحمت کشیدین.![]()
ورپریدهتو کی از تخمه خوردن من عکس گرفتی هوم ؟
کلی رو عکس تمرکز کردم تا آخرش فهمیدم تو مشتم تخمه است و داشتم تخمه میخوردم که ازم عکس گرفتی ولی اصلا حواسم نبود ها...
ای شیطون![]()
![]()
جات خالی بود ^.^خیلی قشنگ بود حمید خان
بله من چون اینترنت نداشتم 5 شنبه شب و نتونستم کانکت شم
متاسفانه از دیدار دوستان محروم شدم حالا ناقلا کودوم یکی از اینایی همون جلوییه
الان با خودت میگی که بابا اینا همشون جلون نه منظورم
تو عکس اول و میگم دیگه
ای وای ........................ بخدا مانی دیشب تو خواب و بیداری داشتم عکسا رو میذاشتم حواسم نبود یکی دوتا عکس از دستم در رفتهبعدم این حمید چرا همچین کرده؟تو بعضی عکسا سانسور کرده توی بعضی عکسها نع!تکلیف مارو مشخص کن شطرنجی باشیم یا نع؟:دی
خلاصه که منتظر بقیه عکسها هستیم.حمید قربون دستت اون عکسایی که سانسور نکردی هیچ، اونایی که سانسور کردی رو برسون دستم![]()
مهدی جان اگه میومدین با یک 16 نفر آدم شل و نفص بریده و لب موت مواجه میشدین اوخه تقریبا دیگه همه هیجانات اردو تموم شده بوداس ميداد منم با يك گروه ميومدم جاي حسين شيشليگي![]()
ای ای ای دوست عزیزبله من چون اینترنت نداشتم 5 شنبه شب و نتونستم کانکت شم متاسفانه از دیدار دوستان محروم شدم
خوش به حالتون ،ما اومدیم خونه مامان جانمان انقدر شربت آبلیمو و چیزای عجیب غریب بستن به نافمون که نگو:دی
قربونت برم دوست جانReference
-----------------------------------------------------------
1.Post Number 136 Line 17
2.Post Number 136 Line 18 & Post Number 138 Line 8
3.Post Number 138 Line 6,7 & Post Number 140 Line 3
4.Post Number 136 Line 18
ای عکاسقربونت حسین جان ^.^ عکس باید لحظه ای باشه :دی وگرنه تازگی نداره واسه شخص بیننده ^.^ .....
ای عکاس![]()
ای عکس گیرنده ای بزرگ ای جیگر ای طلا ای تازگی ای عافلگیر کننده همه در همه حال ....![]()
خیلی گلی حمید گلی![]()
ای ای ای ای ای ای حمید شیطونباز تو هی بگو و تعریف کن از ما تا همه فک کنن عاشق ما شدی)))))))) یادته اونجایی که با حسین دل میدادین و قلوه میگرفتین بین بچه ها ؟
![]()